GOOD LIFE

Έρευνα αποκάλυψε ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι εχθρός του... σεξ

Μια συγκεκριμένη κατηγορία τηλεοπτικών εκπομπών, σύμφωνα με μια έρευνα, μειώνει δραματικά τη λίμπιντο και έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σεξουαλικές επιδόσεις.

Η έρευνα;έγινε από την Ε.Μ.Α.Σ. (Εταιρία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) και εξέταζε τις επιπτώσεις της τηλεόρασης στην σεξουαλική ζωή και η έρευνα υποστηρίζει ότι όσο περισσότερο εθισμένος είναι κάποιος στην παρακολούθηση των τηλεοπτικών ειδήσεων και γενικότερα των ενημερωτικών εκπομπών, τόσο πιο ψυχρός αποδεικνύεται στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα, τα πορίσματα αυτής της έρευνας, έρχονται να επιβεβαιώσουν παλαιότερες μελέτες που είχαν δείξει πως οι πιθανότητες να κάνει κάποιος σεξ μόλις έχει παρακολουθήσει τηλεοπτικά προγράμματα (όχι ταινίες), είναι πολύ μικρή.

Η έρευνα της Ε.Μ.Α.Σ, αναφέρει πως η επιθυμία τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, για σεξουαλική συνεύρεση μετά από ένα δελτίο ειδήσεων μειώνεται σημαντικά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι εκπομπές που κινούνται στην ορθή πολιτική θέση (ειδήσεις, πολιτική, ρεπορτάζ) επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά. Η ερμηνεία είναι πως η αγριότητα και η πρωτόγονη ουσία της λίμπιντο δεν έχει σχέση με τον πολιτικά ορθό και ξύλινο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!