ΖΩΔΙΑ

Ιδιαίτερα... κοινωνικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για κάποια ζώδια

Αύριο ξεκινά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και πολλά ζώδια θα συνεχίσουν να κάνουν απολογισμούς, ενώ για κάποια ζώδια, αυτό το διήμερο θα είναι γεμάτο κοινωνικές επαφές, αλλά και... ερωτικές ευκαιρίες.

Η διάθεση για απολογισμό συνεχίζεται, κάποιες καταστάσεις μας φαίνονται ακόμα στάσιμες,αφού σύμφβωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr, οι επιθυμίες μας φιλτράρονται αυτο το διάστημα απο τη λογική και τον ρεαλισμό, δεν παύει όμως το διήμερο που ανοίγεται μπροστά μας να έχει και χαρακτήρα κοινωνικό ιδιαίτερα από το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Για να δούμε όμως τις εξελίξεις του διημέρου που ανοίγεται μπροστά μας: 

  • Πιο αισιόδοξοι γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, θετική διάθεση και επιθυμία για νέα σχέδια θα είναι αυτο το διήμερο οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η έως 10η μοίρα.
  • Ευχάριστες επικοινωνίες, ιδέες, εμπνεύσεις, συναντήσεις και εκφραστικότητα θα έχουν αυτό το διήμερο οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Εσείς μπορείτε να αναμένετε ότι αυτο το διήμερο θα μπορέσετε να έχετε εποικοδομητικές επαφές, ενώ αξιοποιώντας τα εκφραστικά σας μέσα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά.Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλύσετε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν αλλά και να κατασταλάξετε σε σταθερές αποφάσεις για την πορεία σας.
  • Πιο τυχεροί στα αισθηματικά βρίσκονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η έως 8η μοίρα. Να αναμένετε ότι το διήμερο αυτό έχει τους ευχάριστους αιφνιδιασμούς τους που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. 
  • Πιο ευνοημένοι στα οικονομικά τους αυτές τις μέρες θα βρεθούν οι Δίδυμοι – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, ενώ και οι Κριοί – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν την ευκαιρία της οικονομικής εύνοιας.
  • Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να ξεκινήσουν το διήμερο τους με “βαριά” διάθεση, τάση μελαγχολίας ή και συναισθηματικής πίεσης εξαιτίας συσσωρευμένων καταστάσεων. Η τάση αυτή είναι έκδηλη και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, ωστόσο  η πορεία της ημέρας φέρνει την αποκατάσταση.
  • Τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, αναμένεται από το πρωί έως και το μεσημέρι της Κυριακής να βρίσκονται σε ένταση και νεύρα. Αποφύγετε τα ξαφνικά καβγαδάκια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαχειριστείτε πιο δημιουργικά την εσωτερική ένταση που βιώνετε. 

 

Κριός

Το διήμερο που ανοίγεται μπροστά σας είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, ή και να διασκεδάσετε επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Επίλυση ζητημάτων του χτες σας προσφέρουν ικανοποίηση. Εμβαθύνετε περισσότερο σε στόχους και σχέδια για το μέλλον σας.

 

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με άτομα που διατηρείται μία σχέση και να κάνετε σταθερά σχέδια για την πορεία σας. Κάποιοι στόχοι που έχετε για το μέλλον μίας σχέσης, μπαίνουν τώρα στο στάδιο υλοποίησης. Τα φλερτ, οι ερωτικές επικοινωνίες ή και οι μετακινήσεις λειτουργούν ανανεωτικά. Εκνευρισμοί για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών σας χαλούν προσωρινά την ατμόσφαιρα. 

 

Δίδυμοι

Έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από τα συνηθισμένα, να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε, να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο και η διάθεση σας είναι αισιόδοξη. Συζητάτε θέματα εργασίας και οικονομικών και βρίσκετε λύσεις. Η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική.

