GOSSIP

H λίστα με τους σταρ που θα παρουσιάσουν τα φετινά Όσκαρ είναι εντυπωσιακή

H Ακαδημία των Όσκαρ, προσπάθησε έστω την τελευταία στιγμή, να... σώσει την κατάσταση και να καλύψει την "ορφανή" θέση του παρουσιαστή της λαμπερής τελετής απονομής των βραβείων, με το να παρουσιάσει μια λίστα με παρουσιαστές που περιλαμβάνει τα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε πως αρχικά για το ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς, είχε ανακοινωθεί το όνομα του διάσημου κωμικού Kevin Hart, αλλά μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη σχολίων του ηθοποιού και αστείων που έχει κάνει τα οποία θεωρήθηκαν "ρατσιστικά" και "ανάρμοστα", ο Kevin Hart παραιτήθηκε από τη θέση του παρουσιαστή της βραδιάς.


Έτσι η Ακαδημία, αποφάσισε να κάνει κάτι που είχε ξανακάνει και πριν από 30 χρόνια και αντί για ένα παρουσιαστή να έχει πολλούς.


Και τώρα ανακοινώθηκε η λίστα (η οποία πιθανά θα εμπλουτιστεί και με νέα ονόματα) με τους σταρ που θα αναλάβουν το ρόλο του παρουσιαστή στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει πασίγνωστους σταρ όπως οι Charlize Theron, Jennifer Lopez, Daniel Craig, Chris Evans κ.ά.

Η πρώτη λίστα

Awkwafina
Daniel Craig
Chris Evans
Tina Fey
Whoopi Goldberg
Brie Larson
Jennifer Lopez
Amy Poehler
Maya Rudolph
Amandla Stenberg
Charlize Theron
Tessa Thompson
Constance Wu

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!