GOSSIP

O Οικονομόπουλος ξαφνικά σταμάτησε τις εμφανίσεις του - Τι συνέβη;

Ξαφνικά έσκασε η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος σταματά τις εμφανίσεις του σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν εδώ και τρία χρόνια, πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο φινάλε.

Την είδηση της αποχώρησης την αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής με μια ανακοίνωση που έκανε μέσω social media όπου έγραψε: «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».
 

Τι συνέβη όμως και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε ξαφνικά; Ο Κώστας Φραγκολιάς από την πρωινή εκπομπή του αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο .

«Η πρώτη μικρή προστριβή ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και τον επιχειρηματία ήταν στις αρχές της σεζόν, όπου ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο να έρθει μαζί στο σχήμα και ένα άλλο μεγάλο όνομα. Ήταν για την Πάολα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε. Σιγά-σιγά, που αυτό συμβαίνει παντού μετά τις γιορτές, υπήρξε κάμψη. Ζητήθηκε από τον Νίκο Οικονομόπουλο να μειώσει τις απολαβές του, γιατί το μαγαζί δεν έβγαινε. Ζήτησε μείωση αποδοχών και αυτό ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν το δέχτηκε. Ο επιχειρηματίας είπε πως αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν θα δουλέψουν, θα το εξοφλήσουν κανονικά στους εργαζόμενους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official) on Jan 29, 2020 at 8:08am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!