ΖΩΔΙΑ

Μάθε με τι μπορεί να έχει εμμονή το κάθε ζώδιο

Όλοι, σε κάποιο βαθμό έχουμε εμμονές και "κολλάμε" με κάποια πράγματα τα οποία διαρκώς μας βασανίζουν και δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε από το μυαλό μας.

Φυσικά οι εμμονές που κανείς εμφανίζει σχετίζονται με τον χαρακτήρα του και όσα βιώνει, αλλά σύμφωνα με την αστρολογία όσοι ανήκουν σε κάποια ζώδια έχουν την τάση να εμφανίζουν κάποιες συγκεκριμένες εμμονές.

Σε σχετικό άρθρο του astrology.gr είδαμε ποια πιθανά κολλήματα μπορεί να έχει το κάθε ζώδιο και τι μπορεί να του γίνει... έμμονη ιδέα.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μεγάλο κόλλημα με την «πρωτιά» και οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, πρέπει να γίνεται εκείνη τη στιγμή, αλλιώς δεν το θέλεις. Το να προλάβεις να πας κάπου, να αγοράσεις κάτι, να επισκεφτείς ένα μέρος μπορεί να σου γίνει έμμονη ιδέα και να μην κρατιέσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Λεφτά και εξασφάλιση, αυτά μπορούν να σου γίνουν έμμονη ιδέα, εννοείται αν δεν τα έχεις ή δεν έχεις τόσα όσα νομίζεις ότι αρκούν για να περάσεις μια άνετη, ασφαλή ζωή ή να σου λείψουν βασικά αγαθά. Και δε χρειάζεται να πούμε ότι δε δίνεις εύκολα γιατί δε θα πάρεις τα ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κόλλημά σου είναι να βρεις «το άλλο σου μισό» και δεν εννοούμε σε ερωτικό επίπεδο, αλλά περισσότερο την αδερφή ψυχή, αυτό το πρόσωπο που θα σε κατανοεί, θα σε αποδέχεται και θα έχετε απόλυτη εγκεφαλική σύνδεση, γι’ αυτό πάντα όταν γνωρίσεις κάποιο καινούργιο το σκέφτεσαι συνέχεια και αναρωτιέσαι αν είναι ή δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να νιώθεις ασφαλής και προστατευμένος πιθανόν να σου γίνει έμμονη ιδέα κι όταν αισθάνεσαι κάπως, κανείς δε μπορεί να σε πείσει να τον ακολουθήσεις, ερωτικά, επαγγελματικά ή σαν παρέα.

ΛΕΩΝ

Κολλάς και δε μπορείς να βγάλεις από τη σκέψη σου, αν και κατά πόσο τα άτομα που σε περιβάλλουν σε αγαπούν πραγματικά και σε θαυμάζουν γι' αυτό που είσαι ή σε κολακεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά σου ή να εκμεταλλευτούν κατά κάποιο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως κολλάς με μια λεπτομέρεια ή κάτι που μπορεί να ακούσεις ή να δεις και δεν το γνωρίζεις. Εκεί θα φας σκάλωμα μεγάλο και είσαι ικανός/η να μην βρίσκεις ησυχία ούτε στον ύπνο σου, μέχρι να το μάθεις.

ΖΥΓΟΣ

Η σχέση μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα σου, ίσως γιατί δεν αντέχεις τη μοναξιά. Πάει, δεν πάει, θα δημιουργηθεί, σε θέλει για μια νύχτα ή για μια ζωή... Ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σου και σε τρελαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις την αποκλειστικότητα και σε πρόσωπα και σε πράγματα και όταν νιώθεις ότι δεν την έχεις τότε αρχίζεις τις ζήλιες και τις διεκδικήσεις. Και μόνο στην ιδέα ότι μοιράζεσαι με κάποιον/α το ταίρι σου ή το οτιδήποτε θεωρείς δικό σου μπορεί να σου γίνει εμμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να βρεις το νόημα της ζωής, του έρωτα ακόμα και της ύπαρξής σου σε σπρώχνει στο να είσαι συνεχώς σε αναζήτηση γι’ αυτό και δε μένεις πολύ σε ένα μέρος. Είναι μάλιστα κι η αιτία που δε θέλεις να περιορίζεσαι κι όταν αυτό γίνει, τότε η φυγή γίνεται έμμονη ιδέα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έλεγε κανείς ότι έμμονη ιδέα σου είναι το να κάνεις καριέρα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το να μη μπορείς να καταφέρεις κάτι μόνος/η σου και να αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ή -χειρότερα- να υποχρεωθείς είναι το κύριο κόλλημά σου και κυρίως πώς θα το ξεπληρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν εκπλήσσει, αλλά έμμονη ιδέα σου γίνεται η αποδέσμευση. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θέλεις να νιώθεις ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η κι αν τυχόν νιώσεις καταπιεσμένος/η, θα τρελαίνεσαι και θα ψάχνεις τρόπους απόδρασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να σε χρειάζονται, να υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που δε θα μπορεί να ζήσει χωρίς τη δική σου, καθημερινή παρουσία, ίσως και γι’ αυτό ασυνείδητα είσαι τόσο δοτικός/η. Όταν κάποιος που νοιάζεσαι πιστεύεις ότι αδιαφορεί για σένα ή ότι σύντομα και χωρίς καημό θα σε αντικαταστήσει, κολλάς άσχημα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!