ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει το 2019 για τα επαγγελματικά θέματα κάθε ζωδίου;

Το 2019 αναμένεται να είναι μια χρονιά που σχεδόν όλα τα ζώδια θα δουν τα επαγγελματικά τους ζητήματα να βελτιώνονται και ειδικά για κάποια ζώδια η αστρολογία προβλέπει επαγγελματική απογείωση μέχρι τα τέλη του νέου έτους.

Σε άρθρο του astrology.gr διαβάσαμε ποιες θα είναι οι ευνοϊκές περίοδοι του νέου έτους για τα επαγγελματικά θέματα κάθε ζωδίου και tips για το καθένα από αυτά.

ΚΡΙΟΣ: Μια συναρπαστική χρονιά!

Φέτος θα είσαι πολύ πιο φιλόδοξος, αλλά θα αντιμετωπίσεις και αρκετές προκλήσεις. Το κλειδί για την επιτυχία σου είναι να παραμείνεις ισορροπημένος, υπομονετικός, να επικεντρωθείς, να σκέφτεσαι αρκετά και θετικά και να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις στη διάθεσή σου.

Ευνοϊκές περίοδοι: Θα νιώσετε λιγότερο άγχος και επομένως θα τα πας πιο καλά τον Απρίλιο (αν ψάχνεις, μάλιστα, για δουλειά αυτός είναι ο μήνας σου) και τον Μάιο. Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, ίσως επιτύχεις ένα σημαντικό στόχο σου ή να κάνεις μια καλή συνεργασία.

Tip: Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος και προσαρμόσιμος γιατί ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο χώρο εργασίας, κυρίως όσον αφορά στην κορυφή της ιεραρχίας που θα μπορούσαν να σε επηρεάσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχεται μια μεγάλη επιτυχία!

Το 2019 θα είναι πολύ θετικό για όσους ανήκουν στον Ταύρο, ιδίως του 2ουκαι 3ου δεκαημέρου, των οποίων το κουράγιο, η επιμονή και υπομονή θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε ό,τι επιχειρήσουν, αρκεί να παραμείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους. Εσείς του 1ου δεκαημέρου, αλλάζοντας μυαλά ενδέχεται να αλλάξετε και την πορεία στα επαγγελματικά σας.

Ευνοϊκές περίοδοι: Τέλη Απριλίου θα πάρεις μια γεύση, αλλά τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα προς τη λήξη της χρονιάς, όπου θα αναγνωριστούν τα ταλέντα κι οι αξίες σου, ενώ πιθανόν να κάνεις σημαντικές συμφωνίες ή επενδύσεις που θα φέρουν αύξηση κερδών. Αν ψάχνεις για δουλειά ή περιμένεις προαγωγή, το πιο πιθανό είναι να γίνει τον Νοέμβριο.

Tip: Τον Ιανουάριο, μην γίνεις άπληστος! Να προχωρήσεις με το σκεπτικό «κάλλιο πέντε και στο χέρι και να έχεις υπομονή, εάν θέλεις να αποφύγεις τη δημιουργία κακών σχέσεων με έναν πελάτη σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε το 100% σου!

Παρά το γεγονός ότι η αρχή του έτους δε θα είναι η καλύτερη για την καριέρα σου, το 2019 θα ρίξεις όλη την ενέργειά σου σε ένα εγχείρημα και αυτό θα μετρήσει πολύ στο αφεντικό σου. Το να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο αντικείμενο, γενικά, θα σου εξασφαλίσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Επίσης, να προσέξεις, μήπως η ασυνέπεια ή η επιπολαιότητα ενός συνεργάτη ή συναδέλφου σου έχει επιπτώσεις σε σένα.

Ευνοϊκές περίοδοι: Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος θα είναι οι πιο ευνοϊκοί μήνες για κάθε σου προσπάθεια, Αν ψάχνεις για δουλειά, θα τη βρεις με τη βοήθεια του Άρη και του Ερμή, τον Ιούνιο, ενώ θα αποκομίσεις και μια ανταμοιβή!

