ΖΩΔΙΑ

Αυτόν το μήνα 3 πλανήτες είναι ανάδρομοι - Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Αν την μήνα Μάρτιο σας ταλαιπώρησε ο Ανάδρομος Ερμής, τότε ίσως... φρικάρετε αν μάθετε πως αυτόν τον μήνα τρεις σημαντική πλανήτες θα είναι ανάδρομοι.

Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους μέσα στο μήνα Απρίλιο και φυσικά αυτό θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.


Μόνο που αυτοί οι τρεις πλανήτες, θα επηρεάσουν πιο... αφηρημένες πτυχές της ζωής μας (όπως τη γνώση, τη μόρφωση κ.λπ.), αλλά και την πολιτική ζωή, τις οικογενειακές σχέσεις κ.ά.  σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα και σε "πρακτικά" ζητήματα.

Δείτε ποιο διάστημα θα είναι ανάδρομοι οι τρεις αυτοί πλανήτες και ποιους θα επηρεάσουν

Δίας
Ανάδρομος Δίας από 10 Απριλίου – 11 Αυγούστου 2019

Ο Δίας θα βρίσκεται ένα μεγάλο διάστημα σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να προσέξουμε αυτή την περίοδο καθώς δεν συνιστάται να ξεκινήσουμε καμία νέα δραστηριότητα. Θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο να ολοκληρώσουμε έργα που ήδη έχουμε ξεκινήσει. Ο Δίας έστω και από ανάδρομη πορεία δεν επηρεάζει αρνητικά τα ζώδια που κυβερνά (Τοξότες και Ιχθείς) καθώς και το ζώδιο στο οποίο έχει έξαρση (Καρκίνος).

Κρόνος
Ανάδρομος Κρόνος 30 Απριλίου – 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επηρεάζει την καριέρα και την αφοσίωση στα καθήκοντά μας. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας γιατί μόνο όσοι εργαστούν σκληρά θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, αλλά δεν συνιστάται να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Προβλήματα επίσης μπορεί να προκύψουν σε σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα, ενώ είναι μια περίοδος που πολλοί αισθάνονται πως οι ανασφάλειες που κατά καιρούς νιώθουν για τον εαυτό τους ξαφνικά φουντώνουν, ενώ μπορεί αν αισθανθούν μειονεκτικά απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά και πιο έμπειρους ανθρώπους 

Πλούτωνας
Ανάδρομος Πλούτωνας 24 Απριλίου – 3 Οκτωβρίου 2019

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα επηρεάζει το πολιτικό σύστημα και τη μάζα γενικότερα κι έτσι αυτό το διάστημα θα σημειωθούν εντάσεις σε πολυσύχναστους χώρους και θα παρατηρηθεί αυξημένη βία και επιθετικότητα. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Πλούτωνα παρατηρείται ένα παγκόσμιο χάος. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την βοήθεια ψυχολόγων για να λύσουν υπαρξιακά προβλήματα. Ο διαλογισμός βοηθάει αυτή την περίοδο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!