GOSSIP

H κόρη της Madonna έκανε πασαρέλα με το πιο αποκαλυπτικό τοπ [εικόνα]

H Lourdes Leon, η μεγάλη κόρη της Madonna που πλέον είναι 21 ετών, μόλις έκανε για πρώτη φορά πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και εντυπωσίασε αφού ανέβηκε στο catwalk με ένα άκρως αποκαλυπτικό τοπ.

Η Lourdes (Λούρδη) βασικά ασχολείται με τη μουσική, ακολουθώντας τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, όμως έχει ήδη κάνει κάποιες δουλειές ως μοντέλο, και μάλιστα πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει για το λανσάρισμα της συλλογής Converse X MadeMe.


Όμως για πρώτη φορά την είδαμε σε fashion show στη Νέα Υόρκη και ήδη η αμερικανική Vogue έσπευσε να τη χαρακτηρίσει ένα από τα νέα style icons.


H 21χρονη εμφανίστηκε στο σόου του fashion brand "The Gypsy Sport" που έγινε ανήμερα της 11ης Σεπτεμβρίου και φόρεσε μια δημιουργία του Καλιφορζένου σχεδιαστή μόδα Rio Uribe. Και το σόου ξεκίνησε με ένα λεπτό σιγής και μια αναφορά στα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους, ενώ λίγο αργότερα έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν την Lourdes να περπατά στην πασαρέλα φορώντας ένα τζην φαρδύ παντελόνι με μεγάλα σκισίματα και ένα τοπ με κοχύλια να καλύπτουν το γυμνό στήθος της.

 

Μάλιστα τα media αναφέρουν πως η ίδια η Lourdes ζήτησε από τον Rio Uribe, να της δώσει την ευκαιρία να είναι μοντέλο στο σόου του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!