ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2019

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα  σε καλεί να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή νέες γνωριμίες μέσα από αυτό που να επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. 

Κριός 

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να δονήσει για τα καλά τις επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να σε οδηγήσουν στο να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις θέσεις σου και αυτό να σε φέρουν σε ρήξη με σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και οικείους σου. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε κυριαρχικές τάσεις καθώς οι αντιδράσεις των γύρω σου θα είναι σφοδρές και οι συνέπειες δυσάρεστες για σένα.

 

Σήμερα τάσεις επιβολής και χειρισμού πιθανά να οδηγήσουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, τα απωθημένα σου όμως πιθανά να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα. 

 

 

Ταύρος

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ωθεί στο να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το ευρύτερο και κοντινό στο περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι επιδιώκεις να αλλάξεις ριζικά στάση, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση και πιθανές αντιδικίες. Αποφάσεις για σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό μπορούν να σηματοδοτήσουν τη ριζική ανανέωση και την μεταμόρφωση σου σε ότι αφορά την προσωπική σου πορεία και πως από έχεις αποφασίσει να κινηθείς από δω και στο εξής.

 

Σήμερα  διασκέδασε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου και αφέσου στον ερωτισμό που μπορεί να  απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανή είναι γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο περίγυρό που μπορεί να σηματοδοτήσει τη μεταμόρφωση σου σε ότι αφορά τον έρωτα.

 

Δίδυμοι

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς, συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα θεωρώντας ότι πιθανά τα πρόσωπα που συναλλάσσεται προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Προσοχή γιατί έντονη καχυποψία μπορεί να σε οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν τόσο σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς δημιουργείται τεταμένο κλίμα.

 

Σήμερα ενοχές και απωθημένα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και προστριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα που νιώθεις πιθανά να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Καρκίνος

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας ή χειρισμού τόσο από το/η σύντροφο όσο και από τους συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσεις με λογική. Οι συμπεριφορές σημαντικών προσώπων της ζωής σου μπορεί να σε πληγώσουν βαθιά, γι’ αυτό προσπάθησε με τη διαίσθησή σου να ανιχνεύσεις τι πραγματικά συμβαίνει.

 

Σήμερα η ανάγκη ελέγχου που μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου είναι ικανή να δυναμιτίσει το κλίμα και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου και θα σε μεταμορφώσουν σε ότι αφορά τον έρωτα. 

 

 

Λέων

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ωθεί στο να αντιμετωπίσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν ή τραύματα και πληγές που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Παρασκηνιακές διεργασίες της βάρος σου στη δουλειά μπορούν να σε πληγώσω βαθιά, η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να σε προστατεύσει, γι’ αυτό καλείσαι να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς πιστά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που να θέλουν να σου επιβληθούν, κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου.

 

Σήμερα νεύρα και απωθημένα λόγω δουλειάς μπορεί να εκτονωθούν στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να τα αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η καχυποψία και εσωστρέφεια  δεν αφήνουν περιθώρια για να φλερτάρεις. 

 

 

Παρθένος

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε οδηγεί να διαχειριστείς ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να δημιουργούν εντάσεις, όμως αν καταφέρεις να μετουσιώσεις σε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος είναι βέβαιο ότι η σχέση σου θα απογειωθεί. Συγκρούσεις με παιδιά δεν αποκλείονται. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς γιατί αυτό θα εντείνει ακόμα περισσότερο το όποιο πρόβλημα προκύψει. Νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά σε ότι αφορά τον έρωτα και το πώς το βιώνεις.

 

Σήμερα αφέσου στο πάθος και στον ερωτισμό, διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορούν να σηματοδοτήσουν την προσωπική σου αναγέννηση σε ερωτικό επίπεδο.


