GOSSIP

H τόπλες πόζα της Heidi Klum με στρινγκ "γκρέμισε" το Instagram [εικόνες]

Το 46χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, αποφάσισε να τρελάνει τους εκατομμύρια followers της με δυο φωτογραφίες που τράβηξε στον κήπο του σπιτιού της στην Καλιφόρνια.

Η Heidi Klum, πρόσφατα έγινε γνωστό πως έκανε τρίτο γάμο, αφού το ΤΜΖ, αποκάλυψε το έγγραφο που έδειχνε πως ήδη έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον 29χρονο Tom Kaulitz (των Tokio Hotel). Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί λίγο πριν τη φετινή Πρωτοχρονιά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως παντρεύτηκαν την περασμένη Άνοιξη.


Tελικά το ζευγάρι, μάλλον ετοιμάζει να κάνει και ένα μεγάλο επίσημο και λαμπερό γάμο (θυμίζουμε πως το πάρτι των αρραβώνων τους ήταν κανονική... υπερπαραγωγή, ενώ η Heidi, ειδικά το διάστημα που ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal, φημίζονταν για τα πάρτι που διοργάνωνε).


Και η Heidi θέλησε να μας δείξει πως έχει πέσει με τα μούτρα στο σχεδιασμό του γάμου της, φόρεσε ένα πουά στρινγκ μαγιό και τίποτα άλλο και ξάπλωσε στον κήπο του σπιτιού της για να κάνει ηλιοθεραπεία και να σχεδιάσει τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνει για να ετοιμάσει το γάμο της. Και φυσικά έγινε χαμός από σχόλια, ευχές και likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jul 23, 2019 at 10:14am PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!