Tip: Από τις 15 έως τις 20 Νοεμβρίου, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για πιθανές απάτες και παγίδες και να εξασφαλίσεις ότι τα χρήματά σου δε θα πέσουν σε λάθος χέρια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποφασιστικότητα κάνει τα πάντα δυνατά

Το 2019 θα έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και θα δώσεις και τον εαυτό σου σε ό,τι αναλάβεις. Θα δείξεις σε όλους τι είσαι σε θέση να καταφέρεις και στο τέλος του χρόνου θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα έργο, το οποίο προσπαθούσες να καταφέρεις για πολύ καιρό. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο θα ταλαιπωρηθείς ή θα υπάρξουν εμπόδια σε μια συνεργασία σου.

Ευνοϊκές περίοδοι: Τον Ιανουάριο, θα ανακτήσεις την εμπιστοσύνη σου, κάτι που θα σε βοηθήσει όλη τη χρονιά. Η πειθώ, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η αποτελεσματικότητά σου θα είναι στο φόρτε τους. Αν ψάχνεις για δουλειά, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι οι τυχεροί σου μήνες. Επίσης, μην φοβάσαι να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, να βρεις εναλλακτικές ή να στραφείς στο εξωτερικό...

Tip: Μπορεί να μην αισθάνεσαι σίγουρος, ορισμένες φορές ή να λειτουργείς κυκλοθυμικά, αλλά μην κάνεις το λάθος να αποξενωθείς από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν ή συνεργάτες σου γιατί το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς τη βοήθειά τους στο άμεσο μέλλον και να μην την έχεις!

 

ΛΕΩΝ: Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις!

Λέοντα, προετοιμάσου για μια ταραχώδη χρονιά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Θα συναντήσεις προκλήσεις και εμπόδια στα επαγγελματικά σου, ενώ ορισμένοι συνεργάτες σου ίσως φρενάρουν την εξέλιξή σου ή εγκαταλείψουν το πλοίο απρόσμενα, αφήνοντάς σε ξεκρέμαστο. Μόνο σε σένα μπορείς να βασιστείς! Εάν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, ίσως αλλάξεις δουλειά.

Ευνοϊκές περίοδοι: Το 2019 πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μεγάλες αλλαγές και δεν αποκλείεται να χάσεις τη δουλειά σου ή να αλλάξεις τελείως κατεύθυνση, ακόμα και να προσπαθήσεις κάτι δικό σου. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, με την υποστήριξη των άστρων τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν! Αν, μάλιστα, είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μπορεί να βρεις κάτι συναρπαστικό.

Tip: Ο Ιούνιος μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας, αλλά συνέχισε τις προσπάθειές σου και μη χάνεις τις ελπίδες σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αράζεις!

Φέτος, θα έχεις ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να καταβάλλεις και μεγαλύτερη προσπάθεια να παραμείνεις εστιασμένος στον όποιο στόχο σου. Κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι δεν έχεις το κατάλληλο κίνητρο ή ότι σου λείπει το μεράκι ή η ενέργεια κι εκεί να αρχίσεις να βαραίνεις ή να το ρίξεις στο τεμπελιό. Όμως, επειδή τα περιθώρια είναι συγκεκριμένα, θα βρεθείς να τρέχεις και να μην φτάνεις! Γι’ αυτό, ακόμα κι αν βαριέσαι, μην παραμελείς τις δουλειές σου.

Ευνοϊκές περίοδοι: Η αρχή του έτους είναι ιδανική γιατί λόγω τύχης και των ταλέντων σου, θα αποκτήσεις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους ή συνεταίρους ή συνεργάτες σου. Επίσης, τον Απρίλιο θα δραστηριοποιηθείς έντονα και τα ποσοστά ενέργειάς σου θα είναι πολύ υψηλά. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί να σου έρθει μια πρόταση τον Μάιο!

