GOSSIP

Υπάλληλοι του Κέντρου Αθηνών αντιδρούν στην αποχώρηση Οικονομόπουλου

Με μια ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό χώρο εστίασης "Κέντρο Αθηνών" εκφράζουν την πικρία τους για την αιφνίδια αποχώρηση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ανακοίνωσε αιφνιδίως πως αποχωρεί από Κέντρο Αθηνών, όπου και εμφανίζεται εδώ και τρία χρόνια, μολονότι είχε προγραμματισμένες αρκετές ακόμη εμφανίσεις.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε κοινοποιήσει την απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία του με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αναγράφοντας στο Instagram τα ακόλουθα: «Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας.

Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».

Στην πορεία ακούστηκε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε οικονομικές διαφωνίες με τον επιχειρηματία - ιδιοκτήτη του κέντρου και πως αυτές οδήγησαν στην αιφνίδια αποχώρηση του τραγουδιστή.

Τώρα τα άτομα που εργάζονταν στο Κέντρο Αθηνών, μέσω ανακοίνωσης δίνουν τη δική τους απάντηση στον τραγουδιστή και τονίζουν πως τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!