ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 4 ζώδια που είναι στη... κοσμάρα τους

Το να είναι κανείς στον κόσμο του, δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά αυτό συχνά σημαίνει πως δύσκολα επικοινωνούν με τους άλλους γύρω τους! Και αυτό ακριβώς παθαίνουν αυτά τα  ζώδια.

Σύμφωνα με το astrology.gr, αυτά είναι τα ζώδια που είναι στον κόσμο τους.

1. Ιχθύες

Εννοείται ότι προηγείται όλων, αφού ο Ιχθύς δε σταματά να ονειρεύεται ποτέ, όπως επίσης και να αποσύρεται στον δικό του κόσμο είτε για να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη είτε για να πάρει έμπνευση είτε για να «θεραπευτεί» από τα χτυπήματα της πραγματικότητας που δέχεται και δεν του αρέσουν. Το κακό είναι, βέβαια, ότι πολλές φορές πιστεύει το παραμύθι που πλάθει στο μυαλό του γι’ αυτό και ένα reality check πού και πού είναι απαραίτητο, διαφορετικά βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

2. Υδροχόος

Ναι, δεν του το είχες, αλλά ο Υδροχόος συχνά ονειρεύεται μια ιδανική πολιτεία, μια ισότιμη κοινωνία, όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα, θα αποτελούν μια μεγάλη ομάδα που ενωμένη θα δίνει τους αγώνες της για έναν κοινό σκοπό, χωρίς προσωπικό συμφέρον. Θέλει να απομονώνεται, να ονειρεύεται και εκεί που κάθεται του έρχονται συνήθως ιδέες που είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους γι’ αυτό θεωρούνται ανέφικτες ή ανεδαφικές.

3. Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι κολλάει στο παρελθόν και συχνά κάνει αναδρομές σε αυτό και ονειρεύεται το «τι θα γινόταν, αν...». Του αρέσει να κάνει φανταστικά σενάρια και θα ήθελε να είχε τη δυνατότητα να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να αλλάξει διάφορα που τον πόνεσαν, δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη ή απλά να ξαναζήσει στιγμές που ήταν ευτυχισμένος, μέχρι, βέβαια, να καταλάβει ότι έτσι χάνει το παρόν και το μέλλον.

4. Ζυγός

Ο Ζυγός δεν αντέχει τους ανθρώπους χωρίς φαντασία και δε μπορεί να καταλάβει πώς ζουν, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι το να ονειρεύεσαι και να φαντάζεσαι διάφορα κάνει τον κόσμο πιο όμορφο και φωτεινό. Συν το ότι βρίσκει κάτι ωραίο εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει και αυτό του φτιάχνει τη διάθεση. Εξ αιτίας του ρομαντισμού του και της ανάγκης του για συντροφικότητα αρκετά από τα όνειρά του έχουν να κάνουν με μεγάλους έρωτες και σχέσεις που έχουν happy end και τον χαροποιεί ιδιαίτερα το να γίνονται πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!