GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη τολμά να δείξει πως είναι πριν και μετά το photoshop [εικόνες]

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram που σχεδόν καθημερινά θαυμάζουν τις... σέξι πόζες που ανεβάζει η όμορφη ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι αναρωτήθηκαν πως σε όλες τις πόζες η Ιωάννα δείχνει "αψεγάδιαστη".

Και η Ιωάννα, που και από την τηλεοπτική παρουσία της έχει αποδείξει πως είναι ακομπλεξάριστη, έσπευσε να απαντήσει, αναρτώντας δύο πόζες της: μια πριν και μια μετά το ρετούς και ομολόγησε πως φυσικά και χρησιμοποιεί photoshop.


Συγκεκριμένα η Ιωάννα έγραψε: Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left  και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε... Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο... και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί Σ’αγαπώ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Aug 31, 2019 at 10:32am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!