ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 16/2: Ώρα για νέα ξεκινήματα για πολλά ζώδια

Για τους αστρολόγους ο Άρης στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα για πολλά ζώδια.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Όσοι έχουν ζώδιο και ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα, του Ζυγού και του Υδροχόου,  θα δεχθούν την εύνοια του Άρη από τον Τοξότη και θα δραστηριοποιηθούν εποικοδομητικά, προκειμένου να βάλουν τη ζωή τους σε μία νέα πορεία!  Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες  είναι αναγκαίο να διοχετεύσουν με τρόπο εποικοδομητικό την ενεργητικότητα τους και να συγκρατήσουν τη νευρικότητα και την ένταση…

 

Στις 25 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ερμή – Άρη (14°) θα ευνοήσει τις δυναμικές πρωτοβουλίες, τις μετακινήσεις και τις επαφές των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και των Ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.  Στις 27 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης –  Άρη (16°) εντείνει τις πικάντικες ερωτικές εξελίξεις αλλά και τα καβγαδάκια πάθους, προσοχή στην αισθηματική επιπολαιότητα ιδιαίτερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.  Στις 28 Ιανουαρίου , το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα (16°), εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, της αμφιβολίας, της αδυναμίας. Προσοχή σε λάθη, ατυχήματα, αλλά και σε εποχιακές ιώσεις, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

 

Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη! Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου όπως τη διαβάσαμε στο astrokoukous.oroskopos.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Με πνευματική διαύγεια και επιθυμία για δράση, περιπέτεια και εμπειρίες θα είσαι στο ξεκίνημα του έτους με τον Άρη από τον Τοξότη αγαπητέ Κριέ. Ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, κάνει την είσοδο του  στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη.  Αυτό το σημαντικό για σένα πέρασμα, θα σου δώσει όλη την θετική ενέργεια που σου είναι απαραίτητη για να βρεθείς και πάλι σε εγρήγορση.  Οι νέες ιδέες που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα σου χαρίσουν  δυναμισμό, αποφασιστικότητα και θα σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς σε νέους κύκλους.  Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον τομέα των επικοινωνιών σου, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια,  τη μόρφωση, την φιλοσοφία! Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ενεργοποιηθείς και να κάνεις ένα ταξίδι ή μία συμφωνία με το εξωτερικό, ή να ξεκινήσεις την επέκταση των σπουδών / γνώσεων  σου … 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μπαίνεις σε μία περίοδο που η ερωτική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη! Η λίμπιντό σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα λειτουργείς αρκετά πιο δραστήρια αλλά και διεκδικητικά προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα… Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσεις ψυχοσυναισθηματική ένταση και νευρικότητα, ενώ η υπερένταση, η βιασύνη και οι απότομοι τρόποι σου, μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι εντάσεις αυτές θα μπορούν να «εκτονωθούν»  στην … κρεβατοκάμαρα! Επιπλέον, αυτό το διάστημα αγαπητέ Ταύρε, θα αναλάβεις δράση σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις σας. Τα έξοδα τρέχουν, έχεις ανοιχτεί σε αρκετά μέτωπα και είναι αναγκαίο να συγκρατήσεις την ανάληψη νέων οικονομικών υποχρεώσεων. Η εποχή σου επιβάλει να μην πάρεις οικονομικά ρίσκα 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της