GOSSIP

Ένα κόσμημα που φόρεσε η Meghan Markle προκάλεσε πολλά σχόλια [εικόνες]

O Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να συνεχίζουν την επίσημη περιοδεία τους στην Αφρική, αλλά πλέον έχουν ανοίξει... μέτωπο με τα tabloids.

Θυμίζουμε πως οι Meghan & Harry αποφάσισαν να μηνύσουν τον εκδότη της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday, με αφορμή δημοσίευμα που αποκάλυπτε μια χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει η Meghan Markle στον πατέρα της.


Μάλιστα ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry, λίγο πριν καταθέσει την αγωγή η Markle, έβγαλε μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία εξαπέλυε σφοδρή επίθεση εναντίον μερίδας των media και είπε πως φέρονται στη σύζυγό του όπως φέρονταν και στην αείμνηστη μητέρα του και πως δεν θέλει να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.


Και τώρα κάποιοι πρόσεξαν πως λίγες μόνο ώρες πριν βγάλει αυτή την ανακοίνωση ο Harry και κατατεθεί η μήνυση, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε φορέσει ένα μικρό κόσμημα, που όμως για κάποιους λέει πολλά.


Συγκεκριμένα η Meghan φόρεσε ένα μικρό βραχιολάκι με "ματάκι" και πολλοί σχολιάζουν πως αυτό δεν ήταν τυχαίο, αφού η Δούκισσα θέλει να αποφύγει το "κακό μάτι" και ίσως φοβάται τώρα που η ίδια και ο σύζυγός της άνοιξαν "πόλεμο" με μερίδα των media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!