ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Νοεμβρίου

Ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο ξεκινά αύριο, καθώς με την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο, θα γίνουμε πιο χαλαροί και πιο συναισθηματικοί.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για αυτό το ΣΚ.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, το διήμερο αυτό είναι αρκετά συναισθηματικό θα έλεγα. Η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο όπου θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να ζήσετε στιγμές που θα σας φέρουν πολύ κοντά. Το να ενωθούν οι καρδιές σας θα είναι μια βασική σου ανάγκη αυτό το Σαββατοκύριακο και με έντονο τρόπο να απαιτήσεις με την καλή έννοια τα χάδια από το ταίρι σου. Ξεκουράσου στη ζεστασιά της αγκαλιάς του προσώπου που αγαπάς.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Κριέ μου ενώ ζητάς να ζήσεις ένα έντονο Σαββατοκύριακο  γεμάτο δράση και φλερτ, με την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο δεν θα είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Θα περάσεις σίγουρα ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο αλλά πιο πολύ μου κάνει για ένα συναισθηματικό διήμερο και όχι τόσο παθιασμένο και ερωτικό όσο το προσδοκούσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο αυτό επιφυλάσσει  σπίτι και αγκαλιές, παρά τις αναποδιές και την ασυνεννοησία των προηγούμενων ημερών η αλήθεια είναι πως δεν θα επιτρέψεις σε τίποτε και κανέναν να μπει ανάμεσα σας. Θες να λύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το δεσμό σου και πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο άνθρωπος που αγαπάς. Θέλεις να κρατάς ουσιαστικά το χέρι το-της συντρόφου σου αυτό το διήμερο, θες να έρθετε πιο κοντά από ποτέ.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να σου φέρει κάτι πολύ καλό και δυνατό στα αισθηματικά σου.  Αν είσαι λοιπόν ένα μοναχικό άτομο, που όμως βγαίνεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου, καλείσαι να αφήσεις το φλερτ και να περάσεις σε μια πιο δραστική στάση Μην φοβάσαι να δείξεις κάτι παραπάνω, δείξε ότι αποζητάς και μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο αγαπημένε μου Δίδυμε ανάβει το πάθος στη σχέση σου, ετοιμάσου να ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου. Διοχετεύεις την έλξη και την αγάπη σου, στον άνθρωπο σου. Θες να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό ζήσατε όπως για παράδειγμα γκρίνια ή εντάσεις στο δεσμό σου. Μπορεί να μην έχεις διάθεση να τα συζητήσεις αλλά έχεις όλη την καλή διάθεση να τα λύσεις.

Τι Δίδυμε μου; Δεν έχεις μια σχέση; Αυτό το διήμερο νομίζω ότι αφήνεις τα λόγια και περνάς σε πράξεις. Αν θες να σπάσεις τη μοναξιά σου, βρίσκεις τις λύσεις, τα λάθη που κάνεις όταν σε πλησιάζει ένα πρόσωπο ή όταν εσύ κάνεις το πρώτο βήμα να προσεγγίσεις ένα άτομο. Τι δεν πάει καλά σε αυτή την πρώτη επαφή; Τι θα μπορούσες να αλλάξεις στο τρόπο που φλερτάρεις ή που δείχνεις ότι είσαι διαθέσιμος-η; Λύνεις μια και καλή όλα σου τα ερωτικά θέματα και δεν αποκλείεται να βρεις και το άλλο σου μισό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό, μπορεί να πέρασες κάποιες μελαγχολικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα και τώρα έχεις ανάγκη από ζεστασιά στη σχέση σου. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο Σαββατοκύριακο χωρίς εντάσεις, ίσα – ίσα αποζητάς την επικοινωνία και θες να επιλυθούν τα όποια θέματα έχετε. Την Δευτέρα θα νιώθεις μια απέραντη ηρεμία και μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο σου.

Ενώ για εσένα Καρκίνε που δεν έχεις μια σχέση, τώρα που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο πολύ ήρεμο και με διάθεση να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να λύσεις ή και να σπάσεις την ερωτική μοναξιά που αισθάνεσαι. Αυτό σημαίνει πως χτυπάς την πόρτα στο ερωτικό σου παρελθόν και αισθάνεσαι ότι έχεις την ανάγκη να είσαι με ένα άνθρωπο που γνωρίζεις καλά! Το να νιώθεις safe και οικεία είναι μέλημα  σου. Προσοχή, δώσε βάση στο λόγο που χωρίσατε και ήσασταν τόσο καιρό σε απόσταση.

