GOSSIP

H Γωγώ Μαστροκώστα συγκλόνισε μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

Η σύζυγος του γνωστού  ποδοσφαιριστή Τραϊνού Δέλλα, βρέθηκε καλεσμένη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Η Γωγώ Μαστροκωστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και ενώ έδειξε πως δεν χάνει το χιούμορ της (μεταξύ άλλων είπε πως πριν παντρευτεί το σύζυγό της, υπήρξε ένα διάστημα που και η ίδια ήταν "μια από το χαρέμι του"), αλλά όταν άρχισε να μιλά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, συγκλόνισε τους πάντες.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Βικτώριας, αλλά και στο πώς αυτό το χαρμόσυνο γεγονός επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε η ίδια όταν ήταν μόλις τριών ημερών λεχώνα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα περιέγραψε τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές, τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε ο άντρας της.

«Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου.

 

Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Μαστροκώστα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!