ΖΩΔΙΑ

Έρευνα αποκαλύπτει ποια ζώδια είναι καλοί και ποια κακοί οδηγοί

Μπορεί το ζώδιο σου να επηρεάζει το αν έχεις σωστή οδική συμπεριφορά όταν πιάνεις το τιμόνι; Μια έρευνα που εξέτασε τα στοιχεία χιλιάδων τροχαίων ισχυρίζεται πως ναι υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν την τάση να είναι κακοί οδηγοί και κάποια άλλα ζώδια είναι πιο σωστοί στο δρόμο.

Την έρευνα έκανε μία αστρολόγος από τις ΗΠΑ, η Nancy Nancy R. Fenn, η οποία εξέτασε πληροφορίες αναφορικά με 160.000 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα τα οποία έλαβαν χώρα σε μια περίοδο τριών ετών. Τα αποτελέσματα στα οποία κατάληξε -και διαβάσαμε στο astrology.gr- αποκαλύπτουν, σύμφωνα με την ίδια, τους καλύτερους και τους χειρότερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου!

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους χειρότερους οδηγούς βρίσκονται οι Δίδυμοι. Είναι ανυπόμονοι και λατρεύουν την ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εμπλέκονται συχνά σε τροχαία!

Στη δεύτερη και τρίτη θέση με τους χειρότερους οδηγούς αντίστοιχα βρίσκουμε τους Ταύρος και τους Ιχθύες. Οι Ταύροι έχουν μια τάση να σκέφτονται πρώτα -και κυρίως- τις δικές τους ανάγκες. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως, όταν βρίσκονται στον δρόμο, δε δίνουν προσοχή στους γύρω τους. Όσον αφορά στους Ιχθύς, ονειροπολούν και σκέφτονται τα δικά τους ακόμη και όταν οδηγούν. Συνήθως, λοιπόν, δεν αντιδρούν με την απαιτούμενη ταχύτητα, όταν κάτι συμβαίνει στον δρόμο. Ψαράκια, προσέξτε λίγο τα αντανακλαστικά σας!

Από την άλλη πλευρά, οι Αιγόκεροι είναι με βάση τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας οι καλύτεροι οδηγοί του ζωδιακού κύκλου! Είναι υπομονετικοί και υπεύθυνοι, όταν οδηγούν και σπάνια παίρνουν ρίσκα. Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εκείνους!

Τι συμβαίνει, όμως, με τα υπόλοιπα ζώδια; Έπειτα από τους Ταύρους και τους Ιχθύες, τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας (από τα χειρότερα στα καλύτερα ζώδια στην οδήγηση κατά σειρά) καταλαμβάνουν οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι, οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Σκορπιοί. Για τους Τοξότες και τους Σκορπιούς συγκεκριμένα αξίζει σίγουρα να σημειώσουμε πως οι πρώτοι δεν εμπλέκονται συχνά σε τροχαία χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά τους, ενώ οι παρατηρητικοί Σκορπιοί έχουν πάντα τα μάτια τους στον δρόμο και τους άλλους οδηγούς όταν οδηγούν!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!