GOSSIP

H Gisele τώρα εξήγησε γιατί σταμάτησε να είναι άγγελος της Victoria's Secret

Για 7 χρόνια η Βραζιλιάνα καλλονή Gisele ήταν το πιο διάσημο και πολυφωτογραφημένο αγγελάκι της Victoria's Secret, αλλά ξαφνικά το 2006 ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετείχε ξανά στο φαντασμαγορικό σόου του γνωστού οίκου εσωρούχων και τώρα, αρκετά χρόνια μετά, εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Η Gisele πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της με τον τίτλο "Η πορεία μου και το νόημα της ζωής" και σε αυτό εξηγεί πως δεν ένιωθε καθόλου άνετα με τον εαυτό της όταν περπατούσε με εσώρουχα στην πασαρέλα.

"Τα πρώτα 5 χρόνια αισθανόμουν άνετα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό άλλαξε. Δεν ένιωθα καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατώ στον διάδρομο φορώντας απλά ένα μπικίνι ή ένα στρινγκ" ανέφερε το 38χρονο μοντέλο. Μάλιστα η Ζιζέλ δεν δίστασε να αναφέρει πως παρακαλούσε τους αρμόδιους να την καλύψουν με φτερά ή με μία κάπα, ώστε να μην είναι τόσο γυμνή στην πασαρέλα.

Βέβαια παραδέχεται πως πληρώνονταν αδρά ως αγγελάκι. «Στην αρχή της συνεργασίας μου, το 1999, ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα ένα συμβόλαιο με την Victoria Secret... είχα κερδίσει μία οικονομική ασφάλεια», πρόσθεσε αποκαλύπτοντας πως έπαιρνε τόσα πολλά χρήματα από την Victoria Secret που αυτά αποτελούσαν το 80% του ετήσιου εισοδήματός της.

Ωστόσο το 2006 που ήρθε η ώρα να υπογράψει ξανά με τον οίκο, η Ζιζέλ ήταν διστακτική. «Ημουν σε μία άλλη φάση της καριέρας μου και δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω άλλο», είπε.

Μάλισταθυμάται πως ήταν τόσο αναποφάσιστη που έβαλε μέσα σε ένα μπολ δύο χαρτάκια που έγραφαν «ναι» και «όχι» και τράβηξε ένα στην τύχη.

«Εκλεισα μάτια μου και πήρα μία απόφαση. Οτι και αν διάλεγα θα ήξερα πως θα ήταν η σωστή απόφαση. Η απάντηση, λοιπόν, ήταν όχι... κάτι που ασυνείδητα ήθελα τελικά να ακούσω. Ηταν επίσης και η απάντηση που ήθελε να ακούσει το σώμα μου και προσπαθούσε να μου το πει όλον αυτόν τον καιρό», εκμυστηρεύτηκε το σούπερ μόντελ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!