GOSSIP

GNTM: Ποια είναι η Ιωάννα Μπέλλα που κόπηκε λόγω των χειλιών της; [βίντεο]

Στη χθεσινή πρεμιέρα του Greece's Next Top Model είχαμε και κλάματα καθώς μπορεί οι κριτές να έδειξαν πως εκτιμούν την διαφορετικότητα, αλλά ήταν πολύ αυστηροί με τα κορίτσια που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο σώμα και στο πρόσωπό τους.

Έτσι είδαμε κορίτσια με μικρό ύψος ή και παραπανίσια κιλάκια να περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά και κουκλάρες όπως η Ιωάννα Μπέλλα να κόβονται λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχουν κάνει.

Η Ιωάννα αρχικά ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές με την παρουσία της με το που περπάτησε στην πασαρέλα του Next Top Model , μόνο που παρατήρησε κάτι περισσότερο ο Δημήτρης Σκουλός...και αυτό ήταν οι παρεμβάσεις σε στήθος, βλεφαρίδες, χείλια. 

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπο σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε οΔημήτρης Σκουλός.

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», συνέχισε ο Άγγελος Μπράτης.

Παράλληλα σχολίασαν και τα τατουάζ που έχει στους μηρούς της και είπαν πως "θυμίζουν ζαρτιέρες"

Η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ακούστηκε να λέει πως έχει μετανοιώσει για τα fillers στα χείλια της, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του σόου.

Ποια είναι η Ιωάννα 

Όμως η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι άγνωστη, αφού ήδη εργάζεται ως μοντέλο και ανήκει σε γνωστό πρακτορείο, ενώ πριν γίνει μοντέλο, εργάζονταν ως make up artist της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα.

Είναι κόρη  γνωστού βιομηχάνου κρέατος που έχει σφαγεία στη Βέροια και 200 κρεοπωλεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και παλαιότερα άρθρα αναφέρουν πως μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα.


Επίσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα είδε πως η επέμβαση που έχει κάνει στα χείλη της, δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα της, αφού η ίδια πριν λίγους μήνες είχε εξομολογηθεί στις κάμερες στην εκπομπή Oοh La La της Σάσας Σταμάτη πως ξέρει πως χάνει δουλειές λόγω των χειλιών της.


Η ιστορία με τα τατουάζ της


Η δε Μπέλλα έχει μια θλιβερή ιστορία που συνδέεται με τα τατουάζ στα πόδια της που γράφουν "Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε".
Συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ιωάννα Μπέλλα στο oneman.gr, είχε πει πως έκανε τα συγκεκριμένα τατουάζ όταν 'ήταν 18 χρονών γιατί στα 17 της χρόνια είδε τα όνειρά της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το βόλεϊ να γκρεμίζονται καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και έμεινε σε κλινική για μεγάλο διάστημα: "

'Έπαιζα βόλεϊ από τα επτά μου. Στην αρχή στον Ποσειδώνα Βέροιας και, μετά, στα 15 μου, στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας, με την μαμά μου να με πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις. Μάλιστα με είχε δει ένας μάνατζερ από την Ρωσία και μου κανόνιζε να πάω να αγωνιστώ στο εκεί πρωτάθλημα. Παρότι ήμουν μόλις 45 κιλά, στα όρια της νευρικής ανορεξίας, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνω άμεσα ενδυνάμωση, του άρεσε τόσο η τεχνική μου όσο και ο σωματότυπός μου αφού έχω σωστές αναλογίες, ψηλά πόδια και είμαι παντού γυμνασμένη. Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω. Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω" είπε η Ιωάννα και συνέχισε με το να εξηγεί πως  "Έκανα τα τατούαζ στα 18 μου, όταν περπάτησα ξανά μετά από ένα χρόνο στο κρεβάτι και στην αναπηρική καρέκλα. Είναι το μότο της ζωής μου".


.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!