ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Γεγονός είναι ότι  δεν θέλεις να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας. πρόσεχε όμως γιατί η αμέλεια μπορεί να σε εκθέσει.

Κριός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου γίνεται άκρως επικοινωνιακή, γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα θέλοντας να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Οι συλλογικές προσπάθειες σε ικανοποιούν, καθώς νιώθεις να μπορείς να αποδώσεις εξαιρετικά μέσα από μία ομάδα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένταση και να αντιδράσεις σπασμωδικά σε απόψεις διαφορετικές με τις δικές σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην απαξιώνεις όσους δεν συμφωνούν ή δεν τους ενδιαφέρουν οι προτάσεις σου από το φιλικό περιβάλλον.

 

Σήμερα μπορείς να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο προσπαθήσεις να διαχειριστείς πιθανή νευρικότητα που μόνο εντάσεις θα προκαλέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περίγυρο, η αντιδραστικότητα που σε διακρίνει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην καριέρα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και πίεση. Είναι καταλυτικό να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις, καθώς με σκληρή δουλειά και υπεύθυνη στάση μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδικίες  με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις σήμερα γιατί η τάση να  αντιδράς στο κάθε τι χωρίς να έχεις πραγματικά λόγο  μόνο εμπόδια θα βάλει στην οποία εξέλιξη σου.

 

Σήμερα η ένταση που πιθανά επικρατεί στην καριέρα δεν θα είναι εύκολο να μην εκτονωθεί και στην προσωπική σου ζωή. Δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η αντιδραστική συμπεριφορά σου όμως θα είναι τροχοπέδη στην οποία πορεία.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Γεγονός είναι ότι  δεν θέλεις να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας. πρόσεχε όμως γιατί η αμέλεια μπορεί να σε εκθέσει. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα  του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή σε παρέες που θα βρεθείς, καθώς δεν μπορείς να ελέγξεις πιθανό φανατισμό που σε διακατέχει. Θυμήσου ότι σπασμωδικές αντιδράσεις μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

 

Σήμερα ο εκνευρισμός μπορεί να χαλάσει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να προκαλέσει κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που όμως μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες λόγω των έντονων αντιδράσεων σου.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας τη νευρικότητα, καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα εμπλεκόμενα σε οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες αντιδρώντας πιθανά σε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση για να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα.

 

Σήμερα απωθημένα και ενοχές έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και η ένταση καραδοκεί για να δυναμιτίσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν και να έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου, η αντιδραστική σου διάθεση μόνο εμπόδια θα βάλει στην όποια εξέλιξη.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ρίχνεις όλο σου το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Η ανασφάλεια που σου προκαλεί η μοναξιά είναι χαρακτηριστική και αυτή μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τη νευρικότητα κατακόρυφα και μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου δημιουργώντας έτσι θέματα σοβαρά στις μεταξύ σας σχέσεις. Καλό είναι να μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις για νέες συνεργασίες, αφού ο εκνευρισμός και η εριστική σου διάθεση  μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσουν.

 

Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση στην προσωπική σου Ζωή γιατί θα αντιληφθείς αργά ή γρήγορα ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να την προκαλέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλος νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, η νευρικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την κατάσταση μπορεί να φέρει την απομάκρυνση.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας σημαντικά τους ρυθμούς την καθημερινότητα, καθώς μπαίνουν στο πρόγραμμά σου επιπλέον υποχρεώσεις και πιθανό είναι να αναλάβεις αγγαρείες  στη δουλειά που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Μην αφεθείς στο άγχος και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο να διεκπεραιώσεις άψογα ότι σου ανατεθεί. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να σε οδηγήσει να αντιδράσεις σπασμωδικά και να γίνεις εριστικός κυρίως με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος δημιουργώντας έτσι εμπόδια στο  να κλείσεις εργασιακά ζητήματα. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα  με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

 

Σήμερα δεν είναι εύκολο να ρίξεις το βάρος στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο εκνευρισμός της καθημερινότητας μπορεί να επεκταθεί και στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ένταση και οι κουραστικές συνθήκες εργασίας δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.


