ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα φωτίσει τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου αλλά και τις φοβίες σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην ασχοληθείς μαζί τους. 

Κριός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα θολώσει κάποιες καταστάσεις για αυτό όσο κι αν θέλεις να ξεκαθαρίσουν τώρα κάποια πράγματα καλό θα ήταν να μην τα πιέζεις. Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κουβέντες πίσω από την πλάτη σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα  προσωπικά σου ζητήματα.  Ιδιαίτερη προσοχή θα  χρειαστεί να δώσεις και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μία ξαφνική απόφαση που θα πάρεις, δεν θα βγει όπως την έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα καλό θα ήταν να  κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα καθώς η ήμερα θρέφει απάτες και αυταπάτες.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να ακούσεις από το/η σύντροφό σου λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα το ίδιο μπορεί να κάνεις και εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είσαι επιρρεπής να εξιδανικεύσεις μία σχέση την οποία έχεις κατά το παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται.


 

Ταύρος

 

Η Νέα Σελήνη που  πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις υποσχέσεις που θα δώσεις ιδιαίτερα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.  Είναι πολύ πιθανόν να προθυμοποιηθείς να αναλάβει μία δουλειά ενός φίλου σου ή να του κάνεις μία χάρη την οποία όμως δεν θα καταφέρεις να εκπληρώσεις.  Προσπάθησε να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου  καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.  Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψει και μία διαφωνία με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο την οποία πρέπει να προσεγγίσεις με ειλικρίνεια.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις την τάση να μην είσαι τόσο ειλικρινής με το/η σύντροφό σου και αυτό αργότερα μπορεί να σε εκθέσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλες υποσχέσεις αλλά και να μην παρερμηνεύσεις τα μηνύματα που θα σου στείλει αυτός/η που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων  μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση  σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα.  Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα ακόμα και αν σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση την οποία θεωρείς μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν θα είναι έτσι.  Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα υπάρξουν πολλά λόγια όμως λίγα από αυτά θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε οτιδήποτε ακούγεται εξαίσιο, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις  μία λανθασμένη αντίληψη σε ένα θέμα που σχετίζεται με τη σχέση σου για αυτό  απόφυγε να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου πει πολλά, κράτησε μόνο αυτά που θα κάνει.

 

Καρκίνος

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες  σχετικά με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα.  Είναι πολύ πιθανόν να θεωρήσεις εύκολη υπόθεση κάποιες εξετάσεις που έχεις να δώσεις για μία πιστοποίηση, ακόμα και ένα σεμινάριο όμως η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει.  Δες με την  απαραίτητη προσοχή εκπαιδευτικά σου ζητήματα καθώς θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο αλλά και κόπο από όσο πιστεύεις πως χρειάζεσαι.  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου η οποία θα σου φέρει νέα για κοινά σας πρόσωπα,  όμως είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Σήμερα  απόφυγε  συζητήσεις του στυλ «που θα πάει η σχέση σας» με τον/η σύντροφό σου, καθώς αυτά που θα ακούσεις μπορεί να είναι αυτά που θέλεις αλλά δεν θα είναι αυτά που θα γίνουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ξεκινήσεις να υπόσχεσαι πολλά σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

 

 

Λέων

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα φωτίσει τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου αλλά και τις φοβίες σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην ασχοληθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα  που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι, αν θέλεις να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.  Σε πρακτικό επίπεδο  η ημέρα μπορεί να φέρει είτε έμμεσες είτε άμεσες απώλειες στον οικονομικό τομέα.  Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις αμφιβόλου ποιότητας και αν πρέπει να διευθετήσεις κάποιο οικονομικό σου ζήτημα, προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις την τάση να κάνεις λάθος κινήσεις στη σχέση με το/η σύντροφό σου,  για αυτό απόφυγε σημαντικές αποφάσεις που σας αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να έχεις μία ερωτική περιπέτεια με κάποιον/α που  σε ενδιαφέρει,  αλλά ίσως να μην έχεις το κάτι παραπάνω που θέλεις.


 

Παρθένος

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει  στο μυαλό σου μία ιδανική κατάσταση  σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστείς  από τη σκέψη σου και να θεωρήσεις πώς είναι η πραγματικότητα.  Η ημέρα μπορεί να  δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες για αυτό καλό θα ήταν να μην ανοιχτείς  σε νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις και στη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν να υποτιμήσεις κάποια παράπονα που έχει, τα οποία είναι σημαντικά.

 

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η όσον αφορά τις δηλώσεις που θα κάνεις στο/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις μία τάση για υπερβολές.  Αν είσαι ελεύθερος/η   αυτός/η που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή, καθώς αυτό που δείχνει ίσως είναι διαφορετικό από αυτό που είναι.


