ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 29 Μαΐου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, καθώς για εσένα είναι σημαντική η επικοινωνία, η κοινωνικότητα και η ανάγκη να περάσεις χαλαρές στιγμές με δικούς σου ανθρώπους συζητώντας.

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι και κυρίως στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, γι’ αυτό και επιδιώκεις να τις εκφράσεις τόσο στο ταίρι σου όσο και στους συνεργάτες σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις σε έντονα υποκειμενικός και εγωιστής και να αυτό να δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάσει τη νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να γίνεις απότομος και εριστικός τόσο σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην οικογένεια προκαλώντας εντάσεις.  

 

Σήμερα η νευρικότητα είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως μπορεί να γίνεις απότομος και αυτό να επηρεάσει την όποια εξέλιξη. 


 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έντονες είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος που έρχονται στο φως και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις μοναχικός και εσωστρεφής. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει τον εκνευρισμό κατακόρυφα, εντείνει την διάθεση απραγίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας ή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός.

 

Σήμερα η έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα μπορεί να χαλάσει σήμερα, καθώς ο εκνευρισμός που σε διακατέχει πιθανά να εκτονωθεί στον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείεται να εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό και τον εκνευρισμό επιβαρύνοντας στην ψυχολογία σου.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κυρίαρχο στοιχείο της σημερινής ημέρας είναι να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα, να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές ιδέες και απόψεις που θεωρείς ότι θα τους ενδιαφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε νευρικότητα και αδιαλλαξία που θα επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς.

 

Σήμερα οι διαφωνίες σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να γίνουν αιτία καυγάδων, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, όμως η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει το άγχος που νιώθεις. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να  συγκρούσεις με ανώτερους σου λόγω αδιαλλαξίας. Το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου δυσχεραίνει την ψυχολογία σου, ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την οξυθυμία και δημιουργεί ιδιαίτερα αρνητικές συνθήκες που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου κοστίσουν.

 

Σήμερα σημαντικό είναι να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό και επιθετικότητα γιατί διαφορετικά οι εντάσεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι ισχυρές. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει, πρόσεξε όμως γιατί η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται  τον Κριό και αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος ή με πρόσωπα που σας ενώνουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα συζητώντας και περνώντας χαλαρά και όμορφα. Προσοχή στην καθημερινότητα γιατί η αμέλεια θα σου κοστίσει. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο εντείνει το φανατισμό και την αυθάδεια και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση σε όποια παρέα και αν βρεθείς με πρόσωπα που δεν συμφωνούν με τα πιστεύω ή τις απόψεις σου προκαλώντας συγκρούσεις.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, διαχειρίσου με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους στην ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, όμως ο απότομος και αυθάδης σου θα επηρεάσει την εξέλιξη.

 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο εκνευρισμός από το πρωί είναι έντονος, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που δεν σου είναι εύκολο να ελέγξεις. Ζητήματα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και την ένταση και δεν θα σου είναι δύσκολο να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

 

Σήμερα  προσοχή γιατί η ζήλεια και η καχυποψία είναι στα ύψη και οι συγκρούσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι σφοδρές.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι και η καχυποψία δεν είναι πιθανό να σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θέλοντας να αποκαταστήσεις πιθανά ισορροπίες λόγω του έντονου φόβου της μοναξιάς που σε διακατέχει. Πιθανές είναι οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο προκαλεί ένταση και εκνευρισμό που δεν αποκλείεται να εκφραστεί είτε στους συνεργάτες είτε στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

  

Σήμερα πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν άγχος, προσπάθησε να μην εκτονωθείς το ταίρι σου γιατί οι συγκρούσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να ενοχλήσει.


 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθημερινότητα αυξάνει ρυθμούς σημαντικά, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που αναλαμβάνεις λειτουργούν πιεστικά και  δημιουργούν άγχος,  διάθεση για να γκρινιάξεις και να γίνεις άκρως επικριτικός ιδιαίτερα με συναδέλφους προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δημιουργεί ιδιαίτερα αρνητικές συνθήκες σε εργασιακό επίπεδο τόσο για να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν όσο και για να προκαλέσεις συγκρούσεις που μπορεί να σου κοστίσουν.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στο άγχος της καθημερινότητας να σε κατακλίσει γιατί το πιθανότερο είναι να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου και να επηρεάσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και το άγχος είναι στα ύψη και δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

 

 

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο έρωτας είναι κυρίαρχος σήμερα, καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, να φλερτάρεις για να επιβεβαιωθείς, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για διασκέδαση, να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής. Επεδίωξε να ασχοληθείς με την τέχνη και δημιουργικές δραστηριότητες που σου προκαλούν έντονη ευφορία. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο χαλάει την ατμόσφαιρα, ενισχύει το άγχος και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση είτε με το ταίρι σου είτε με πρόσωπα από την παρέα που βρίσκεσαι, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

 

Σήμερα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου για να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να προκύψουν χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καλό είναι βέβαια να περιορίσεις πιθανό εγωισμό και εριστική διάθεση για να έχει την κατάλληλη εξέλιξη.

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που επιδιώκεις σήμερα κυρίως είναι να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος έχοντας έντονη την ανάγκη της ασφάλειας και τη ζεστασιά. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να ασχοληθείς. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο εντείνει την οξυθυμία και τη νευρικότητα και το πιθανότερο είναι να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση είτε με πρόσωπα της οικογένειας είτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο προκαλώντας προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία την οποία  κατάσταση προκύψει και να αποφύγεις τις εντάσεις.

 

Σήμερα πιθανά ζητήματα στην οικογένεια να επηρεάσουν τη σχέση σου, καλό είναι να αφήσεις οτιδήποτε στην άκρη γιατί οι εντάσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η έντονη νευρικότητα δεν θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, καθώς για εσένα είναι σημαντική η επικοινωνία, η κοινωνικότητα και η ανάγκη να περάσεις χαλαρές στιγμές με δικούς σου ανθρώπους συζητώντας. Πιθανές είναι εμπορικές και επικοινωνιακές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν και να σε απασχολήσουν. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο χαλάει την ατμόσφαιρα, ενισχύει τη νευρικότητα και την ένταση και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα ή σε συναδέλφους,  κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα.

 

Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις το κέφι σου γιατί η νευρικότητα μόνο ζητήματα μπορεί να προκαλέσει στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η μεταβαλλόμενη διάθεση και ο εκνευρισμός όμως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και λογαριασμούς που πιθανά σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί πιθανές σπατάλες ή περιττά έξοδα να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να εντείνει τον εγωισμό, την αδιαλλαξία και τη διάθεση να συγκρουστείς με όποιον συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο ή ακόμα και με το ταίρι σου προκαλώντας έντονα προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να παρακαμφθούν.

 

Σήμερα προσπάθησε να μετουσιώσεις στην ένταση σε πάθος για να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι οικονομικές έγνοιες και ο εκνευρισμός μπορεί να μην επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!