GOSSIP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει τόπλες και κάνει τον άγγελο [εικόνα]

Mε αφορμή την πρεμιέρα της νέας σεζόν του My Style Rocks, όπου φέτος έχει αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με σέξι διάθεση, για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, η Κωνσταντίνα έκανε comeback και τώρα φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Down Town και δηλώνει πως κοιμάται ήσυχη τα βράδια, ενώ οι τίτλοι του εξωφύλλου αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει "με αγγελικές διαθέσεις".


Για αυτό άλλωστε και η Κωνσταντίνα ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο φτερά αγγέλου, ενώ τα χέρια της μοιάζουν να είναι σε στάση προσευχής καθώς καλύπτουν το γυμνό στήθος της.


Πάντως αυτό που όλοι σχολιάζουν με το που ανέβηκε η φωτογραφία του εξωφύλλου στα social media είναι πως το πρόσωπο της Κωνσταντίνας δείχνει αγνώριστο (κάποιοι σχολιάζου πως θυμίζει την Ελένη Πετρουλάκη) και πως μάλλον το παράκαναν σε μακιγιάζ και photoshop και μάλιστα χωρίς λόγο, αφού είδαμε την Κωνσταντίνα άβαφη στον Άγιο Δομίνικο και είναι μια όμορφη, φρέσκια νέα γυναίκα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!