 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι αυξάνεται κατακόρυφα η εξωστρέφεια, η διάθεση για διασκέδαση και για ερωτικό παιχνίδι. Νιώθεις ευεξία και χαρά και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στον περίγυρό σου. Καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό πιθανό είναι να παρακολουθήσεις μία θεατρική η κινηματογραφική παράσταση. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει έντονους φόβους και απωθημένα στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή. Θυμήσου ότι το να γίνεις εριστικός και επιθετικός με το ταίρι σου θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και θα δημιουργήσει προστριβές τη σχέση.

 

Σήμερα επιτρέποντας στον εκνευρισμό να επικρατήσει να είσαι προετοιμασμένος για σφοδρές συγκρούσεις με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείονται οι ξαφνικές γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν, από την άλλη πλευρά όμως η διάθεση να αντιδράσεις σε ότι και να ακούσεις μόνο εμπόδια θα προκαλέσει.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου γιατί αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια. Κυκλοθυμικές τάσεις δεν θα μείνουν απαρατήρητες από το οικείο περιβάλλον και μπορεί να προκαλέσω ζητήματα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο  εκτοξεύει τη νευρικότητα που μαζί με τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις άκρως εριστικός με πρόσωπα σημαντικά για σένα και να δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς επί της ουσίας να έχεις πραγματικούς λόγους.

 

Σήμερα μπορείς να γίνεις εριστικός με το/η σύντροφό σου, κάτι όμως που θα χαλάσει την έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια, κυκλοθυμία και εκνευρισμός πιθανότατα να μην επιτρέψουν να δείξεις την απαραίτητη προσοχή στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο  και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο επιθυμείς, καθώς είναι έντονη η διάθεση να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας.

Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα την οξυθυμία και το πιθανότερο είναι οι αντιδράσεις σου να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με όποια πρόσωπα βρεθείς του στενού περίγυρου. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την έντονη συμπεριφορά σου, διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα μη συμπεριφέρεσαι απότομα στο ταίρι σου, η επικοινωνία και ο διάλογος μπορούν να εξομαλύνει την όποια δυσκολία. Αν είσαι ελεύθερος/η η αντιδραστική σου διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και κυρίως σε απασχολούν οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δρομολογήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να προκαλούν ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να μπει σε σκέψεις για την εύρεση νέων οικονομικών πόρων που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την επιθετική διάθεση και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός με πρόσωπα που συναλλάσσεται ή έχετε οικονομικές εκκρεμότητες. Μην ξεχνάς ότι απότομες αντιδράσεις  μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν που δεν θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη της οποίας  συναλλαγής σε ενδιαφέρει.

 

Σήμερα η κτητικότητα και η απολυτότητα έρχονται με βία στην επιφάνεια και επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να προκληθούν προστριβές.  Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες και φόβοι που έρχονται στο προσκήνιο, εκτοξεύσουν την ένταση και δεν σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς σε πιθανή νέα γνωριμία.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει  στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο παίρνοντας αποφάσεις που είναι καταλυτικές για νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που χρειάζεσαι από τους γύρω σου είναι έντονη και δεν θα διστάσεις να το κάνεις πιθανά και  με επιτακτικό τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες απαξιωτικές και χειριστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την όποια προσπάθεια γίνει σε επίπεδο συνεργασιών. Καλύτερα  αν δεν μπορείς να το αποφύγεις σημαντικά σημαντικές συναντήσεις καλύτερα να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου που θα σε οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα

 

Σήμερα ο εγωκεντρισμός, ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να συμπεριφερθείς με ωριμότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, η αντιδραστικότητα όμως που σε διακρίνει πιθανά να απωθήσει τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, καθώς στο μυαλό έρχονται τραύματα και ζητήματα του παρελθόντος  που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα γιατί ο νους ταξιδεύει και μπορεί να εκτεθείς. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο  εντείνει παράλληλα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις συναισθηματικά με απότομο τρόπο αφήνοντας έκπληκτους τόσο τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά όσο και δικούς σου ανθρώπους. Τέχνη και εναλλακτικές δράσεις μπορούν να σε βοηθήσουν στο να ισορροπήσεις.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να υπερκεράσει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα γιατί θα χαλάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να δημιουργήσουν τρομερή ένταση και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!