GOSSIP

H Kate Middleton έκανε μια ultra chic εμφάνιση - έκπληξη στο Wimbledon [εικόνες]

Μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ωρών, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατάφερε να αποσπάσει δύο φορές επαίνους από τους απανταχού styling experts για τις σικάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

Μάλιστα η Kate Middleton έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη στις κερκίδες του τουρνουά τένις Wimbledon, καθώς ελάχιστοι περίμεναν να δουν τη Δούκισσα να παρακολουθεί αγώνες τη δεύτερη κιόλας μέρα του τουρνουά, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου.


Συγκεκριμένα η Kate αποφάσισε να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα της Serena Williams (κάποιοι περίμεναν πως ίσως η Meghan Markle που είναι κολλητή φίλη της Serena θα εμφανίζονταν στις κερκίδες) με την Ιταλίδα Giulia Gatto-Monticone.


Και όταν η Kate εμφανίστηκε στο γήπεδο, αμέσως άρχισαν τα θετικά σχόλια, για το υπέροχο λευκό φόρεμα που φόρεσε, με τα μαύρα κουμπάκια και τη μαύρη ζώνη στη μέση.


Μόλις μια μέρα πριν η Kate είχε εντυπωσιάσει με το στυλ της, όταν εμφανίστηκε σε πικ νικ, με ένα άλλο υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα που το είχε συνδυάσει με υπέροχες εσπαντρίγιες. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!