ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την άφιξη του νέου έτους, που σύμφωνα με τους αστρολόγους, αρχικά δεν θα είναι και τόσο αίσιο, αλλά μετά θα μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα του.

Όπως αναφέρει το astrokoukous-oroskopos.gr  η εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου, είναι μεταβατική, το κρύο είναι τσουχτερό, οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν, όπως και η διάθεση για δράση, περιπέτεια και εμπειρίες. Οι μέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικές για έναν καλό απολογισμό, γιατί για να ορίσεις το μέλλον, πρέπει να καταγράψεις τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Μην παραλείψετε όμως να κάνετε και την καταγραφή των σημαντικών στόχων που έχετε για τη νέα χρονιά, γιατί με αυτό τον τρόπο κάνετε ήδη το πρώτο βήμα την κατάκτησή τους.

Βρισκόμαστε στο μέσο διάστημα ανάμεσα σε δύο Εκλείψεις (η πρώτη προηγήθηκε στις 26/12, ενώ η δεύτερη ακολουθεί 10/1), επομένως για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού είναι πιο βαρύ το κλίμα αυτών των ημερών. Τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής, οι μεν του 1ου δεκαημέρου ανασυντάσσονται και βρίσκουν διεξόδους κάνοντας αλλαγές στη ζωή τους, οι μεν του 2ου δεκαημέρου νιώθουν αρκετά κουρασμένοι από τις ταλαιπωρίες του έτους που ολοκληρώνει τώρα τον κύκλο του, ενώ οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, διανύουν μία επίπονη περίοδο δυσκολιών, σκληρών συνειδητοποιήσεων αλλά και μεγάλων δοκιμασιών.

Ο Ερμής έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, και από αυτή την θέση προσδίδει περισσότερο ρεαλισμό τόσο στον τρόπο σκέψης, όσο και στον τρόπο έκφρασης. Αυτή την εβδομάδα χαρίζει επικοινωνιακή εύνοια στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους Σκορπιούς, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό (στις 31/12) στην 2η μοίρα, προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, χαρούμενα νέα, γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις ή και μετακινήσεις στα παραπάνω ζώδια, τα οποία αναμένεται να έχουν περισσότερο ενθουσιασμό την Παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο Ερμής ωστόσο θα συναντήσει και τον Δία στις 2/1 στην 7η μοίρα, έτσι λοιπόν η επικοινωνιακή εύνοια συνεχίζεται για το 1ο δεκαήμερο της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες)!

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε μία θέση που δεν προσδίδει ρομαντισμό και τρυφερότητα, χαρακτηρίζεται όμως από κοινωνική διάθεση, επομένως δεν θα λείψουν τα Πρωτοχρονιάτικα παιχνίδια φλερτ, γνωριμιών αλλά και οι νέες φιλίες που θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση. Πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους θα είναι αυτή την εβδομάδα οι Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, ενώ στα οικονομικά τους πιο τυχεροί θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, προκαλώντας για λίγο ακόμα κάποιες εστίες έντασης και νευρικότητας στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Από τις 3/1 το κλίμα για εσάς χαλαρώνει αφού καλωσορίζουμε τον Άρη, στον δραστήριο, επεκτατικό, εμπειρικό, φιλελεύθερο Τοξότη. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών, αναμένεται από τις 3 Ιανουαρίου ότι μπαίνουν σε μία δυναμική περίοδο δράσης πρωτοβουλίας. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, κάνουν μετακινήσεις, είναι δραστήριοι και έτοιμοι να κυνηγήσουν στόχους, ενώ οι Λέοντες των πρώτων ημερών, ενεργοποιούνται στον ερωτικό τους τομέα. Από την άλλη πλευρά οι Ζυγοί βρίσκονται σε πνευματική εγρήγορση, κάνουν μετακινήσεις, χρειάζεται όμως προσοχή στις μετακινήσεις και στα στις επικοινωνίες γιατί θα λειτουργούν αρκετά παρορμητικά και βαστικά, ενώ οι Υδροχόοι δραστηριοποιούνται περισσότερο συλλογικά και κοινωνικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!