ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μπορεί να ενισχύσει οτιδήποτε θετικό υπάρξει μέσα στην ημέρα, αλλά και οτιδήποτε αρνητικό! 

Κριός

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ενδέχεται να σου φέρει νέα σχετικά με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό ή σχετικά με κάποια εκκρεμότητα που έχεις με το εξωτερικό σε γενικότερο πλαίσιο.  Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς θα είσαι ευδιάθετος/η και επικοινωνιακός/η.  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε κάνει και ιδιαίτερα «πληθωρικό/η» στους τρόπους, την επικοινωνία αλλά και στο φλερτ!  Δεν αποκλείεται να έρθει ένας έρωτας από μακριά  -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ο όποιος θα αλλάξει αρκετές από τις απόψεις που έχεις  έως τώρα!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και μία μακρινή βόλτα ή μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό θα σας αναζωογονήσει πάρα πολύ.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ  και οι νέες γνωριμίες σου εγγυώνται μία πλούσια, αισθηματική ημέρα!


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον πληθωρικό Δία θα κάνει τα συναισθήματά σου ακόμα πιο έντονα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείς.  Σήμερα οτιδήποτε και αν νιώθεις, θα το νιώθεις στο maximum είτε αυτό είναι χαρά είτε είναι λύπη είτε είναι εκνευρισμός.  Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στις θετικές σκέψεις και στα θετικά συναισθήματα αν θέλεις να  ανέβει η διάθεση σου.  Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά και δεν αποκλείεται να δεχθείς και ένα μπόνους από εκεί που δεν το περιμένεις!  Σήμερα επίσης ευνοούνται και ζητήματα που σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά θέματα και δάνεια.

 

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα πληθωρικός/η απέναντι στο/η σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για να περάσετε μία ερωτική ημέρα και νύχτα!  Αν είσαι ελεύθερος/η  επεδίωξε να έρθεις κοντά με αυτόν/ην που σου αρέσει και όχι μόνο θα τα καταφέρεις αλλά θα  κλέψεις  και τις εντυπώσεις.


 

Δίδυμοι

 

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι δύο τομείς οι οποίοι θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο.  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δηλώνει πως  η ημέρα θα φέρει ευκαιρίες για να επεκτείνεις σχέσεις και συνεργασίες με τον τρόπο που θέλεις.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία και αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α,  που θα πλησιάζει πολύ  σε αυτό που έχεις ως ιδανικό στο μυαλό σου!  Αυτό που θα πρέπει να  θυμάσαι είναι να δείξεις την απαραίτητη προσοχή σε πρακτικά ζητήματα και να μην αρχίσεις να υπογράφεις συμβόλαια χωρίς να τα κοιτάξεις!

 

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να σου κάνει μία ευχάριστη έκπληξη σχετική με εσάς τους δύο! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία  θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα αποτελέσει την επόμενη σου  σχέση!


 

Καρκίνος

 

Σήμερα η ημέρα μπορεί να μην σου φαίνεται πως έχει κάτι ιδιαίτερο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη φέρνει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, που δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις.  Βέβαια η ημέρα έχει κάτι ιδιαίτερο παρόλο που η δίνη  των υποχρεώσεων μπορεί να μη σε αφήσει να το δεις!  Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βρει τρόπο να κάνει την ημέρα σου ενδιαφέρουσα!  Εκτός του ότι θα είσαι  τυχερός/η με τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας και από τη μία στιγμή στην άλλη θα εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν,  θα είσαι και τυχερός/η  όσον αφορά τα εργασιακά σου ζητήματα.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία  πρόταση για εργασιακή συμφωνία η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο  ταμείο σου.

 

Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις, ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς πολύ τυχερός/η που τον/ην έχεις δίπλα σου,  αρκεί να το καταλάβεις και να μην το θεωρείς δεδομένο/η.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας θα ανθίσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.


 

Λέων

 

Άλλη μία ημέρα που είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει έντονες συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα και στιγμές χαράς με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση, τη ζωντάνια σου και την όρεξή σου να φλερτάρεις και να περάσεις καλά!  Αυτό με το φλερτ θα πρέπει να το προσέξεις, καθώς αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να  σου δημιουργήσει πρόσκαιρη χαρά αλλά μόνιμα προβλήματα!  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε επίσης και στις καταχρήσεις καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αυτές.

 

Σήμερα αξίζει να κάνεις κάτι ξεχωριστό για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η ήμερα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα και θα ανανεώσει τον έρωτά σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας σε περιμένει όμως  προσπάθησε να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να πει μεγάλα λόγια!

 

 

 

Παρθένος

 

Μία συζήτηση με τους δικούς σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος και να αρχίσεις να εκνευρίζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μπορεί να ενισχύσει οτιδήποτε θετικό υπάρξει μέσα στην ημέρα, αλλά και οτιδήποτε αρνητικό!  Επίλεξε να μην αφήσεις τα παράπονα και τον εκνευρισμό σου να μεγεθυνθούν και στρέψε το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που μπορούν πραγματικά να σου προσφέρουν ευχαρίστηση.  Σήμερα θα έχεις και την εύνοια της τύχης σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με το σπίτι σου ή την ακίνητη σου περιουσία, για αυτό αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα προώθησε τες άμεσα.

 

Σήμερα θα είσαι πολύ τυχερός/η αν καταφέρεις να βρεις λίγο χρόνο να τον/ην αφιερώσεις στο/η σύντροφό σου και ας μείνετε στο σπίτι, καθώς στα μικρά και καθημερινά πράγματα βρίσκεται η ευτυχία.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε αυτόν/ην που σου αρέσει καθώς θα καταφέρεις να του/ης τραβήξεις το ενδιαφέρον.