πρωτοβουλίας και της ορμής κάνει το πέρασμά του στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου διανύεις ένα διάστημα που θα υπάρξουν γεγονότα στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου! Αναλαμβάνεις δράση λοιπόν για να λύσεις ζητήματα που αφορούν τον μόνιμο δεσμό σου, ή μία επαγγελματική συνεργασία που διατηρείς. Αρκετές στιγμές θα λειτουργήσεις οξύθυμα, εκρηκτικά ή και απότομα, θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου και είναι γεγονός ότι θα δημιουργηθούν και καβγαδάκια που θα κάνουν το κλίμα τεταμένο! Ο Άρης από τον Τοξότη  από τη μία πλευρά θα σου  φέρει εντάσεις στις ήδη υπάρχουσες σταθερές σου σχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως θα σε παρακινήσει να κινηθείς για νέες γνωριμίες . Μεγαλύτερη προσοχή στα τέλη Ιανουαρίου εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο γιατί μπορούν να προκύψουν σφάλματα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα φίλε μου Καρκίνε, γιατί από τις 3 Ιανουαρίου , σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις … και μάλιστα αρκετά! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου, αυξάνει τις καθημερινές σου δραστηριότητες και   σε υποχρεώνει να κινηθείς άμεσα και γρήγορα για να τακτοποιήσεις ευθύνες και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σου απορροφάται πλέον στον τομέα της εργασίας σου και η καθημερινότητά σου γίνεται αρκετά απαιτητική αλλά και αγχώδης.  Με τον Άρη στον Τοξότη, ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος σου περιορίζεται και αρκετές στιγμές νιώθεις σωματική εξάντληση. Το διάστημα αυτό όμως είναι και ιδανικό για να εντάξεις στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σου και μία νέα δραστηριότητα, για παράδειγμα να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα το οποίο θα σε βοηθά να διοχετεύεις εποικοδομητικά την ενεργητικότητά σου!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε φέρουν  σε εγρήγορση για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη και γενικότερα την δημιουργία! Από τις 3 Ιανουαρίου  φίλε μου Λέοντα βρίσκεις και πάλι το κέφι, την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σου, οι εξελίξεις γύρω σου είναι αρκετά πιο γρήγορες και η αισθηματική σου ζωή γίνεται πλέον πολύ πιο ενεργή! Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα αφορούν την αισθηματική σου ζωή και θα κυνηγήσεις ερωτικούς στόχους. Θα αναλάβεις επιτέλους δράση για να κάνεις μία νέα ερωτική γνωριμία ή θα βρεις τον τρόπο για να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα αισθηματική σου σχέση. Γενικότερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου χαρίσουν αισθηματική ικανοποίηση. Τώρα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή ένα νέο δημιουργικό σου ταλέντο ή να ξεκινήσεις μία καλλιτεχνική δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου  και οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά αποφασιστικές αλλά και δραστήριες για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή! Μέχρι τις 16  Φεβρουαρίου,  μπορεί να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή να ασχοληθείς με εργασίες που θα αφορούν ανακατάταξη στο χώρο σου!   Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν οι στιγμές που θα εκτονώσεις τα νεύρα σου στα οικεία σου πρόσωπα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς ή συμβιώνεις.  Στον επαγγελματικό σου τομέα είναι αρκετά έντονος ο ανταγωνισμός και εσύ θα βρεθείς σε εγρήγορση προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου! Η προσωπική σου ζωή και οι σχέσεις σου, μερικές φορές θα έχουν την μορφή πεδίου μάχης, για αυτό πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου!

ΖΥΓΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγεις από το καβούκι σου, να δραστηριοποιηθείς και να κινηθείς πιο ενεργά την καθημερινότητά σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει φίλε μου Ζυγέ ακόμα πιο δραστήριο και εξωστρεφή και σε ωθεί να «κυνηγήσεις» τους στόχους σου, λειτουργώντας πιο ανοιχτά και εκφραστικά, συζητώντας, ταξιδεύοντας και πραγματοποιώντας νέες συμφωνίες.  Από τις 3 Ιανουαρίου  λοιπόν, μπαίνεις σε ένα διάστημα που θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, θα υπάρξουν νέες ιδέες και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν ενώ  θα υπάρξουν και συχνές μετακινήσεις.  Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου  θα κάνεις νέα ξεκινήματα και διαπραγματεύσεις, ενώ θα χαρακτηρίζει η ανυπομονησία αλλά και η βιασύνη τόσο στη σκέψη όσο και στο λόγο σου! Δείξε περισσότερη προσοχή στην οδήγηση και μην βιάζεσαι να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου πατώντας στο τέρμα το γκάζι. Επιπλέον  προσπάθησε να περιορίσεις την καυστικότητα και την νευρικότητα προς τους συγγενείς ιδιαίτερα προς τα αδέρφια σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα έξοδα τρέχουν, οι πηγές εσόδων είναι πλέον περιορισμένες και εσύ αγαπητέ Σκορπιέ θέλεις πλέον να αναλάβεις δράση και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να πιάσεις χρήματα στα χέρια σου! Τα σχέδια σου είναι φιλόδοξα και τις ημέρες που ακολουθούν μπορεί να σε πιάσει και μία ακατανίκητη επιθυμία για ρίσκο, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, φρόντισε όμως να συγκροτηθείς! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί άγχος, ανυπομονησία και ένταση για θέματα που αφορούν τόσο την οικονομική όσο και την συναισθηματική σου ασφάλεια.  Θα  βρεθείς σε συγκρούσεις προκειμένου να υπερασπιστείς όλα όσα σου ανήκουν τόσο σε υλικό  όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιπλέον μπορεί να επιδοθείς σε απερίσκεπτες σπατάλες και σε επενδύσεις που αφενός δεν σου είναι χρήσιμες, αφετέρου μπορεί να φανούν ζημιογόνες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο στις 3 Ιανουαρίου  και ξεκινά μία νέα, δραστήρια περίοδος, όπου θα ενεργοποιηθείς και θα κινηθείς πλέον δυναμικά για να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους της ζωής σου! Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα κάνεις νέα ξεκινήματα , θα αναλάβεις νέες ευθύνες και θα κυνηγήσεις ένα καλύτερο αύριο!  Θα λειτουργήσεις αρκετά κυριαρχικά και μαχητικά, πολλές φορές θα πιέσεις τις καταστάσεις γύρω σου και θα κάνεις τα πάντα για να αλλάξεις προς το συμφέρον σου τα δεδομένα γύρω σου! Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα φόρτε της, ενώ πολλές φορές θα σε πιάνει  η βιασύνη, η  υπερένταση και ανυπομονησία γιατί θα θέλεις εδώ και τώρα να δεις εξελίξεις!   Επιπλέον, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη και τώρα μπορείς να έχεις σημαντικές κατακτήσεις και σε αυτό τον τομέα της ζωής σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί ψυχολογική, συναισθηματική αλλά και σωματική εξάντληση αγαπητέ Αιγόκερε. Από τις 3 Ιανουαρίου , θα προτιμήσεις να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, θα ρίξεις τους τόνους, θα περιορίσεις την δράση σου και θα αφιερωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν την εργασία σου!  Μέχρι τις 16  Φεβρουαρίου,  θα υπάρξουν μυστικές, παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε προβληματίσουν ή θα σε φέρουν σε ένα μπλοκάρισμα. Δεν θα ανακοινώνεις τις αποφάσεις ή τις κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα και θα λειτουργήσεις με τρόπο πιο εσωστρεφή και μυστικό.  Είναι πολύ πιθανό ότι θα  μετανιώσεις για αποφάσεις και πράξεις του παρελθόντος και θα υπάρξουν ψυχοσυναισθηματικές αναμοχλεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αδυναμία ή και αδιέξοδο. Θυμήσου ότι η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε ότι πολυτιμότερο έχεις… στον ίδιο σου τον εαυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου φίλε Υδροχόε, για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο και για να σε ωθήσουν να ενεργοποιηθείς προκειμένου να φέρει στη ζωή σου μία μεγάλη αλλαγή. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο δραστήριο στον κοινωνικό σου κύκλο, δέχεσαι προτάσεις και προσκλήσεις, βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και λειτουργείς πλέον αρκετά πιο διεκδικητικά και μαχητικά προκειμένου να δεις κάποιες προσδοκίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Από τις 3 Ιανουαρίου ως και τις 16  Φεβρουαρίου, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία ξαφνική ευκαιρία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο θα αποκτήσεις πιο ενεργή κοινωνική ζωή και αυτό είναι κάτι που εκφράζει απόλυτα το ζώδιο σου!

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προκειμένου να προβάλεις με τον τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στον τομέα της καριέρας. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι πιεστικό και σε παροτρύνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο «αύριο»! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί φόρτιση, ένταση και εγρήγορση για θέματα που αφορούν την προσωπική σου καταξίωση και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο ή και πιεστικό, όμως θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις πιο δυναμικά, προκειμένου να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου αλλά και το όνομά σου! Προσοχή στις κόντρες με τον/την σύζυγο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!