Tip: Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ή αν δε δουλεύεις, μπορεί να τεμπελιάσεις και η πρόοδός σου να είναι αργή. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου και να βρεις το κίνητρο που θα σε μπουστάρει για να αντισταθμίσεις τυχόν χαμένο χρόνο.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν!

Νιώθεις αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις την ήρα από το στάρι φέτος. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις, αλλά όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Πιθανόν να κάνεις περισσότερες δημόσιες σχέσεις και να προωθηθεί ευρέως η δουλειά σου ή να εντυπωσιάσεις κάποια ισχυρά πρόσωπα. Κι ο τραπεζικός σου λογαριασμός όμως φαίνεται να φουσκώνει!

Ευνοϊκές περίοδοι: Η αρχή του έτους είναι ιδιαιτέρως καλή για τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κλείσεις μια καλή συμφωνία, ενώ ενδέχεται να ευνοηθείς αρκετά από αλλαγές που θα γίνουν στο περιβάλλον της εργασίας σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, ο Μάρτιος και ο Μάιος είναι καλοί μήνες, ιδιαίτερα γύρω στις 11 Μαρτίου!

Tip: Προσπάθησε να μην αφήνεις τα οικογενειακά σου θέματα να επηρεάζουν τα επαγγελματικά και απόφυγε να εμπλακείς σε συγκρούσεις που δεν σε αφορούν άμεσα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονη γεύση επιτυχίας!

Το 2019 θα έχεις μια ακατανίκητη επιθυμία να ξεδιπλώσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις να φανούν οι ικανότητές σου και τα ταλέντα σου, κάτι που θα τραβήξει την προσοχή του εργοδότη ή ενός ανωτέρου σου ιεραρχικά, οπότε να αναμένεις μεγάλη επιτυχία. Αν, ωστόσο, ανήκεις στο 1οδεκαήμερο, ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές ενδέχεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στον τομέα των συνεργασιών σου και είτε να έχεις μια αποχώρηση είτε να φύγεις εσύ από ένα σχήμα που δε σε εξυπηρετεί.

Ευνοϊκές περίοδοι: Από τον Ιανουάριο και μετά, θα διαπιστώσεις ότι είσαι έτοιμος να επεκταθείς και να πάρεις ρίσκα τα οποία όμως θα σου βγουν! Αν ψάχνεις για δουλειά, τον Σεπτέμβριο, ειδικά πριν τις 15, πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου.

Tip: Προσπάθησε να μην αφήνεις την έλλειψη εμπιστοσύνης ή την πεποίθησή σου ότι μόνο εσύ μπορείς να σε αποξενώσει από τους άλλους. Συνεργάσου και θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεχώς απογείωση!

Το 2019, με θάρρος και αποφασιστικότητα θα πλασάρεις τον εαυτό σου, ώστε να ανοίξεις μια νέα σελίδα στην καριέρα σου. Θα εργάζεσαι πολύ αλλά θα αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς ενώ θα μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με σύνεση. Ευκαιρίες θα έχεις πολλές, όλη τη χρονιά, με τον Δία στο ζώδιό σου και είναι στο χέρι σου να τις χειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευνοϊκές περίοδοι: Στην αρχή του έτους, με την υποστήριξη του Άρη και του Ουρανού, ένα ρίσκο που θα πάρεις μπορεί να σου βγει σε καλό! Αν ψάχνεις για δουλειά, ο Απρίλιος είναι καλός μήνας, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τα μεγάλα επικοινωνιακά σου μέσα.

Tip: Τον Αύγουστο, μπορεί να δώσεις μάχη για να εισακουστούν οι απόψεις σου. Αλλά αντί να αγωνίζεσαι τους άλλους, προσπάθησε να κατανοήσεις τις διαφορές σας, ώστε να επέλθει ένας συμβιβασμός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ισχυρή θέληση θα σε ανταμείψει!

