GOOD LIFE

Έρευνα αποκάλυψε ποια μέρα και ώρα προτιμούν οι περισσότεροι για να κάνουν σεξ

Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι κάνουν διακοπές το κάθε "πρόγραμμα" πάει περίπατο και όλοι λένε όχι στη ρουτίνα σε όλα, ακόμα και στο σεξ. Ωστόσο μια έρευνα θέλησε να δει αν τελικά οι περισσότεροι έχουν κάποια "αγαπημένη" μέρα και ώρα που κάνουν ερωτικές επαφές.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Lovehoney.com και αποκαλύπτει πως υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στην εβδομάδα την οποία επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να κάνουν σεξ!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, το απόγευμα Σαββάτου είναι η καταλληλότερη ώρα της εβδομάδας όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για σεξ, αφού το 44% των ζευγαριών δήλωσε ότι κατά τις 7:30 το απόγευμα συνήθως έρχονται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφό τους.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στη μελέτη δήλωσαν πως νιώθουν  πιο… ερωτικοί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αλλά μόνο το 10% εκπληρώνει τις ερωτικές του επιθυμίες πριν το απόγευμα.

Όσο για τις υπόλοιπες ημέρες, το24% ανέφερε πως κάνει συχνότερα σεξ την Κυριακή ενώ το ποσοστό για την Παρασκευή ήταν 22%.

Ωστόσο, φαίνεται πωςοι ημέρες αυτές είναι μάλλον περισσότερο «βολικές» παρά… σεξουαλικές, αφού το πιεσμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας εξαλείφει την επιθυμία τους για σεξ. Περίπου το 50% των ζευγαριών παραδέχθηκε ότι έχει τόσες υποχρεώσεις που αναγκάζεται να βάλει πρόγραμμα για το πότε θα κάνει σεξ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!