GOSSIP

Tom Cruise: "Εγκλωβισμένος" στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός για μια ακόμη φορά, επηρεάζει τα πλάνα του Χόλιγουντ, αφού μετά την ακύρωση της περιοδείας στην Κίνα της ταινίας James Bond: No Time To Die, λόγω της επιδημίας, τώρα μια ακόμη μεγάλη εταιρεία παραγωγής ταινιών ακυρώνει τα γυρίσματα ταινίας για τον ίδιο λόγο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Paramount, ανακοίνωσε πως ακυρώνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας " "Mission Impossible 7" που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στη Βενετία και πως θα φροντίσει να απομακρύνει το καστ και το συνεργείο από την Ιταλία.


Αιτία για αυτή την αλλαγή ήταν η εξάπλωση του κορωνοιού και στην Ιταλία, όπου η φονική επιδημία έχει μέχρι στιγμής αφήσει πίσω της 7 νεκρούς και 229 επιβεβαιωμένα κρούσματα.


Εγκλωβισμένος ο Tom Cruise


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο 57χρονος χολιγουντιανός σταρ Tom Cruise, έχει βρεθεί "εγκλωβισμένος" στην Ιταλία. Ο σταρ  έφτασε στη Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας.


Τώρα ο σταρ θα παραμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο, Gritti Palace Hotel στη Βενετία, τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου, όταν θα παρθεί νέα απόφαση σχετικά με τα γυρίσματα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!