ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά στην ψυχολογία σου. Καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κουβαλάς και επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου για να βρεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Σήμερα δημιουργώντας ένα ονειρεμένο σκηνικό αλλά για εσένα και το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απογειωθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους για να σου θυμίσουν ότι δεν έχεις κλείσει κεφάλαια της ζωής σου. 

 

Ταύρος 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στο να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι παράλληλα να φροντίσεις να εμπλακείς σε ομαδικές προσπάθειες αφού είναι καθοριστικό για εσένα να συμμετέχεις σε συλλόγους και οργανώσεις δίνοντας τη δική σου στήριξη σε ομάδες που πιθανά χρειάζονται δυναμική υποστήριξη. Η εριστική σου διάθεση θα είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις φιλικές σου σχέσεις, απέφυγε το.

Σήμερα επικεντρώσου στο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί θα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην είσαι απόλυτος και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσεις ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να δείξεις τις δυνατότητές σου και δεν θα χάσεις.

Σήμερα το άγχος που μπορεί να επιφορτίζεσαι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων θα επηρεάσει τη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου αφού νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Αυτό που κυριαρχεί είναι να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν όπως και ταξίδια ή επαφές στο εξωτερικό που μπορούν να προσδώσουν πολλά και ανοίγουν νέα μονοπάτια για εσένα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου απευθύνουν προσκλήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς φαίνεται να ετοιμάζεσαι για ξεφάντωμα και έντονο ερωτικό παιχνίδι που θα σε απογειώσει.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξει για εσένα η καλή διάθεση και η χαρά που θα κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα αφού εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το ερωτικό σου ταπεραμέντο. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους όπως τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο. Οι συναλλαγές που θα πρέπει να κάνεις είναι πιθανό να σε απασχολούν έντονα αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά και να δώσει τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις τη ζήλια και την καχυποψία στην προσωπική σου ζωή γιατί οι σκηνές δεν θα λείψουν και οι συγκρουσιακές συνθήκες στη σχέση σου δεν θα βοηθήσουν στο να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό.

Σήμερα ο πόθος και ο ερωτισμός μπορούν να κυριαρχήσουν αρκεί να αφήσεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και το άγχος είναι έντονο και αυτό δεν αφήνει περιθώρια να αφεθείς στον έρωτα. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βρεθείς και να ισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν διαταραχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να θυμάσαι και τις δικές σου ανάγκες γιατί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να ικανοποιήσει στους άλλους βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις εσύ. Αυτό θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στο να εκτονωθείς με νευρικότητα ή να καταπιέσεις τον εαυτό σου παραμένοντας σε καταστάσεις που τελικά δεν σε εκφράζουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά συνεργασίες ή προσωπική ζωή.

Σήμερα το να περάσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου είναι αυτό που αποζητά σήμερα γιατί θέλεις να το ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση κυριαρχούν και εντυπωσιάζουν στο φλερτ. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και αγγαρείες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει καθώς η αίσθηση της προσφοράς είναι έντονη και είναι αυτή που θέλεις να αναγνωριστεί από τους γύρω σου. Βέβαια αυτό μπορείς να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα επικριτικός ή να γκρινιάζεις λόγω του άγχους που σε διέπει για αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σήμερα καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες στη σχέση σου όμως φρόντισε να τις ξεπεράσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνει περιθώρια για να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και νιώθεις πιο δυναμικά από ποτέ καθώς είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται αφού αυτό που επιδιώκεις είναι να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και διασκέδασης με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά δρώμενα και παραστάσεις αφού είναι καθοριστικό για εσένα να περάσεις όμορφα μέσω της τέχνης που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σου.

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και απογειώνει τη σχέση σου εντείνοντας το πάθος και το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου αφού απολαμβάνεις την προσοχή λόγω της γοητείας που εκπέμπεις.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με τα οικεία πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν τρυφερότητα  και  ζεστασιά. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αφού είναι σημαντικό για εσένα να τα προωθήσεις, εμπιστεύσου το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επωφελείς συμφωνίες. Φρόντισε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αυξάνοντας την ένταση κατακόρυφα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσει στις σχέσεις σου καθώς είναι ανάγκη να νιώσεις ζεστασιά από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να απομονωθείς με τους δικούς σου ανθρώπους δεν αφήνει περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις και εκδρομές που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην ψυχολογία σου αφού το να μετακινηθείς και να αλλάξεις το καθημερινό σου πρόγραμμα θα σε βγάλει από τη βαρετή ρουτίνα. 

Σήμερα διασκέδασε με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει λόγω της έντονης επικοινωνιακής σου διάθεσης και της θετικής στάσης που έχεις.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς για σένα είναι κυρίαρχο το γεγονός το να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν, παράλληλα φρόντισε να αφήσεις στην άκρη σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Το πάθος και ο ερωτισμός θα δώσει μοναδικές στιγμές στις σχέσεις σου αρκεί περιορίσεις την κτητικότητα.

Σήμερα η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνει περιθώρια να διασκεδάσεις και να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις και να προβληματίζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο υποκειμενισμός και ο έντονος εγωισμός δεν αφήνουν περιθώρια να δεις ξεκάθαρα και τα θέλω των γύρω σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και δυσαρέσκεια που θα τονίσουν για τα καλά τις συνεργασίες και την σχέση σου. Εκμεταλλεύσου προτάσεις για νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να έχουν πολλά να σου δώσουν.

Σήμερα εξέφρασε αυτά που αποζητάς από τον/η σύντροφό σου, δώσε και την ευκαιρία να ακούσεις αυτά που θέλει και εκείνος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αφού εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και την γοητεία σου.  

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!