ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να εντείνει το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τον εκνευρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε επαγγελματικές σχέσεις που παίζουν κυρίαρχο ρόλο για εσένα. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σου δημιουργεί έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθούν κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Προσοχή γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό οδηγώντας σε στο να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς ο εκνευρισμός αυξάνεται λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή γιατί οι συγκρουσιακές καταστάσεις ιδιαίτερα με το ταίρι σου δεν αποκλείονται.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ πάθους μακριά από όποια ένταση που μπορεί να ενοχλήσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η αναστάτωση θα είναι μεγάλη και τα συναισθήματα πρωτόγνωρα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω εντείνει τη νευρικότητα σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να ξεσπάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και αφήνεις πίσω ότι σε έχει ταλαιπωρήσει επιδιώκοντας να βρεθείς με το ταίρι σου ή να βγεις για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Φρόντισε να εκφράσεις τις απόψεις σου και μην φοβάσαι να δείξεις αυτά που νιώθεις καθώς πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσένα.

Σήμερα η συντροφικότητα κυριαρχεί και μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα και το ταπεραμέντο σου στο ερωτικό παιχνίδι θα φέρουν κοντά σου νέες γνωριμίες άκρως ενδιαφέρουσες. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να συμπεριφερθείς με υποκειμενισμό σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις για να μην επικρατήσει η ένταση και προκληθούν ζητήματα με το ταίρι σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς την καθημερινότητα και πιθανές αγγαρείες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις στη δουλειά σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγχος και να γίνεις επικριτικός στους γύρω σου, φρόντισε να το αποφύγεις.

Σήμερα με το να κολλάς εμμονικά σε λεπτομέρειες θα δημιουργήσεις προβλήματα με το ταίρι σου που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η ένταση για καθημερινά ζητήματα δεν θα αφήσουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και πιθανό είναι να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή και το ταίρι σου καθώς η εσωτερική ένταση είναι στα ύψη και δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και η ψυχολογία σου ανεβαίνει στα ύψη καθώς επιδιώκεις να βγεις με την παρέα σου. Να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της βραδιάς. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και επικεντρώνεσαι στο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Σήμερα έντονο ερωτικό κλίμα επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ανανεώνοντας ριζικά τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και αδιαμφισβήτητη και είναι αυτή που θα αποτελέσει το μαγνήτη για νέες γνωριμίες. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επικριτικός και εμμονικός σε λεπτομέρειες που θα ενοχλήσουν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με τις ρίζες σου, με πρόσωπα που για σένα σηματοδοτούν μία σταθερή βάση στη ζωή σου.

Σήμερα ιδανική ιδέα θα είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κυκλοθυμία που δεν θα σε αφήσει να μπεις δυναμικά στην κοινωνική ζωή και στο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα εκδηλωθεί σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συναλλαγές σου γιατί εκεί μπορεί να αντιπαρατεθείς με μεγάλη ευκολία. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ανάγκη πια να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτό που απολαμβάνεις και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα βράδυ διασκέδασης.

Σήμερα οι φοβίες σου θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να τις ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κερδίσουν το ενδιαφέρον προσώπων σε ερωτικό επίπεδο. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω εντείνει τον εγωισμό τον υποκειμενισμό και τη διάθεση να συγκρουστείς τόσο με πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και με την οικογένειά σου, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις ωριμότητα. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου στο να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ με καλό φαγητό και καλή παρέα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες και χαλαρές στιγμές. Προσοχή γιατί η επιβλητική σου διάθεση είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα στην παρέα ή στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα φρόντισε να μην επικρατήσει η ανασφάλεια που νιώθεις γιατί είναι αυτό που τελικά μπορεί να ταλαιπωρήσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει οι συναισθηματικές αναταράξεις και να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που θα ενοχλήσουν και θα διαταράξουν τις κοντινές σχέσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανά ξεσπάσματα. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να μπεις στη διαδικασία να εκφράσεις με δυναμισμό τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσει στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά θέλεις από αυτό μακριά από εγωισμούς και ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αφού η προσωπικότητά σου λάμπει και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στις φιλικές σου σχέσεις, φρόντισε όμως να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα γιατί κυριαρχεί η εσωτερική ένταση και δεν ξέρεις πώς πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην μπεις σε μία διαδικασία απολογισμού που σε βάζει σε μελαγχολία. Η εσωστρέφεια είναι έντονη, φρόντισε να την ξεπεράσεις μέσω της τέχνης και του διαλογισμού.

Σήμερα δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό για την προσωπική σου ζωή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες συναισθηματικές αναταράξεις νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος πού θα σε βάλουν σε διαδικασία έντονης σκέψης. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να εντείνει το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τον εκνευρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε επαγγελματικές σχέσεις που παίζουν κυρίαρχο ρόλο για εσένα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανούς καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί τους και τις συζητήσεις που μπορεί να εξιτάρουν τη σκέψη και να φέρουν νέες ιδέες και νέους στόχους.

Σήμερα μία έξοδο με την παρέα σου και το ταίρι σου θα είναι ιδανικοί για τη σχέση σας και θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ερωτικά και νοητικά.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν άμεσα σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Προσοχή γιατί οι προστριβές δεν αποκλείονται και αυτό είναι κάτι που τελικά θα χαλάσει το κέφι σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό και πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, φρόντισε να περάσεις όμορφα και να διευρύνεις τις γνωριμίες σου γιατί το πιθανότερο είναι να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο στις επαγγελματικές επιδιώξεις, δώσε το ταίρι σου την προσοχή που χρειάζεται για να μην υπάρξει νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανό είναι να υπάρξουν προς το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον τους για σένα.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο ή σε επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί η ένταση μόνο αρνητικά θα λειτουργήσει στις οποίες επιδιώξεις σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς μπορείς να απολαύσεις την παρέα, το κέφι, τη διασκέδαση την εξαιρετική διάθεση που επικρατεί.

Σήμερα απόλαυσε έντονες στιγμές διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με τη γοητεία και την αισιοδοξία σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!