ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό  και θα ευνοήσει πολύ την επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του χρόνου όμως εσύ πιθανόν να έχεις κάποια ραντεβού ή κάποιες συζητήσεις με αφορμή νέες συνεργασίες, οι οποίες σε κρατούν απασχολημένη/ο. 

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την τάση να μείνεις μακριά από  ανθρώπους τους οποίους δεν νιώθεις δικούς σου, αλλά και μακριά από πολύβουα μέρη. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα προτιμήσεις λίγους και εκλεκτούς καθώς η συναναστροφή με ανθρώπους για κοινωνικούς λόγους θα σε κουράσει αφόρητα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να περιγράψεις μία επαγγελματική σου επιτυχία στους δικούς σου ανθρώπους και να κερδίσεις επιφωνήματα θαυμασμού! Επίσης να θυμάσαι πως οπουδήποτε και αν πας σήμερα θα έχεις την ροπή να τραβάς τα βλέμματα όλων επάνω σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς η απομάκρυνση από τον πολύ κόσμο θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα μπορείς να κάνεις εντύπωση σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και μόνο που θα εμφανιστείς μπροστά του/ης!


 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό  και θα ευνοήσει πολύ την επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του χρόνου όμως εσύ πιθανόν να έχεις κάποια ραντεβού ή κάποιες συζητήσεις με αφορμή νέες συνεργασίες, οι οποίες σε κρατούν απασχολημένη/ο. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες συγκυρίες για να αφήσεις τα επαγγελματικά ζητήματα και να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις και μία εκδρομή η οποία θα σε αναζωογονήσει για αυτό άδραξε την ευκαιρία και οργάνωσε την άμεσα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα ακούσεις προσεκτικά οτιδήποτε και αν σου πει και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  δείξει αμέσως τι είναι και τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.



Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες δεν γίνεται να αγνοήσεις. Η εκπνοή του χρόνου σε βρίσκει με αρκετά πράγματα να κάνεις όμως παρόλα αυτά εσύ δεν θα χάσεις το κέφι σου. Αιτία για αυτό είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το οποίο θα σου υπενθυμίζει πως μπορεί να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θέλεις! Δεν αποκλείεται να έχεις και ένα νέο σχετικό με το εργασιακό σου περιβάλλον και με τα εργασιακά σου ζητήματα το οποίο θα είναι πολύ θετικό για εσένα. Αν θέλεις η ήμερα να πάει πραγματικά υπέροχα προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον αφιερώσεις σε εσένα και μόνο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς μία συνάντηση μαζί του/ης το βράδυ μόλις τελειώσεις με όλες τις δουλειές σου θα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία δεν θα αργήσει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, το θέμα είναι πως εσύ μπορεί να τρέχεις με δουλειές και να μην δώσεις την πρέπουσα σημασία.



Καρκίνος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα καθώς από το πρωί είναι πιθανόν να σκέφτεσαι τις προτάσεις που έχεις για έξοδο και διασκέδαση με αφορμή την αλλαγή του χρόνου.  Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και από αυτό το ζώδιο ευνοεί εσένα, τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είσαι ιδιαίτερα αγαπητός/η σήμερα για αυτό και θα έχεις αρκετές προτάσεις για εξόδους!  Σίγουρα θα κάνεις τη σωστή επιλογή και θα περάσεις πολύ καλά οπουδήποτε κι αν πας!

Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με συναισθήματα για αυτό η συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου  θα σου δώσει την ευκαιρία να του/της εξομολογηθείς αυτά που νιώθεις για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να ενθουσιαστείς και πιθανόν ακόμα και να ερωτευτείς!



Λέων

Σήμερα ακόμα και αν είσαι στη δουλειά θα σκέφτεσαι ζητήματα που σχετίζονται με την οικία σου. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς τίποτα άλλο αν δεν διευθετήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να σχετίζονται με ένα εορταστικό τραπέζι, μία επίσκεψη αγαπημένων συγγενών στο σπίτι σου ή ακόμα και τις δουλειές που πρέπει να κάνεις και σχετίζονται με αυτό. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις τις δουλειές της καθημερινότητάς και να γυρίσεις νωρίτερα στο σπίτι σου. Επίσης είναι πιθανόν ακόμα και αν δεν γυρίσεις νωρίτερα να καταφέρεις να τελειώσεις  αυτά που θέλεις μιας και η οργανωτική σου σκέψη θα κάνει θαύματα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να την περάσετε εντός οικίας καθώς σίγουρα εκεί θα είναι καλύτερα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία ψάχνει τρόπο να έρθει κοντά σου και μία συνάντηση με κοινή παρέα θα δώσει την κατάλληλη ευκαιρία.

 

 

Παρθένος

Σήμερα προτίμησε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς παρέα με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό σε προτρέπει να βρθείς με κόσμο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης με τους ανθρώπους που θα βρεθείς! Επίσης μία αισθηματική επιτυχία μπορεί να φτάσει και στα αυτιά των γύρω σου και για άλλη μία φορά τα ζητήματα σου θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση και το ενδιαφέρον των άλλων. Οι αγορές σήμερα ευνοούνται αρκεί να προσέξεις την τάση που θα έχεις να σπαταλήσεις χρήματα!

