GOSSIP

Έξαλλοι έγιναν οι Meghan & Harry και έκαναν μήνυση σε βρετανική εφημερίδα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, έκαναν κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο: αποφάσισαν να μηνύσουν τον εκδότη της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday και μάλιστα ο πρίγκιπας Harry εξαπέλυσε μια δριμύτατη επίθεση κατά του συγκεκριμένου βρετανικού tabloid και μερίδας των media.

Όπως αναφέρει ο Guardian, o πρίγκιπας Harry σε νέα ανακοίνωσή του, αφού πρώτα τόνισε ότι σέβεται τη σημασία της αντικειμενικής και αληθινής δημοσιογραφίας, στην πορεία κατηγόρησε μερίδα του Τύπου ότι «κάνουν καμπάνιες εναντίον ατόμων χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες». «Η ανελέητη καμπάνια κλιμακώθηκε τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ενώ μεγαλώνει τον νεογέννητο γιο μας», τόνισε. Μάλιστα, συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η σύζυγός του από τα ΜΜΕ με την κατάσταση που βίωνε η μητέρα του.

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται. Έρχεται μια στιγμή που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις σε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί καταστρέφει ανθρώπους και καταστρέφει ζωές. Για να το πω απλά, είναι bullying, που φοβίζει και φιμώνει τους ανθρώπους. Ολοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν μπορούμε, και δεν θα το κάνουμε, να πιστέψουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει λογοδοσία για αυτό»,είπε.

Τι ήταν αυτό που τους εξόργισε;

Ο Guardian αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι, εξοργίστηκε με δημοσίευμα που αποκαλύπτει τη χειρόγραφη επιστολή που έστειλε η Δούκισσα του Σάσεξ, στον πατέρα της Thomas Markle, με τον οποίο πλέον δεν έχει καμία επαφή, μετά από την αποκάλυψη σκανδάλων στα οποία ο πατέρας της φαίνονταν να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γάμο της κόρης του για να βγάλει χρήματα.

Η Mail On Sunday έχει δημοσιεύσει πολλά ρεπορτάζ για τον πατέρα της Markle, ακόμα και συνεντεύξεις του, όμως, φαίνεται πως η δημοσιοποίηση της επιστολής της Meghan  ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Υπάρχει ανθρώπινο κόστος σε αυτή την ακατάπαυστη προπαγάνδα, ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό πως είναι ψευδής και κακόβουλη. Παρότι συνεχίζαμε να δείχνουμε ένα θαρραλέο πρόσωπο, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο επώδυνο υπήρξε», τόνισε στη δήλωσή του ο πρίγκιπας Harry. «Στη σημερινή, ψηφιακή εποχή, τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα χρησιμοποιούνται ως αληθή σε όλο τον κόσμο. Εχω υπάρξει σιωπηλός μάρτυρας στην ιδιωτική της οδύνη για υπερβολικά πολύ καιρό. Το να μην κάνω κάτι θα ήταν αντίθετο σε όλα όσα πιστεύουμε», υπογράμμισε.


«Εχω δει τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ εμπορευματοποιείται στο σημείο που πλέον δεν τους αντιμετωπίζουν ούτε τους βλέπουν σαν πραγματικούς ανθρώπους», τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι. «Εχασα τη μητέρα μου, τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», συμπλήρωσε στη δήλωση του ο Harry.

Η δήλωση του πρίγκιπα  δημοσιεύθηκε την ώρα που η Meghan Markle  ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες στο ανώτατο δικαστήριο για κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση του κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα με τον Guardian, για τη δημοσιοποίηση της επιστολής προς τον πατέρα της.

To διάσημο ζευγάρι συνεχίζει την περιοδεία στην Αφρική και ο Guardian αναφέρει πως έχουν ήδη έχουν προσλάβει δικηγόρους για την υπόθεση. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!