 

Ζυγός

 

Σήμερα αυτό που θα επιδιώξεις είναι ένα συναναστραφείς με κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη θα σε κάνει να αναζητήσεις την επικοινωνία!  Ένα τηλεφώνημα σε ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή μία βόλτα για καφέ με κάποιο γνωστό σου που έχεις να δεις καιρό, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις  αυτά που θέλεις.  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία  θα  φέρει περισσότερους ανθρώπους στο περιβάλλον σου, οι οποίοι θα σου μεταφέρουν ακόμα περισσότερα νέα!  Πρόσεξε να μην υποπέσεις στο «αμάρτημα» του κοινωνικού σχολιασμού, καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αυτό!

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου, να βγείτε έξω μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε για αυτό προτίμησε  να μην  μείνετε μέσα.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες που θα σου φανούν ενδιαφέρουσες και θα υπάρξει και ένα φλερτ μεταξύ σας θα είναι αρκετές!

 

 

Σκορπιός

 

Τα οικονομικά σου ζητήματα και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα που μπορεί να αποδώσει καρπούς, σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις μία οικονομική διευθέτηση ή μία συμφωνία.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως με κάθε τρόπο  είτε έμμεσο και άμεσο θα βγεις κερδισμένος/η στα οικονομικά σου ζητήματα.  Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί κάποιες προσδοκίες σου σχετικές με οικονομικά ζητήματα θα είναι υπεραισιόδοξες και καθόλου ρεαλιστικές.

 

Σήμερα η καλή σου ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου θα φέρουν κοντά το/η σύντροφό σου  για αυτό μην ανησυχείς καθώς εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να είσαι ο εαυτός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε σε μία γνωριμία που θα κάνεις είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτή που περιμένεις!


 

Τοξότης

 

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη προσοχή στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς με εσένα. Φυσικά δεν θα σου φτάσει αυτό καθώς ενδέχεται να απαιτήσεις με κάποιο τρόπο την προσοχή και τη φροντίδα των  αγαπημένων σου ανθρώπων.  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.  Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό επεδίωξε να συναντηθείς με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα επαγγελματικό ή σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν θα σε κάνουν να περάσεις  μία όμορφη ημέρα μαζί του/ης!  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις εύνοια σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα όμως απόφυγε τις υπερβολές στα λόγια και στις πράξεις.



 

Αιγόκερως

 

Σήμερα τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο και δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις!  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου δημιουργήσει μία υπερβολή στις σκέψεις και στα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις.  Όμως την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει γύρω σου και ένα αόρατο πέπλο προστασίας, το οποίο θα φροντίζει να λειαίνει  τις καταστάσεις και τα προβλήματα ακόμα και την τελευταία στιγμή!  Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα έχεις τρόπο να βγεις ωφελημένος/η από αυτό και να αποφεύγεις  τις λάθος αποφάσεις έστω και στο παρά πέντε.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να  μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου και αφορούν και εκείνον/η,  καθώς μπορούν να γίνουν «επιστημονικής φαντασίας».  Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα έχει μία μεταστροφή υπέρ σου.


 

Υδροχόος

 

Οι επαφές με φίλους σου που έχουν ξεκινήσει από εχθές θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ακόμα καλύτερα την έννοια της φιλίας και της ομαδικότητας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με κόσμο και συλλογικές δραστηριότητες (μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και ένας καφές με την παρέα σου). Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Δία υποδηλώνει πως μέσα από τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχεις σήμερα θα αυξήσεις τη δημοτικότητα σου, θα κερδίσεις νέους συμμάχους στο πλευρό σου και δεν αποκλείεται για εσένα που είσαι ελεύθερος/η, να βρεις και ένα νέο έρωτα!  Προσοχή μόνο καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και να αρχίσεις να υπόσχεσαι πολλά!

 

Σήμερα θα είναι μία πολύ καλή και ενθουσιώδης ήμερα για εσένα και αυτό μπορεί να σε κάνει να παραμελήσεις λίγο το/η σύντροφό σου καθώς θα  νιώθεις πολύ ελεύθερο και ασυμβίβαστο πνεύμα!  Αν είσαι ελεύθερος/η  οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα σχετίζονται αισθηματικά ζητήματα θα είναι πολλές, επίλεξε την καλύτερη.


 

Ιχθύες

 

Η ανάγκη σου για αναγνώριση κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα είναι η πιο σημαντική σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη, σε προτρέπει να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου.  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι πολύ ευνοϊκή για να καταφέρεις να δείξεις αυτά που θέλεις και να μην περάσεις απαρατήρητος/η.  Επαγγελματικά ραντεβού και συνεντεύξεις για δουλειά ευνοούνται πάρα πολύ σήμερα. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανόν να σου γίνει μία συμφέρουσα πρόταση για δουλειά η οποία θα είναι πάρα πολύ δελεαστική.  Πριν αποφασίσεις σκέψου μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα και βγάλε τον ενθουσιασμό σου, ώστε να πάρεις τη σωστότερη απόφαση.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και με λίγη τύχη θα είναι και καλή για τα αισθηματικά σου. Επιδίωξε να κάνεις μία εμφάνιση με το/η σύντροφό σου σε μία κοινωνική εκδήλωση και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ ενός ανώτερου σου στη δουλειά θα σε ενθουσιάσει, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!