ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς δεν αποκλείεται να επιφορτιστεί με υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί η ένταση που μπορεί να κυριαρχήσει με τους ανωτέρους σου θα οδηγήσει σε διαπληκτισμούς που καλό είναι να αποφύγεις. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις σε θέματα που τους ενδιαφέρουν έντονα. Το εμπόριο, η επικοινωνία, το διαδίκτυο είναι αντικείμενα που μπορεί να ασχοληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες καθώς η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα σε οδηγήσουν στη διασκέδαση και σε νέες γνωριμίες με τις οποίες μπορείς να τα αλλάξεις πληροφορίες. 

Σήμερα η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό στην σχέση σου και θα δώσει σημαντική ώθηση σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η ανασφάλεια που σου δημιουργεί το οικονομικό σου είναι έντονη, φρόντισε όμως να μην μπεις σε διαδικασία περιττών εξόδων ή σπατάλης που θα προκαλέσει ζητήματα στον προϋπολογισμό σου. Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις ή σχέδια που αφορούν την αύξηση του εισοδήματος σου κάτι που θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να σταθεροποιηθείς. Προσοχή γιατί η έντονη κτητικότητα και το πείσμα θα παίξουν αρνητικό ρόλο στη σχέση σου.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση και να δώσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο ερωτισμός και η ανάγκη για ασφάλεια. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν συνεργάτες και ταίρι τι πραγματικά θέλεις από αυτούς. Γεγονός είναι βέβαια ότι μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και εριστικός στη διάθεσή σου διεκδικώντας αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Αυτό όμως θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις που καλό είναι να λείψουν. Η έντονη κοινωνικότητα θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τα επαγγελματικά σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα καλά θα κάνεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, να είσαι όμως διατεθειμένος να δείξεις την ανάλογη κατανόηση και στα δικά του θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς ο δυναμισμός σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κοινωνικό περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μείνεις μόνος λόγω της περίεργης ψυχολογίας σου. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν το μυαλό σου, φρόντισε μόνο να μην επιτρέψεις να επηρεάσουν και την καθημερινή σου συμπεριφορά γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σας εκθέσουν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλει να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα.

Σήμερα η τρυφερότητα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και είναι αυτή που μπορεί να απογειώσει το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς επιδιορθώσεις να εκφράσεις στις παρέες σου απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις και πιθανά με ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε οργανώσεις και συλλόγους αφού είναι σημαντικό για εσένα να προσφέρεις σε ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να υπάρχουν και να σου κεντρίζουν την προσοχή το αντικείμενό τους.  Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός.

Σήμερα οι κοινοί στόχοι είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την πρωτότυπη στάση στη ζωή.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς δεν αποκλείεται να επιφορτιστεί με υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί η ένταση που μπορεί να κυριαρχήσει με τους ανωτέρους σου θα οδηγήσει σε διαπληκτισμούς που καλό είναι να αποφύγεις. Να σκεφτείς μόνο ότι σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία για να δείξεις την πραγματική σου άξια τις δυνατότητές σου καθώς η προσφορά και υπεύθυνη στάση σου είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα επιβραβευθεί.

Σήμερα η επαγγελματική σου ζωή δεν πρέπει να σε φορτίζει ψυχολογικά γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση και σε προσωπικό επίπεδο. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν ή σε ότι αφορά επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πιθανόν να προκύψουν που θα σε φέρουν πιο κοντά σε παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Έχεις δηλαδή την ευκαιρία να απολαύσεις συζητήσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου και θα σε ωθήσουν να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά φλερτάροντας και κατακτώντας τους πάντες.

Σήμερα το ξεφάντωμα και το ερωτικό παιχνίδι θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες παρουσίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες με την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία που εκπέμπεις.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου.  Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να σε απασχολήσουν, εκμεταλλεύσου οποίες ευκαιρίες σου δοθούν γιατί το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στις θετικότερες για εσένα λύσεις. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου, αυτό όμως μπορεί να σε κάνει έντονα καχύποπτο και να εκδηλώσεις ζήλια κάτι που θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφευχθούν.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί, ο αισθησιασμός παίζει καθοριστικό ρόλο φρόντισε μόνο να περιορίσει τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα  προκαλέσει η μοναδικά συναισθήματα.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εξισορροπήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου καθώς δεν θέλεις να υπάρχουν εντάσεις στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεσή του να καταπιέζεις τις προσωπικές σου ανάγκες για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Να θυμάσαι ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο προσκήνιο με βία και θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να τις διεκδικήσεις και να πάρεις αυτό που σου αξίζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι σημαντικό εκμεταλλεύσου τις συνθήκες γιατί μπορείς να έχεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού κυριαρχείς με τη γοητεία και το ερωτικό σου ταπεραμέντο. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος. Ευθύνες και αγγαρείες στη δουλειά αυξάνονται και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι επικριτικός στον εργασιακό περίγυρό γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καβγάδες. Ιδανικό θα είναι να στραφείς σε νέες διατροφικές συνήθειες που θα σε γεμίσουν ενέργεια και να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις μέσα από τη γυμναστική κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Σήμερα οι λεπτομέρειες και ρουτίνα μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση και θα οδηγήσουν σε ένταση, φρόντισε να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς στον έρωτα ενώ ο εκνευρισμός είναι στα ύψη.

  

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα και το ταίρι σου καθώς για σένα είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής να διασκεδάσεις να  φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως.  Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς ελκύεις τα πρόσωπα γύρω σου με το δυναμισμό και τη γοητεία σου. Καλά θα κάνεις να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και υπερβολές θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και θα πρέπει να τα περιορίσεις για να καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες τόσο με το περιβάλλον που κίνησε όσο και με το ταίρι σου.

Σήμερα  μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να περάσεις απίστευτα με το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς ο ερωτισμός και η ζωντάνια σου μαγνητίζουν. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Θέματα ακίνητης περιουσίας επίσης μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου μπορεί να σε οδηγήσει μοναδικά και καλό είναι να το ακολουθήσεις. Η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις οικογενειακές σχέσεις για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες για να μπορέσεις να αποφύγεις ένταση και νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα φρόντισε να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο περιβάλλον που θα σε γεμίσει ασφάλεια και θα σου δώσει οικειότητα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!