GOSSIP

Η Meghan έλαμπε από ευτυχία στη πρώτη δημόσια εμφάνιση για το 2020

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, φαίνεται πως πέρασαν τέλεια στον Καναδά, όπου ταξίδεψαν μαζί με το γιο τους Archie και τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, για να περάσουν τις Γιορτές και τώρα που επέστρεψαν στο Λονδίνο, έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία, φουντώνοντας τις φήμες, πως το διάσημο ζευγάρι, πιθανά σύντομα θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Το διάσημο ζευγάρι πραγματοποίησε χθες την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του για το 2020 και επισκέφτηκε το House of Canada, αλλά και την Canada Gallery στο Λονδίνο, για να ευχαριστήσουν επίσημα τον Καναδά για την φιλοξενία που τους προσέφερε, τις προηγούμενες μέρες.


Η Meghan έδειχνε να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και φορούσε ένα μακρύ καμηλό παλτό και μακριά καφέ σατέν φούστα με ζιβάγκο τοπ και ψηλοτάκουνες καφέ γόβες και χαμογελούσε διαρκώς. 


Μάλιστα το People των ΗΠΑ αναφέρει πως ο Harry της έλεγε διαρκώς αστεία και πειράγματα και την προέτρεψε να μιλήσει στα γαλλικά (η Meghan σπούδαζε γαλλικά για έξι χρόνια, ενώ μιλά και ισπανικά) αλλά η Meghan αρνήθηκε γελώντας.


Φήμες πως το ζευγάρι μετακομίζει στον Καναδά


Αμέσως μετά και από αυτή τη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους, φούντωσαν οι φήμες πως το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, που επικαλείται δηλώσεις μιας φίλης του διάσημου ζευγαριού, οι Meghan & Harry εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μόνιμα στον Καναδά, όπου η Meghan ζούσε για 7 χρόνια πριν παντρευτεί τον Harry.


Η ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφτεί ξανά τη χώρα στο άμεσο μέλλον και πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί ο ρόλος τους στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και οι υποχρεώσεις τους και η πηγή πρόσθεσε πως είναι πλέον ξεκάθαρο πως το παλάτι δεν θεωρεί κεντρικό το ρόλο του ζεύγους στα μελλοντικά σχέδιά του και αναφέρθηκε στη φωτογραφία που έβγαλε πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ με το σύζυγό της, τον γιο της Κάρολο και τον πρίγκιπα George και κατέληξε πως δεν αποκλείεται οι Meghan & Harry να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας και να αποφασίσουν να φύγουν μόνιμα από την Αγγλία.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!