ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι όμορφες εικόνες, σκέψεις και αναμνήσεις προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Κριός

 

Σήμερα είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποια εργασία ενός δικού σου προσώπου ή κάποια αγγαρεία που σχετίζεται με μία δουλειά του σπιτιού και αυτά δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις χρόνο εκεί που θέλεις. Η Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την τάση να κάνεις παράπονα ιδιαίτερα στους δικούς σου ανθρώπους.  Είναι πολύ πιθανόν να φέρει ξανά στο προσκήνιο και κάποια παράπονα που έχεις από εκείνους δημιουργώντας ένα «ιδιαίτερο» κλίμα εντός οικίας.  Καλό θα ήταν να  αποφύγεις παρορμητικές κουβέντες και κινήσεις καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, εξαιτίας της συναισθηματικής σου υπερχείλισης.

 

Σήμερα θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του/της συντρόφου σου όμως πρόσεξε καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις ενδέχεται να είναι λάθος και τελικά να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  προσπαθήσει να σε προσεγγίσει, κράτησε ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσά σας.


 

Ταύρος

 

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα τηλέφωνο από κάποιο στενό συγγενή σου, μια πρόταση για καφέ από κάποιο γνωστό σου ή με μια βόλτα στα μαγαζιά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανθρώπους τους οποίους έχεις ξεχάσει λόγω  της απαιτητικής καθημερινότητας.  Η ημέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις χρόνο σε εκείνους χωρίς να βρεις δικαιολογίες πως δεν προλαβαίνεις.  Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πολύ σε συναντήσεις και επαφές, και θα είναι υπεύθυνη για το καλό κλίμα που θα επικρατήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σήμερα  θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην παρασυρθείς καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να «εξομολογηθείς» σε κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου ένα ζήτημα που αφορά μόνο εσένα και το ταίρι σου. Αν  είσαι ελεύθερος/η  χρησιμοποίησε την επικοινωνιακή σου διάθεση για να κάνεις την καλύτερη εντύπωση σε κάποιον/α που θέλεις.


 

Δίδυμοι

 

Παρόλο που πάντα είσαι σίγουρος/η για κάθε σου κίνηση σήμερα θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις κυρίως για κινήσεις που σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει ανασφάλεια ιδιαίτερα με τα οικονομικά σου ζητήματα.  Προσπάθησε να  επικεντρωθείς στα δεδομένα που έχεις και αφορούν ένα οικονομικό ζήτημα και απομάκρυνε το μυαλό σου από σενάρια φαντασίας. Η ημέρα μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να διαπραγματευτείς  ακόμα και μία αύξηση στο μισθό σου.  Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι τα κατάλληλα επιχειρήματα και την επικοινωνιακή ικανότητα ώστε να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.

 

Σήμερα είναι  πιθανόν η ανασφάλεια που νιώθεις να δημιουργήσει ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου,  καθώς θα σε κάνει  κτητικό μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του/ης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, όμως σκέψου αν αυτό είναι αρκετό για να ξεκινήσεις κάτι μαζί του/ης.


 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να ενισχύσει την κυκλοθυμία σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διαφωνίες με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην ψάχνεις αφορμές για να καυγαδίσεις, αλλά και να αποφύγεις και τυχόν προκλήσεις που ενδέχεται να έρθουν από αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μετρήσεις μέχρι το 10 κάθε φορά που θα νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις και να πεις λόγια τα οποία ξέρεις πως θα πληγώσουν τους  άλλους. Αν δεν το κάνεις τότε είναι σίγουρο πως μετά θα  προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα  τονώσει το εγώ σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  αποφύγεις τους εντυπωσιασμούς σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.


 

Λέων

 

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα καθώς νιώθεις αρκετά ανασφαλής και αυτό είναι ικανό για να σου χαλάσει τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει στο μυαλό σου ζητήματα τα οποία σε αγχώνουν.  Κάποια θέματα της καθημερινότητας ή κάποια θέματα που  σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα θα ενισχύσουν το άγχος σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Αυτό  που  πρέπει να θυμάσαι είναι πως σήμερα μεγαλύτερο άγχος θα σου δημιουργούν οι σκέψεις των υποχρεώσεων σου  και τα σενάρια με τα οποία θα τις συνοδεύσεις, παρά οι ίδιες οι υποχρεώσεις σου.

 

Σήμερα  θα έχεις την τάση να βγάζεις συμπεράσματα μόνος/η σου τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κάπως έτσι θα βάλεις στη διαδικασία το ταίρι σου να  δικαιολογηθεί για κάτι που δεν έκανε αλλά για κάτι που σκέφτηκες! Αν είσαι  ελεύθερος/η η καχυποψία σου δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη ενός αισθηματικού ζητήματος.



Παρθένος

Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις σήμερα καθώς  θα αναζητήσεις τη γνώμη τους.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα  τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να βρίσκονται κοντά σου.  Η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό επεδίωξε  να μιλήσεις μαζί τους έστω μέσω τηλεφώνου.  Η ημέρα μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες οι οποίες θα έχουν τα εχέγγυα για να εξελιχθούν σε φιλικές σχέσεις.  Ακόμα δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως έχεις περισσότερα κοινά από όσα πιστεύεις με κάποιο συνάδελφό σου και αυτό να σε φέρει κοντά του.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου  και η εξωστρεφής διάθεση σου θα σας οδηγήσει σε μία βόλτα για φαγητό, για ποτό ή σε μία βόλτα με φίλους σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ  από κάποιον/α που έχεις γνωρίσει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σου φτιάξει τη διάθεση.



Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα τα φέρει σε πρώτο πλάνο. Αυτό που θέλεις είναι να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου -ιδιαίτερα στους ιεραρχικά ανώτερους σου- όμως αυτό ενέχει μία παγίδα. Δεν αποκλείεται να δεχτείς να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες ή να υποσχεθείς πως θα τελειώσεις μία δουλειά αλλά τελικά να μην τα καταφέρεις.  Προτίμησε να κινηθείς με μικρά βήματα τα οποία θα είναι σταθερά και μην προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς είναι πιθανόν να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο στα επαγγελματικά σου παρά στα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό και ο/η σύντροφός σου είναι πιθανόν να αντιδράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε το φλερτ εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, ενέχει κινδύνους!


 

Σκορπιός

 

Σήμερα θα επιλέξεις να χαλαρώσεις είτε μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου είτε αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει όπου επιθυμεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι όμορφες εικόνες, σκέψεις και αναμνήσεις προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις.  Βέβαια η αλήθεια είναι πως οι γύρω σου θα έχουν άλλη γνώμη και δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία.  Οι προτάσεις για εξόδους,  συναντήσεις ακόμα και μονοήμερες αποδράσεις είναι πιθανές καθώς σήμερα θα είσαι και ιδιαίτερα δημοφιλής  στον περίγυρό σου. Μην αρνηθείς καθώς θα έχεις  και έξω την ευκαιρία να περάσεις καλά!

 

Σήμερα αξίζει να εκμεταλλευτείς τη διάθεση που θα έχεις για πνευματικές και όχι μόνο αναζητήσεις, προκειμένου να πάρεις το/η σύντροφό σου και να  παρακολουθήσετε ένα καλλιτεχνικό δρώμενο ή να κάνετε και μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία κοινωνική εκδήλωση θα γίνει η αιτία για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.



Τοξότης

Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους περισσότερες αρνητικές σκέψεις με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική κυκλοθυμία  αλλά και καχυποψία.  Καλό θα ήταν να μην βγάλεις συμπεράσματα για κανένα σημαντικό ζήτημα σήμερα, καθώς  η διάθεσή σου και η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσουν.  Βέβαια η ημέρα μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική για ένα οικονομικό ζήτημα για αυτό προτίμησε να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτό.

 

Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές σήμερα και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προκειμένου να λήξεις μία διαφωνία που έχεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  το να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου σχετικά με μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, είναι τελείως διαφορετικό με το να γίνεσαι καχύποπτος/η απέναντι της.

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε είναι πως θα φανεί στους  άλλους, τους αγαπημένους σου ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και  θα αναζητήσει την αποδοχή των ανθρώπων  που θα συναναστραφείς.  Είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη τους και να επιλέξεις με βάση αυτή, ακόμα και για αποκλειστικά δικά σου ζητήματα.  Προσπάθησε να το αποφύγεις και προτίμησε  οι αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν να είναι δικές σου.  Συζητήσεις για νέες συνεργασίες ευνοούνται πολύ για αυτό επεδίωξε τες.

 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου  μιας και η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε κάνει ιδιαίτερα δοτικό/η απέναντί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προθέσεις και αυτό θα το καταλάβεις αμέσως από το κλίμα που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας.


 

Υδροχόος

 

Η ημέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Καρκίνο  έχει έρθει με όρεξη για δουλειά!  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις με ένα πλάνο  καθώς αυτό θα σε βοηθήσει αφενός να τις ιεραρχήσεις και αφετέρου να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο σου.  Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες υπολογίσει για αυτό φρόντισε να κρατάς λίγο ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου. Σε περίπτωση που καταφέρεις να τελειώσεις με εκκρεμότητες και σου μείνει ελεύθερος χρόνος, προτίμησε να του αφιερώσεις την ξεκούραση σου.

 

Σήμερα είναι  μία κουραστική μέρα για εσένα για αυτό  προσπάθησε να μην υποσχεθείς στο/η σύντροφό σου μία βόλτα ή κάτι τέτοιο καθώς δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις την υπόσχεσή σου. Αν  είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να ασχοληθείς ενεργά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει από αύριο, καθώς η κούραση που έχεις σήμερα δεν θα σε βοηθήσει.

 

Ιχθύες

Σήμερα η διάθεση σου θα αρχίσει να επανέρχεται και εσύ θα βρεις ξανά τη δημιουργικότητα σου ώστε να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις την αισιοδοξία σου, το κέφι  και το μπρίο σου.  Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο σε  δραστηριότητες και ανθρώπους που θέλεις και άφησε υποχρεώσεις οι οποίες δεν επείγουν τόσο για μία άλλη ημέρα.  Σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα η οποία θα σε ενθουσιάσει ή ενδέχεται να ξεκινήσεις μια «έρευνα αγοράς» σχετικά με ένα νέο χόμπι.

 

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου και  να κανονίσεις μία ρομαντική βόλτα ή ένα δείπνο που θα τονώσει τη σχέση που έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει τα συναισθήματα που έχει για εσένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!