ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις και να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει και έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.  

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περίγυρο καθώς σου δημιουργεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βρίσκεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου και να θέσεις κοινούς στόχους μαζί τους. Σύλλογοι και οργανώσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε σύνολα θέλοντας να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε ομαδικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου προκαλεί ένταση, αμφιβολία και ανασφάλεια που εκδηλώνεται στις φιλικές σχέσεις και είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση θέλοντας να υποδείξεις κατευθύνσεις, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα  για συζητήσεις που αφορούν κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να διαφωνήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο, η ένταση που νιώθεις μπορεί να μπει εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις και να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει και έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.  Το άγχος είναι στα ύψη καθώς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, κάτι που θα βοηθήσει στην πολυπόθητη αναγνώριση που αποζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό  εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σου ξεσπώντας την ένταση που βιώνεις από υποχρεώσεις στην καριέρα σου. 

Σήμερα καλό είναι να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου πιθανή νευρικότητα που νιώθεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στο επαγγελματικό πεδίο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανόν να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον η εσωτερική σου σύγκρουση όμως είναι αυτή που δεν θα βοηθήσει σε θετική εξέλιξη.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που έχεις καιρό να δεις και θέλεις να διασκεδάσεις μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια φανατισμός εμμονές και  επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα δημιουργήσουν ένταση χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει λόγος.

Σήμερα φρόντισε να περιορίσεις γκρίνια που μπορεί να εκδηλώσεις στο ταίρι σου γιατί είναι αυτή που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, το άγχος όμως που σε διακρίνει δεν αφήνει περιθώρια για θετικά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει θετικότατα, φρόντισε μόνο να αφήσεις  της ανασφάλεια στην άκρη γιατί είναι αυτές που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό  σου δημιουργεί υπερένταση και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονο εγωισμό τόσο σε συνεργάτες ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι αυτή την περίοδο αλλά και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο να μετουσιώσεις στο άγχος και τη νευρικότητα σε πάθος διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να ικανοποιήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η ισορροπία και αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε όμως να εκδηλώσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά καταπιέζεσαι και υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ενισχύει πιθανό εκνευρισμό και κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες ή πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος λόγω της προσωπικής σου κακής διάθεσης.

Σήμερα δύσκολα θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου αφού η νευρικότητα που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες η εσωτερική σου σύγκρουση όμως σε οδηγεί στο να μην ξέρεις τι θέλεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί στην καθημερινότητα και σε ζητήματα εργασιακά που μπορεί να σε απασχολούν και πρέπει να διεκπεραιώσεις.  Το άγχος αυξάνεται το ίδιο και η γκρίνια και η επικριτική διάθεση που σε διακρίνει για αυτό καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους διαφορετικά η ένταση στο συναδελφικό περιβάλλον θα είναι διάχυτη. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις παρά βγάζει ακόμα εντονότερα στην επιφάνεια τη νευρικότητα που νιώθεις οδηγώντας σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν συναδελφικές και κοντινές σχέσεις.

Σήμερα έχεις την διάθεση να επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες που δεν σε ικανοποιούν στη σχέση σου προκαλώντας ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση, άγχος και κακή διάθεση δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη καθώς η γοητεία και ο δυναμισμός σου είναι διάχυτος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσανατολίζεσαι στο να περάσεις καλά με το ταίρι ή την παρέα που θα βρεθείς απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό φέρνει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμηση στην επιφάνεια και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονα προβλήματα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο αφού η νευρικότητα σου μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου προκαλώντας ένταση.

Σήμερα φρόντισε να διαχειριστείς τις προσωπικές σου φοβίες γιατί είναι αυτές που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, το ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου θα παίξει αρνητικό ρόλο στην πορεία της.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό για σένα να είσαι σε επαφή με οικεία πρόσωπα καθώς είναι αυτά που θα σου χαρίσουν τρυφερότητα και ζεστασιά. Πρόσεχε μόνο την κυκλοθυμία σου γιατί είμαι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αυξάνει σημαντικά την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση  με πρόσωπα της οικογένειας ή συνεργάτες σου λόγω της δικής σου περίεργης διάθεσης που δεν μπορείς να ελέγξεις. 

Σήμερα φρόντισε να μην δυναμιτίσεις το ρομαντικό και τρυφερό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου λόγω της δικής σου νευρικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνικότητα και φλερτ.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και διασκεδάζοντας. Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο έρχονται επαγγελματικά στο προσκήνιο και μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον πιθανές προτάσεις που θα υπάρξουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό  φέρνει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για ζητήματα που ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Σήμερα μην αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει τη σχέση σου και να επηρεάζει τη χαρά και τη διασκέδαση που μπορείς να βιώσεις μέσα από αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως βαθύτερη φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθεί σε αυτήν. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Καλό είναι βέβαια να μην πεις και σε διαδικασία περιττών εξόδων και σπατάλης που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα εντείνει το έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανή εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να βιώνεις κάτι που θα γίνει έντονα αισθητό τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει  ένταση και αντιπαραθέσεις.

Σήμερα είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στο πείσμα και στην αδιαλλαξία λόγω των ανασφαλειών σου να επηρεάσουν την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει οι προσωπικές σου φοβίες όμως θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να παίξει στον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου είναι αυτά που εντυπωσιάζουν. Πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποιες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τα καλύτερα δυνατά επαγγελματικά αποτελέσματα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου ή ανώτερος σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα καλό είναι να μην εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις το ταίρι σου, ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μόνο θα βλάψουν η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  γοητεύεις με την αυτοπεποίθησή που έχεις, η εσωτερική ένταση όμως που επικρατεί δεν αφήνει να απελευθερωθείς.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν κλείσει και σε πληγώνουν. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να  σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν σε υποχρεώσεις που έχεις. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτό το ψυχικό δυναμικό και θέματα που ακόμα δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει. Πρόσεξε γιατί θα επηρεαστούν σημαντικά και οι σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η ένταση που σε διακρίνει θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις  λόγω του έντονου εκνευρισμού που επικρατεί.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!