Το 2019 φέρνει νέες πιέσεις και ευθύνες μαζί του, αλλά έχεις όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να διαχειριστείς την όποια κατάσταση και να βγεις τελικά νικητής. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί το 2ο και το 3οδεκαήμερο, προσπάθησε να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα, παίρνοντας ακόμα και δύσκολες αποφάσεις. Βάλε τους πάντες στη θέση τους, δείξε τι αξίζεις και η χρονιά θα τελειώσει με επιτυχία.

Ευνοϊκές περίοδοι: Η άνοιξη είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα μακροπρόθεσμο έργο και τον Μάιο όλη σας η σκληρή σου δουλειά τελικά θα αποδώσει. Αν ψάχνεις για δουλειά, τον Ιούνιο, η δημιουργικότητά σου και η προθυμία σου θα προσελκύσει έναν εργοδότη.

Tip: Ίσως νιώσεις πιεσμένος γιατί έχεις ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνεις, αλλά μην προσπαθήσεις να τα αντιμετωπίσεις μόνος σου! Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άνοδος στον ορίζοντα!

Να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ενδίδεις στις παρορμήσεις σου το 2019. Η τάση σου να κάνεις τα πάντα αμέσως δεν θα σε βοηθήσει, μάλλον θα βάλει σε κίνδυνο τη θέση σου ή θα παραμείνεις στάσιμος εξ αιτίας των λαθών ή των βιαστικών ενεργειών σου. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς σωστά την έντονη ενέργειά σου, καθώς και την επιθυμία σου να δράσεις. Να είσαι προετοιμασμένος και με γρήγορα αντανακλαστικά για επερχόμενες αλλαγές.

Ευνοϊκές περίοδοι: Από τον Σεπτέμβριο και μετά, τα άστρα θα ενισχύσουν τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, οπότε θα πετύχεις κάτι καλό. Στο τέλος του έτους θα έχεις πολλές ιδέες, κάποιες από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν κι αυτό θα γίνεται μέχρι το 2020. Αν ψάχνεις για δουλειά, τον Δεκέμβριο, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου θα ενισχυθεί, γι’ αυτό αξιοποίησε στο έπακρο αυτό το διάστημα και μοίρασε βιογραφικά. Ποιος ξέρει; Πριν τελειώσει το έτος ίσως έχεις με μια νέα εργασία!

Tip: Στα μέσα του καλοκαιριού, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στην εργασία σου. Προσπάθησε όμως να παραμείνεις εστιασμένο και να βάλεις ένα στοιχειώδες πρόγραμμα ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες πριν από τις διακοπές σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή δουλειά αποδίδει!

Το 2019 θα είσαι τολμηρός και τίποτα δε θα σε σταματήσει. Θα έχεις έμπνευση, κίνητρο και θα κάνεις ό, τι μπορείς για να δείξεις στο αφεντικό σου ότι αξίζεις. Ωστόσο, μην υπερτιμάς τις ικανότητές σου, μην εκτίθεσαι χωρίς λόγο και μην πιστεύεις ότι είσαι αναντικατάστατος. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους, να αποφύγεις τις υπερβολές και να αναγνωρίζεις τα όριά σου.

Ευνοϊκές περίοδοι: Ο Δεκέμβριος είναι μια καλή στιγμή για να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή να υπογράψεις μια σύμβαση. Αν ψάχνεις για δουλειά, ο Αύγουστος είναι μια καλή εποχή για να κάνεις μια νέα αρχή. Ενώ άλλοι βρίσκονται σε διακοπές, εσύ θα εργάζεσαι σκληρά αλλά θα αξίζει τον κόπο. Μπορεί ακόμη και να σου γίνει μια πρόταση από το εξωτερικό!

Tip: Στα τέλη Οκτωβρίου, πρόσεξε να μην εμπλακείς σε εντάσεις μεταξύ συναδέλφων στη δουλειά. Επίσης, να παραμείνεις επικεντρωμένος στην εργασία σου και να μην ανακατευτείς με άλλες.

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!