ΛΕΩΝ

Γεια σου αγαπημένε μου Λέοντα, το Σάββατο θα είναι μια μέρα που έχει πολλές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με κάθε τρόπο, δεν μιλάμε για αγγαρείες αλλά για πράγματα που σε ευχαριστούν πολύ. Πχ να στολίσεις με το ταίρι σου το δέντρο, να διαμορφώσετε την ερωτική σας φωλιά ή και ακόμη να πάτε για ψώνια. Ευχάριστες δουλειές που πρέπει να κάνεις για να έχεις κοινές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ η Κυριακή που περνά και η Σελήνη στο ζώδιό σου θα είναι πιο χαρούμενη μέρα και πιο ερωτική.

Για εσένα Λέοντα που δεν έχεις μια σχέση, κάτι πρέπει να κάνεις για να ανέβει η διάθεση και η ψυχολογία σου. Αναλαμβάνεις δράση, δεν αφήνεις τίποτε στη τύχη του και φυσικά δεν περιμένεις από την παρέα ή τους συγγενείς σου να αναλάβουν την υποστήριξη και το ανέβασμα σου. Αναγνωρίζεις την εσωτερική σου δύναμη και νιώθεις πως πρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου όλη από αυτό το διήμερο, με λίγα λόγια θα κάνεις τα πάντα για να βρεις το άλλο σου μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεια σου πολυαγαπημένε και παιδεμένε μου Παρθένε, το τελευταίο διάστημα πέρασες δύσκολες στιγμές. Το κακό είναι ότι δεν λες τι νιώθεις όμως στο ταίρι σου, δεν μοιράζεσαι ότι και αν βιώνεις και το ακόμη πιο κακό είναι πως ο-η σύντροφός σου το εισπράττει ως απόρριψη. Αυτό το διήμερο καλείσαι να μιλήσεις και να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι, να πας κοντά στον άνθρωπο σου και να επικοινωνήσετε με έναν πιο διαφορετικό τρόπο. Μην το αμελήσεις κάνε το.

Το διήμερο αυτό Παρθένε μου, είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για εσένα. Έχεις περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα και τώρα θες όχι μόνο την ηρεμία σου, αλλά θες και να είναι ερωτικές μέρες αυτές. Επιλέγεις να συναναστραφείς με άτομα που γνωρίζεις καλά, που ξέρεις από πριν ότι δεν θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου και που υπάρχει μια ερωτική έλξη ανάμεσα σας. Και σε ρωτώ, μήπως να το ξανασκεφτείς; Μήπως να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να είστε μαζί;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένετε ερωτικό, ανατρεπτικό, συναισθηματικό και με πολλές εκπλήξεις θα έλεγα. Πολύ ταλαιπωρία πέρασες το ξέρω και το αναγνωρίζω, οπότε επιλέγεις χωρίς να επιτρέψεις σε τίποτε και σε κανέναν εξωτερικό παράγοντα να σου χαλάσει την ηρεμία σου. Ακόμη και αν επιλέξεις να μείνεις στο σπίτι με το ταίρι σου, θα περάσεις ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο.

Ζήσε τη στιγμή, αυτή είναι η συμβουλή μου για εσένα Ζυγέ μου, για εσένα που δεν έχεις μια σχέση και θες πάρα πολύ να αποκτήσεις. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει ναι μεν τρυφερό και συναισθηματικό, όμως θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου πάντα, πως σημασία έχει να περνάς καλά. Μην πηγαίνεις απευθείας στο πως θα εξελιχθεί η σχέση αυτή, μην αγχώνεσαι για αυτό συνεχώς γιατί χάνεις την ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Σκορπιέ, το διήμερο αυτό μπορεί να επιφυλάσσει ένταση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με κάθε τρόπο. Είναι ένα περίεργο διάστημα για εσένα και την ερωτική σου ζωή και ενώ αγαπάς πολύ τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τον-την κάνεις να νιώθει απέναντι σου. Ο εκνευρισμός που αισθάνεσαι δεν είναι κάτι που σου προκαλεί το ταίρι σου αλλά ένας εξωγενής παράγοντας, θα πρέπει να τον μεταμορφώσεις σε πάθος και όχι να στήνεις στον τοίχο τον άνθρωπο που αγαπάς.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση το διάστημα αυτό θα σου πρότεινα να μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία και σχέση. Ο λόγος που σου ζητώ να αναβάλεις το ραντεβού σου αυτό, είναι γιατί θα έχεις μια διάθεση επικριτική και αυτό ίσως να σε κάνει να απορρίψεις έναν άνθρωπο πριν τον γνωρίσεις. Αν επιθυμείς να κάνεις σχέση και να δώσεις ευκαιρία σε μια νέα γνωριμία μην βγάλεις συμπεράσματα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να μην είναι τέλειο και ιδανικό για εσένα αλλά έχεις έναν μαγικό τρόπο να μετατρέπεις μια αρνητική κατάσταση σε θετική. Μπορεί να έχεις περάσει μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες είτε στην δουλειά είτε γενικότερα στην καθημερινότητα σου, όμως δεν επιτρέπεις να επηρεάσει την σχέση σου. Δείχνεις την ανάγκη σου να είσαι με τον άνθρωπο σου και με κάθε τρόπο εκφράζεις τα συναισθήματα σου.

