GOOD LIFE

Η Cytavision υποδέχεται τα κανάλια NovalifεHD και NovastarsHD

H Cytavision, η πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση με πάνω από 90 αθλητικά και θεματικά κανάλια, συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη δυο δημοφιλών καναλιών, του NovalifεHD (θέση 49) και του NovastarsHD (θέση 39), στα πακέτα Variety Pack και Super Pack

Το ψυχαγωγικό κανάλι NovalifεHD προβάλλει ταινίες Α΄προβολής, βραβευμένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές με πρόσφατους κύκλους επεισοδίων, αγαπημένες παλαιότερες σειρές, ξεχωριστές θεματικές εκπομπές όπως το RealtaLK με την Κατερίνα Λάσπα, το Citylife και το Fitness Time. Μεταδίδει, επίσης, ποικίλα, αμερικάνικα, ψυχαγωγικά προγράμματα μεταξύ των οποίων και το πασίγνωστο «The Ellen DeGeneres show» με καλεσμένους διάσημους από όλους τους χώρους, αστείες ατάκες, απρόβλεπτα στιγμιότυπα, συγκινήσεις και αποκαλύψεις.  

Επιπλέον, η Cytavision προσφέρει το εποχιακό κανάλι ταινιών NovastarsHD, μέχρι τις 4 Μαρτίου 2018.  Στο κανάλι αυτό πρωταγωνιστούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλυγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε ταινίες κορυφαίων σκηνοθετών. Οι λάτρεις του καλού κινηματογράφου, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, κάθε βράδυ από τις 21:00, επιλεγμένες ταινίες που είτε έχουν βραβευθεί, είτε έχουν λάβει υποψηφιότητες σε διεθνή βραβεία, όπως Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, BAFTA κτλ.

Οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής του NovalifεHD και του NovastarsHD, καθώς και όλων των καναλιών της, στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/tv-guide και στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) της πλατφόρμας.

Παράλληλα, νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή, μέχρι τις  28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv ή το Δίκτυο Πωλήσεων της Cyta ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης στο 132.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!