ΖΩΔΙΑ

Σε αυτά τα 3 ζώδια αρέσει να κάνουν σεξ στην παραλία

Πολλοί βρίσκονται αυτές τις μέρες στις παραλίες και αρκετοί έχουν... ερωτικό mood. Δείτε ποια ζώδια είναι αυτά που τρελαίνονται για ερωτικά παιχνίδια στις παραλίες και μάλιστα κάποια αδιαφορούν ακόμα και για τα αδιάκριτα βλέμματα αν η παραλία δεν είναι έρημη.

Διακοπές έχουν πάει σχεδόν όλοι, αλλά στο marieclaire.gr διαβάσαμε ποιοι από αυτούς όμως θα έκαναν σεξ στην παραλία αδιαφορώντας ακόμη και για τα “αδιάκριτα” βλέμματα.

Δίδυμος

Είναι τόσο εξωστρεφής που ακόμη και όταν κάνει σεξ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό να γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Ως καλοκαιρινό ζώδιο, η σεζόν είναι το φόρτε του. Αν συνδυάσουμε αυτά τα δυο, αντιλαμβάνεστε ότι και το ποτό τους αλλά και το μέρος που τους αρέσει να ερωτοτροπούν ακούν στο όνομα sex on the beach. Το στοιχείο του ζωδίου του ο αέρας, προκαλεί διέγερση πολλών μποφόρ.

Toξότης

Αγαπά την περιπέτεια και τη δράση και θα μπορούσε με τον κατάλληλο σύντροφο να κάνει σεξ σε μια άνετη ξαπλώστρα στο ηλιοβασίλεμα, βέβαια κατά προτίμηση χωρίς να δίνεται αντιληπτός από τους υπόλοιπους. Ο Τοξότης θα το κάνει για το μέρος και την εμπειρία αλλά θα προσέξει να μην εκτεθεί, αφού του αρέσει να είναι διακριτικός. Πρόκειται για ζώδιο της φωτιάς παρόλα αυτά η δική του φλόγα ανάβει στην ακροθαλασσιά.

Υδροχόος

Θα μπορούσε να κάνει σεξ όπου τρέχει νερό: Στη θάλασσα, στο ποτάμι, στους καταρράκτες και σε λίμνη. Το νερό τον διεγείρει και αντί να σβήσει την έξαψη που αισθάνεται αυτό το ζώδιο την ενισχύει. Αν και ζώδιο του αέρα το νερό είναι το αφροδισιακό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!