GOSSIP

Οι Meghan & Harry θα χάσουν υπέρογκα ποσά μετά την παραίτηση τους

Οι φήμες που ήθελαν τους Meghan & Harry να απαρνούνται τους βασιλικούς τους τίτλους, μετά το ταξίδι τους στον Καναδά τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Το βράδυ της Τετάρτης (08/01) με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε και στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, τόνισαν πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα, καθώς επιθυμούν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα.

Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία!”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης τους έκαναν γνωστό πως σύντομα θα πουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση: “Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του συναρπαστιού επόμενου βήματος εν ευθέτω χρόνω, όπως συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε δεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή σας υποστήριξη”.

 

Τα υπέρογκα ποσά που χάνουν

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Harry και η Meghan Markle θα σταματήσουν να λαμβάνουν γύρω στα 8 εκατομμύρια λίρες.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλλει ετησίως στο Harry και τον William 5 εκατομμύρια λίρες  από το ετήσιο βασιλικό καταπίστευμα που προέρχεται από τους φορολογούμενους της Βρετανίας. Από τα 5 εκατομμύρια ο Harry παίρνει περίπου τα 2 εκατομμύρια. 

Επίσης, τα δύο αδέρφια μοιράζονται – όχι ισότιμα –  3,15 εκατομμύρια λίρες για ανεπίσημες δαπάνες. Ο πρίγκιπας William παίρνει και πάλι το μεγαλύτερο ποσό.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle λαμβάνουν ακόμη 1 εκατομμύριο για τα λειτουργικά τους έξοδα. Χρήματα παίρνουν και από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη που υπολογίζονται στα 4,9 εκατομμύρια και τα μοιράζονται πάλι με τον αδερφό του, William. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jan 8, 2020 at 10:33am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!