 

Καρκίνος

Τα συναισθήματα που βιώνετε είναι έντονα ενώ αρκετοί από εσάς βυθίζεστε και σε σκέψεις αναπόλησης και νοσταλγίας στιγμών του παρελθόντος. Φόβοι και ανασφάλειες διεγείρονται κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο το διήμερο αυτό κρίνεται ευνοϊκό , ερωτικό, δημιουργικό για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε συζητήσεις και αποφάσεις που κρίνονται θετικές για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών, σας φεύγει ένα βάρος. Το 3ο δεκαήμερο υποδέχεστε κάπως αδιάφορα ή και μελαγχολικά τον Δεκέμβριο.

 

Λέων

Αποχαιρετάτε τον Νοέμβριο με διάθεση για συντροφικότητα, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στους ανθρώπους που συνδέεστε στενά. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία και τις υποχρεώσεις, μπαίνουν τώρα σε μία σειρά οργάνωσης, σημαντικό είναι να κατευνάσετε ωστόσο τα νεύρα και την οξυθυμία σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. 

Παρθένος

Στο μεγαλύτερος μέρος του Σαββατοκύριακου ασχολείστε με θέματα ρουτίνας, επικεντρώνεστε στην εργασία σας ή έχετε και αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπαιρεώσετε.  Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου αξιοποιήστε τώρα τις ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης που σας δίνονται, πείτε ναι σε νέα φλερτ και γνωριμίες. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία συναντήσεων, επαφών, επικοινωνιών που θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ικανοποίηση. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχετε ένα ήρεμο και απολαυστικό διήμερο.

 

Ζυγός

Το διήμερο που ακολουθεί θα είναι ευδιάθετο και διασκεδαστικό για το δικό σας ζώδιο. Με τον Ήλιο από τον Τοξότη και την Σελήνη από τον Υδροχόο μπορείτε να περιμένετε ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών, φλερτ, μικρών μετακινήσεων. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις δεν θα λείπουν ενώ και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει όμορφες στιγμές ανανέωσης. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο.

 

Σκορπιός

 Αυτό το Σαββατοκύριακο το αφιερώνετε περισσότερο στην οικογένεια, έχετε την ανάγκη να περάσετε στιγμές με άτομα οικεία σας και μαζί τους θα μοιραστείτε τώρα όμορφες στιγμές. Είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό. Το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού μπορείτε τώρα να πάρετε σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σας.

 

Τοξότης

Αρκετά επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδέες, προτάσεις και επικοινωνίες σας θέτουν σε εγρήγορση ενώ δεν λείπει και ο ενθουσιασμός για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Λύσεις για θέματα οικονομικά αναμένονται για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται λίγο πριν αποχωρήσει ο Δίας από το ζώδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιο σας, είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε να βάλετε τις πινελιές εκείνες που θα ομορφύνουν τη ζωή σας. Η αισθηματική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές αφορούν εσάς του 2ου δεκαημέρου, ενώ υλοποιούνται τώρα κάποια σχέδια σας.  Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχετε ένα πιο ουδέτερο διήμερο, ενώ κάποιες μικρές απογοητεύσεις προκύπτουν το πρωί του Σαββάτου! 

 

Υδροχόος

Ένα διήμερο εξωστρέφειας, κοινωνικοποίησης, επαφών και δράσης αναμένεται για το δικό σας ζώδιο. Θα είστε αρκετά εκφραστικοί, εκδηλωτικοί αλλά και έτοιμοι να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις μέρες όμως μπορείτε να πάρετε και αποφάσεις για την προοπτική των επαγγελματικών σας αλλά και να βρείτε λύσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. 

 

Ιχθύς

Το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε ένα κοινωνικό διήμερο όπου θα έχετε την παρακίνηση φίλων για όμορφες στιγμές διασκέδασης. Το 2ο δεκαήμερο ικανοποιείται σχέδια και προσδοκίες, ενώ το 3ο δεκαήμερο κυνηγάτε περισσότερο στόχους και σχέδια για το μέλλον.  Αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν για αρκετούς από εσάς και κάποια συναισθήματα νοσταλγίας, αναπόλησης ή και θλίψης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!