GOSSIP

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως έχασε 23 κιλά

O Παύλος Χαϊκάλης το τελευταίο διάστημα δείχνει αγνώριστος, αφού πέτυχε  μια θεαματική απώλεια κιλών και τώρα, φουλ ανανεωμένος, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς "Θα Γίνει της Πολυκατοικίας".

Ο δάσημος ηθοποιός, που έχει ασχοληθεί και με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής, πρόσφατα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Στη συνέντευξη μίλησε φυσικά για τη νέα τηλεοπτική κωμική τηλεοπτική σειρά "Θα Γίνει της Πολυκατοικίας" στην οποία θα πρωταγωνιστεί.και θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.

Παράλληλα απάντησε και στο ερώτημα  πώς αποφάσισε να κάνει δίαιτα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το φαγητό ήταν ένας πολύ αγαπημένος… προορισμός για μένα, είχα όμως βαρύνει πάρα πολύ και έπρεπε πια να σταματήσω. Έτσι, μπήκα σε μια διαδικασία να φροντίσω την υγεία μου και τον εαυτό μου. Τώρα λοιπόν νιώθω άλλος άνθρωπος, πετάω, γιατί είμαι και 23 κιλά κάτω, ακολουθώντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα κλινικής διατροφής του Κέμπριτζ, με το οποίο δεν είχα κανένα σύμπτωμα πείνας, αδυναμίας ή στέρησης και το συνιστώ ανεπιφύλακτα».

Δείτε και το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς Θα Γίνει της... Πολυκατοικίας! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!