 

Ζυγός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αποφύγεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις καθημερινότητας.  Για αυτό το λόγο μπορεί να παραποιήσεις λίγο τις καταστάσεις προκειμένου να γλιτώσεις κάποιες αγγαρείες!  Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται  αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα συμβεί κάτι το οποίο μπορεί να σε εκθέσει.  Σήμερα είναι πιθανόν να σου γίνει μία πρόταση σχετική με ένα εργασιακό σου ζήτημα όμως  πριν αποφασίσεις αν σε συμφέρει, καλό θα είναι να κοιτάξεις με προσοχή τα ψιλά γράμματα που τη συνοδεύουν.

 

Σήμερα  ένα ζήτημα της καθημερινότητας που μπορεί να έχει προκύψει στη σχέση με το/η σύντροφό σου θα σε αποσυντονίσει και θα χρειαστεί προσπάθεια και από τους δυο σας προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε μία λύση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην πιστέψεις πως αν ξεκινήσεις ένα αισθηματικό ειδύλλιο  εντός εργασιακού περιβάλλοντος δεν θα μαθευτεί.


 

Σκορπιός

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να περάσεις καλά και να ασχοληθείς μόνο με τη διασκέδασή σου και με  ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στη διάθεσή σου.  Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει επιρρεπή σε καταχρήσεις κάθε είδους.  Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει με το/η σύντροφό σου ή με τους φίλους σου να βγείτε για ένα φαγητό ή για ένα ποτό προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να χάσεις το μέτρο.  Επίσης προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις καθώς σήμερα δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά, αντιθέτως θα δημιουργήσουν υψηλές προσδοκίες στους γύρω σου.

 

Σήμερα  η μέρα θα έχει την τάση για υπερβολές -εκτός των άλλων και αισθηματικές- για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο πιο προσεκτικός/η γίνεται σχετικά με αυτά που θα πεις στο/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  καλό θα ήταν να μην υποσχεθείς τον ουρανό με τα άστρα σε κάποιον/α που μόλις γνώρισες και περιορίσου σε κάτι πιο μικρό!


 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει μία σύγχυση  εντός οικίας η οποία θα σε ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  Αν έχεις κάποιες δουλειές από κοινού με ένα  πρόσωπο της οικογένειάς σου ή αν έχετε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι καλό θα ήταν να τις επιβεβαιώσεις πριν ξεκινήσεις, μιας και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις λόγω λάθος συνεννοήσεις.  Η ημέρα δεν είναι καλή για να κάνεις κάποια αγορά που σχετίζεται με το σπίτι αλλά ούτε και για να κλείσεις μία συμφωνία σχετική με την ακίνητη περιουσία σου, για αυτό προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής.

 

Σήμερα  είναι πιθανόν να υπάρξει μία παρανόηση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου η οποία θα ξεκινήσει από ζητήματα της καθημερινότητας για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα  δεν  είναι βοηθητική για να σχηματίσεις ξεκάθαρη άποψη σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.


 

Αιγόκερως

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε παρασύρει σε παρανοήσεις.  Μία συνάντηση ή μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε μπερδέψει και είναι πολύ πιθανόν να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με το θέμα συζήτησης.  Δώσε βάση σε αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου, όμως  κράτησε και τις επιφυλάξεις σου  μέχρι να μπορέσεις να εξακριβώσεις πως είναι έτσι όπως ειπώθηκαν. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ακόμα και αν κάνεις κάποιες αγορές καθώς μπορεί να προκύψουν ελαττωματικές ή να αγοράσεις κάτι το οποίο τις επόμενες ημέρες θα απορείς τι σκεφτόσουν όταν το αγόραζες!

 

Σήμερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου μακριά από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πιθανόν οι άλλοι να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μη δώσεις βάση στα πολλά λόγια κάποιου/ας που απλά θέλει να κάνει εντύπωση.


 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα.  Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα  μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος οικονομικές συμφωνίες ή σε απώλειες χρημάτων με έμμεσο ή άμεσο τρόπο.  Μείνε μακριά από οτιδήποτε λάμπει καθώς δεν είναι χρυσός και προτίμησε να αποφύγεις τα ρίσκα που σχετίζονται με χρήματα.  Σήμερα  είναι πιθανόν να είσαι αφηρημένος/η και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να χάσεις κάποιο προσωπικό σου αντικείμενο.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να μεταφράσεις όπως εσύ θέλεις αυτά που θα σου πει ο/η σύντροφός σου και τελικά να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με «τυμπανοκρουσίες» και αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις.


 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε κάποιες λάθος εκτιμήσεις, ιδιαίτερα των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου.  Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται  με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αναγνώρισε το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε κάποιες καταστάσεις. Οι μεγαλύτερες διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι λόγω του ότι θα επιμένεις να ρίχνεις το βάρος των πραγμάτων που πήγαν λάθος, στους άλλους.  Η ημέρα  είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα αλλά καθόλου ευνοϊκή για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν  σημαντικά πρακτικά ζητήματα.

 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως είσαι ο/η «οσιομάρτυρας» στη σχέση με το/η σύντροφό σου, όμως η αλήθεια είναι πως δεν θα είσαι και τόσο αντικειμενικός/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται απέναντι σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!