GOSSIP

Σοκάρουν τα όσα είπε η Σταρ Ελλάς 2019 για τον πρώην της

Πριν από λίγο καιρό η Ραφαέλα Πλαστήρα, κατάφεραν να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2019 και τώρα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν μια προηγούμενη ερωτική σχέση της και πόσο άσχημα της φέρονταν ο πρώην σύντροφός της.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τα Τρίκαλα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Χάι και μίλησε για το πως άλλαξε τη ζωή της ο τίτλος, για τα ριάλιτι με μοντέλα αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ποιες είναι οι αλλαγές στη ζωή σου μετά την κατάκτηση του τίτλου;

«Με έμαθε το ευρύ κοινό και οι άνθρωποι του χώρου, μου άνοιξε περισσότερες πόρτες και μου έδωσε ευκαιρίες και συνεργασίες που πριν δεν είχα καν φανταστεί. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά είναι η πραγματικότητα».

Από τη μια μέρα στην άλλη είδες τον εαυτό σου πρωτοσέλιδο σε περιοδικά και εφημερίδες, ήσουν έτοιμη να το διαχειριστείς όλο αυτό;

«Κακά τα ψέματα, ο τίτλος της ««Star Eλλάς» είναι μεγάλη ευθύνη. Είναι πρότυπο. Πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύω πως άξιζα την πρωτιά γιατί με περιμένουν στη γωνία. Αλλά σαν άνθρωπος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ψυχραιμία».

Πολλά νέα κορίτσια πηγαίνουν σε ριάλιτι μόδας όπως το «Next top model» προκειμένου να γίνουν αναγνωρίσιμα στο ευρύ κοινό. Εσύ θα συμμετείχες σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

«Επειδή την άποψη μου την έχω πει και έχω κατηγορηθεί άσχημα και δεν στο κρύβω έχω στεναχωρηθεί απ’ όλο αυτό, επιμένω πως δεν θα πήγαινα γιατί θεωρώ πως στιγματίζεται κάποιος από τα ριάλιτι. Μπορεί οι δοκιμασίες να είναι υπέροχες αλλά το κομμάτι του «εξευτελισμού» δεν είναι για μένα. Τα κανάλια δεν δείχνουν το «κομμάτι» της φωτογράφισης αλλά μεμονωμένα αποσπάσματα γκρίνιας, αν μια μέρα ξυπνήσω και είμαι χάλια ψυχολογικά και μαλώσω, θα το πάρουν και θα το κάνουν να παίζει μια εβδομάδα. Δεν θα πουν «α η Ραφαέλα έβγαλε ωραία φωτογράφιση», θα πουν «α η Ραφαέλα είναι κακιά γιατί μάλωσε με την τάδε». Δεν καταλαβαίνουν πως και εμείς πίσω μας, έχουμε οικογένειες, φίλους που στενοχωριούνται. Μια μερίδα του κόσμου μπορεί να σε γονατίσει, όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις».

Έχεις δεχτεί μέχρι σήμερα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

«Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα, είναι τα 101 τριαντάφυλλα που πήρα στη γιορτή μου, πριν λίγες μέρες από έναν θαυμαστή μου, που παραμένει άγνωστος».

Αν ερχόταν ο άντρας της ζωής σου θα τα παρατούσες όλα για να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

«Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα μου είμαι εγώ και η καριέρα μου. Δεν θα έβαζα κάποιον πιο πάνω από μένα. Επειδή έχω βγει από μια δύσκολη σχέση, πλέον απαιτώ πολλά πράγματα και όχι υλικά αγαθά, αλλά το σημαντικότερο σεβασμό».

Ποια ήταν για σένα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν μια αρρωστημένη σχέση που είχα στο παρελθόν. Με κράτησε πίσω, πίσω απ’ τα όνειρα μου, επειδή ήμουν ερωτευμένη, είχα τυφλωθεί, δεν έβλεπα. Πάντα τον συγχωρούσα, έλεγε θα αλλάξει και κρατούσε λίγο. Προσπαθούσε να με μειώσει και να μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Πως αν τον αφήσω θα κάνει κακό σε μένα και στην οικογένεια μου, φοβόμουν. Μέχρι που σήκωσε το χέρι του πάνω μου, εκεί ξύπνησα και είπα τέλος. Ακόμα και τώρα με ενοχλεί, ακόμα και τώρα θέλει να μου κάνει κακό. Δυο μέρες πριν τον διαγωνισμό μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “είσαι άσχημη, δεν θα βγεις” και άλλα πολλά όπως έκανε πάντα, αλλά αυτή τη φορά πείσμωσα ακόμα πιο πολύ και είπα πως δεν θα επιτρέψω ξανά σε κανέναν να μου φερθεί άσχημα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!