Για εσένα Τοξότη μου, μπορεί αυτό το διήμερο να σου φέρει (αν το προκαλέσεις) μια πολύ αξιόλογη γνωριμία. Μια γνωριμία που μπορεί να έχει πολλούς ρόλους στο μέλλον μαζί σου. Σίγουρα μιλάμε για μια τυχαία γνωριμία, μια συνάντηση με ένα άτομο που από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι με αυτό το πρόσωπο έχεις πολλά να πεις. Θυμάσαι που σου είπα αν το προκαλέσεις, θα χρειαστεί Τοξότη μου να είσαι δεκτικός-η στη νέα αυτή πρώτη επαφή και φυσικά να μην μείνεις στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή διάθεση, ήρεμο κλίμα και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου ετοιμάσου να περάσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά πολύ να έρθεις κοντά στον άνθρωπο σου και να ηρεμίσουν τα πνεύματα που είχαν οξυνθεί το τελευταίο διάστημα. Η αγκαλιά, τα χάδια και η ήρεμη κουβέντα μπορεί να σου αποφέρει πολλά πράγματα. Σημασία δεν έχει που θα πάτε το Σαββατοκύριακο, αυτό που έχει σημασία είναι να είστε οι δυο σας.

Για εσένα Αιγόκερε, που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή, λόγω Σελήνης στον Καρκίνο. Θες να είναι ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο αλλά επιθυμείς ταυτόχρονα και να είναι ρομαντικό και συναισθηματικό. Μπορείς να τα ζήσεις όλα αυτά, αρκεί να βρεις το σωστό άτομο που να πληροί τις προδιαγραφές αυτές. Μήπως το ξέρεις ήδη; Μήπως το τελευταίο διάστημα σου προκαλεί μια ανεξήγητη ηρεμία ένα πρόσωπο; Αν ναι, τότε μην νιώθεις ενοχές που  δεν τρέφεις φιλικά συναισθήματα για εκείνο και δείξε ότι θες κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεια σου λατρεμένε μου Υδροχόε, το διήμερο αυτό έχει πολύ δράση και πολλές αποκαλύψεις θα έλεγα. Ήρθε η στιγμή να μάθεις τι νιώθει για εσένα το πρόσωπο που έχεις πλάι σου. Μια κουβέντα άκρως αποκαλυπτική ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο διήμερο αυτό και καλό είναι να είσαι σε θέση να ακούσεις όλη την αλήθεια. Μην τρομάζεις πως θα ακούσεις κάτι παράξενο αλλά κάποιες ανάγκες συσσωρευμένες έρχονται στην επιφάνεια, για παράδειγμα αν είστε πολύ καιρό μαζί ίσως το ταίρι σου να θέλει κάτι πιο σταθερό.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα έχεις συνηθίσει. Έχει πολύ δράση, χαρά και γέλιο, είναι αρκετά κοινωνικό και μπορεί να αποδειχθεί πολύ ερωτικό. Ίσως να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό ερωτικό φλερτ και έλξη που όμως δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα έχει μέλλον. Δεν στο αποκλείω αλλά δεν θα στο πω και με σιγουριά, βγάζει έντονο πάθος και έλξη που όμως δεν μπορείς να διαχειριστείς και ίσως σε τρομάξει.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα Ιχθύ μου το διήμερο αυτό έρχεται για να λύσει κάτι  που σε απασχολεί εδώ και καιρό στην ερωτική σου ζωή. Κάτι έχει κολλήσει στη σχέση σου, κάτι σαν μην έχει τη ροή που επιθυμείς, ετοιμάζεσαι να αξιολογήσεις το δεσμό σου, να δεις τα υπέρ και τα κατά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχει μια αρνητική τροπή. Θα ανοίξεις κουβέντα για το μέλλον σας, ζητώντας να μάθεις πως αισθάνεται ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου. Μπορείς να πάρεις πολύ καλές απαντήσεις.

Για εσένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις μια σχέση και το τελευταίο διάστημα δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, να θυμάσαι πως εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι. Μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ερωτική σου ζωή αρκεί να αναλάβεις δράση και μάλιστα να το κάνεις με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Βγες, διασκέδασε και δείξε επιτέλους μέσα από το φλερτ πως έχεις ανάγκη από μια συντροφιά. Σημασία έχει να δείξεις τις προθέσεις σου,  να κάνεις το πρώτο βήμα.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!