Σήμερα θα πρέπει να βρεις τρόπο να μην αφήσεις παραπονεμένο/η ούτε τον/τη σύντροφό σου αλλά ούτε και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που θέλουν να σε δουν. Το καλύτερο θα ήταν να κανονίσεις μία συνάντηση με όλους ώστε να μην έχεις παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα γίνει ο μεσάζοντας για μία νέα γνωριμία.


 

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να σκεφτείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις χωρίς όμως να αγχωθείς καθώς σίγουρα θα βρεις τρόπο να τις διευθετήσεις και να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και  το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να φέρεις  εις πέρας οτιδήποτε έχεις να τακτοποιήσεις. Αν δεις πως δεν προλαβαίνεις  τότε ζήτησε βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου καθώς είναι σίγουρο πως θα σου τη δώσει. Μέσα σε όλα προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι που σε γεμίζει, ώστε να μπορέσεις να περάσεις καλά και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι η πηγή της αυτοπεποίθησής σου καθώς κάτι που θα σου πει μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις σε μία έξοδο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κρατήσει απασχολημένο/η για καιρό.


 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε  βοηθήσει να μην περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα καθώς το ενδιαφέρον των άλλων θα στραφεί επάνω σου.  Ακόμα και  η εμφάνισή σου θα δείχνει εξαιρετικά γοητευτική και όπως καταλαβαίνεις θα είναι δύσκολο να σου αντισταθεί κάποιος! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω  δείχνει πως θα έχεις πολλές προτάσεις  για εξόδους αλλά και αρκετές προτάσεις από φίλους και συνεργάτες. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις θα περάσεις πολύ καλά καθώς ο αέρας που αποπνέεις σε συνδυασμό με την ωραία σου εμφάνιση θα ανεβάσει τη διάθεση σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είσαι τόσο γοητευτικός/η και ερωτεύσιμος/η που δεν γίνεται η ημέρα να μην πάει καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου.


 

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να αναλύεις πολύ οτιδήποτε και αν  ακούς και η αλήθεια είναι πως θα έχεις και δεύτερες σκέψεις οι οποίες δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία! Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό και θα εντείνει την ανάγκη σου να δεις τι κρύβεται πίσω από λόγια, ανθρώπους αλλά και πράξεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να μην ασχολείσαι με σενάρια συνωμοσίας αλλά να επικεντρωθείς στον εαυτό σου για να περάσεις καλά! Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβεις αρκετά κοπλιμέντα από ανθρώπους γύρω σου και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει. Μην ξεκινήσεις να ψάχνεις το πως και το γιατί απλά δέξου τα!

Σήμερα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις όμως ο/η σύντροφός σου θα έχει άλλα σχέδια που θα περιέχουν κόσμο συναντήσεις και εξόδους και αν μπορείς μην του/ης χαλάσεις το χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο χωρίς να το  αντιληφθεί κανείς.


 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους σου και από αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό δείχνει πως έρχεται μία ημέρα γεμάτη συναντήσεις με κόσμο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Να ξέρεις πως σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πάρα πολύ χρήσιμες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς τόσο καλύτερα θα περάσεις!

Σήμερα είναι μία ημέρα αρκετά ευνοϊκή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  καθώς η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα περάσετε καλά είτε μόνοι σας είτε με παρέα! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από μία συνάντηση φίλων θα γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.



Υδροχόος

Σήμερα παρόλο που βρισκόμαστε στην εκπνοή του χρόνου εσένα θα σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα  με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να μπεις σε εορταστική διάθεση. Η Σελήνη  έχει περάσει στο Σκορπιό και φέρνει οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα, τη φήμη και την αναγνώριση στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και αυτή με τη σειρά της θα σε βοηθήσει να βρεις μια πιο «ανάλαφρη» διάθεση. Κάνε ένα διάλειμμα από οτιδήποτε σε απασχολεί  καθώς είναι σίγουρο πως θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά σήμερα!

Η εμφάνιση με τον/τη σύντροφό σου σε μία κοινωνική υποχρέωση που έχετε θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σας και θα ακούσετε σχόλια τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ περήφανος/η για την επιλογή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εμφάνισή σου εκεί που είσαι καλεσμένος/η  θα τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή κάποιου/ας.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα  δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να φύγεις μακριά από υποχρεώσεις, προβλήματα και καταστάσεις που σε αγχώνουν είτε φυσικά είτε νοητά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς μόνο σε θετικούς ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν μπορέσεις να φύγεις για λίγες ημέρες και να κάνεις ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό οργάνωσε το άμεσα, καθώς είναι  το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ακόμα όμως και αν δεν καταφέρεις να φύγεις να ξέρεις πως η επαφή με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την κούραση των ημερών.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην την περάσετε οι δυο σας αλλά να συναναστραφείτε με αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα σε ένα  «ευρύτερο» οικογενειακό τραπέζι θα γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου κάνει το κλικ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!