GOOD LIFE

Μια ειδικός εξηγεί το πιο απλό και ανέξοδο κόλπο για να κάνετε καλύτερο σεξ

Τις τελευταίες δεκαετίες πολλά από τα ταμπού που σχετίζονταν με τη σεξουαλική ζωή, έχουν πλέον καταρριφθεί, η επιστήμη ασχολείται πλέον επίσημα και σοβαρά με θέματα σεξουαλικής υγείας, ενώ πλέον έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι ειδικοί σε θέματα σεξ, οι λεγόμενοι sex experts.

Και μια sex expert έρχεται να μας πει, πως αν κανείς θέλει να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή, δεν χρειάζεται αμέσως να δοκιμάσει άλλες στάσεις, νέους ερωτικούς συντρόφους ή να καταφύγει σε ερωτικά βοηθήματα ή το πορνό, μπορεί πρώτα να δοκιμάσει να κάνει κάτι απλό.


Τι είναι αυτό; Το να εκφράζει καλύτερα το πως νιώθει την ώρα της σεξουαλικής επαφής με βογγητά ευχαρίστησης και ηδονής.

Όπως επισημαίνει η sex epert Δρ Zhana Vrangalova, διάσημη στις ΗΠΑ, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά γιατί οι σύντροφοι μπορούν έτσι να γνωρίζουν ότι «κάνουν κάτι σωστά» και τους προσφέρουν καθοδήγηση πάνω σε αυτά που θέλουμε. Ταυτόχρονα, οι σύντροφοι που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Οι λάγνοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γίνει κάποια δήλωση πάνω στο τι τους αρέσει. Αφού η σύντροφος αναστενάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι συγκεκριμένο, πάει να πει ότι της αρέσει, οπότε συνεχίστε. Αν, πάλι, παρατηρήσετε αδιαφορία, τότε μάλλον αυτό το συγκεκριμένο δεν της λέει κάτι, οπότε αλλάξτε ρεπερτόριο. Όπως η ίδια η επιστήμονας υποστηρίζει, «ξεκινήστε με ένα κλασικό ωχ και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι». Με απλά λόγια, αν σας αρέσει κάτι δείξτε το με ένα αισθησιακό βογκητό.

 

Ωστόσο και η εν λόγω sex expert και σχετικές έρευνες έχουν αναδείξει την ανάγκη να μην το... παρακάνετε με την εκφραστικότητα και κυρίως να μην αρχίσετε να μιλάτε αδιάκοπα την ώρα της σεξουαλικής επαφής, αφού αυτό δεν είναι βέβαιο πως θα αρέσει στον/στην σύντροφό σας.

 

Αντίθετα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών, σε σχετικές έρευνες έχουν πει, πως ενοχλούνται όταν κάποιος/α μιλάει πολύ την ώρα της σεξουαλικής επαφής ή βογκάει υπερβολικά σε σημείο που να πιστεύουν πως το ερωτικό ταίρι τους προσποιείται!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!