 

Ζυγός

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα  προσανατολίζει την προσοχή σου σε ζητήματα οικογένειας και καριέρας και πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις πού θα επηρεάσουν τις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Τάσεις επιβολής και εξουσιαστικά παιχνίδια μπορεί να οδηγήσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου στα άκρα είναι στο χέρι σου να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μπορέσεις με τη διαίσθησή σου να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να εκτονώσεις το πιο δυσάρεστο κλίμα μπορεί να δημιουργηθεί. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν και να σηματοδοτήσουν καταλυτικές εξελίξεις.

 

Σήμερα εξωγενείς παράγοντες επηρεάζουν τη σχέση σου, πρόσεξε γιατί μπορεί να πληγώσει βαθιά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και η κυκλοθυμία εντείνουν την εσωστρέφεια και δεν αφήνεσαι στη χαρά του έρωτα.

 

 

Σκορπιός

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε προσανατολίζει στο να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Η ένταση στις σχέσεις αυτές δεν αποκλείεται που μπορεί να φέρουν την οριστική ρήξη αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες. Μπορείς να γίνεις σκληρός και καυστικός σε αυτά που εκφράζεις, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα δημοσίων σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδίσουν εις βάρος σου. 

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία για άκρως ειλικρινείς συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το στενό περίγυρο που θα σηματοδοτήσουν την ριζική αλλαγή νοοτροπίας στον έρωτα και στην επικοινωνία.

 

 

Τοξότης

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως, συναλλαγές, συμφωνίες και εκκρεμείς υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να θέλεις να τακτοποιήσει. Καλό είναι να κάνεις την υπέρβαση και να μην επηρεάζεσαι από το εισόδημα σου καθώς ταυτίζεις την αξία σου με την οικονομική σου ευχέρεια ή μη και αυτό εντείνει ανασφάλειες και σε καθορίζει. Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα γιατί πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδίσουν εις βάρος σου, η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στην καλύτερη δυνατή λύση.

 

Σήμερα η κτητικότητα και οι φόβοι έρχονται με βία στο φως και μπορεί να οδηγηθείς σε ατέρμονες συγκρούσεις με το ταίρι σου που δεν προσφέρουν τίποτα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η χαμηλή αυτοπεποίθηση και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να πρωταγωνιστήσεις το ερωτικό παιχνίδι.  

 

 

Αιγόκερως

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ηρεμία πιθανές εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα προκύψουν από τον δυναμισμό και τον απαιτητικό τρόπο που απευθύνεσαι στους γύρω σου. Η ανάγκη να επιβληθείς και να εξουσιάσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, καλά θα κάνεις να μετρήσεις τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και οι συνέπειες πολύ δυσάρεστες.

 

Σήμερα οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν στο να χειριστείς και να επιβληθείς στο ταίρι σου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του.  Αν είσαι ελεύθερος/η κομβική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπικότητά σου.

  

 

Υδροχόος

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανακινεί καταστάσεις του παρελθόντος που αποτελούν για σένα βαθιά πληγή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικές εξάρσεις και υπερχείλιση, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στη δουλειά. Προσπάθησε να διαχειριστείς τη συμπεριφορά σου και να ξεφύγεις από πιθανή θλίψη και απαισιοδοξία καθώς επηρεάζει άμεσα τις καθημερινές υποχρεώσεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι αφού δείχνεις να μην μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει.

 

Σήμερα εμμονές και τραύματα βαραίνουν την ψυχολογία σου και δεν αφήνεσαι στον έρωτα και στην τρυφερότητα που μπορεί να θέλει ο/η σύντροφός σου να σου δώσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, αυτό όμως εντείνει τη μελαγχολία και τις πληγές που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

 

 

Ιχθύες

 

Η  Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα  σε καλεί να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή νέες γνωριμίες μέσα από αυτό που να επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Πιθανό είναι οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα να προκαλέσουν απογοήτευση και νευρικότητα καθώς τα παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που μπορεί να εκδηλωθούν θα ενοχλήσουν. Η συμμετοχή σου σε οργανώσεις ή συλλόγους μπορεί να αλλάξει άρδην τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

Σήμερα η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση καθώς προσπαθώντας να επιβληθείς στο ταίρι σου για κοινές φιλοδοξίες οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!