GOSSIP

Φέτος η τελετή των Όσκαρ μάλλον δεν θα έχει παρουσιαστή

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από 30 χρόνια και μάλλον θα επαναληφθεί και φέτος, αφού η Ακαδημία των Όσκαρ, μετά την παραίτηση του Kevin Hart από το ρόλο του παρουσιαστή της 91ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων, δεν μπορεί να βρει κανένα αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, μετά την απόσυρση του Kevin Hart από τον ρόλο, η Ακαδημία έχει αρχίσει σιγά σιγά να παραιτείται από τη μάχη να βρει παρουσιαστή, ενώ μένουν μόλις έξι εβδομάδες μέχρι τότε. Από ο,τι φαίνεται, φέτος θα αναλάβουν διάφοροι stars σε διαφορετικά τμήματα της τελετής,

Θυμίζουμε πως αρχικά ο Aμερικανός κωμικός Kevin Hart, είχε δεχτεί να παρουσιάσει τα βραβεία και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτό. 


Είχε μάλιστα αναφέρει, σε σχετική ανάρτησή του στα social media, πως το να παρουσιάσει τα Όσκαρ είναι για αυτόν "η δουλειά των ονείρων του". 


Σύντομα όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα, καθώς το κοινό ανακάλυψε μια πληθώρα tweets από το 2009-2011 που θεωρήθηκαν προσβλητικά προς την LGTBQ κοινότητα. Η Ακαδημία ζήτησε από τον Hart να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλιώς θα απέσυρε την πρόταση. Ο κωμικός αρνήθηκε να απολογηθεί, αλλά αποσύρθηκε από τον ρόλο του παρουσιαστή παρολα αυτά. Αργότερα αποφάσισε να εκφράσει και τη μετάνοιά του για τα συγκεκριμένα tweets, εξηγώντας ότι από τότε έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος και ότι ποτέ δεν είχαν προσβλητική διάθεση, ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε.

 

Φυσικά δεν αποκλείεται η Ακαδημία να βρει κάποιον που θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς, μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες που απομένουν, ωστόσο τα περισσότερα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο. Και οι λόγοι είναι πολλοί: η συγκεριμένη θέση απαιτεί πολύ δουλειά, η αμοιβή είναι σχετικά μικρή (ο Jimmy Kimmel αποκάλυψε πως πήρε 15.000 δολάρια - ποσό πολύ μικρό για τόσο πασίγνωστους celebrities) και ο φόβος πως το παραμικρό λάθος και η υπερβολική δημοσιότητα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην καριέρα τους, είναι μεγάλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!