GOOD LIFE

"Husband Nursery": Εδώ χαλαρώνουν οι άνδρες όσο οι γυναίκες τους ψωνίζουν

Σύζυγοι από κάθε γωνιά του πλανήτη συχνά αναφέρουν πως αυτό που απεχθάνονται περισσότερο είναι να πηγαίνουν για ψώνια με τις γυναίκες τους και να περιφέρονται για ώρες στα μαγαζιά μέχρι αυτές να επιλέξουν τί θα αγοράσουν.

Μάλιστα έρευνες επιβεβαιώνουν πως η έξοδος για ψώνια ενός ζευγαριού είναι μία από τις πιο συχνές περιστάσεις όπου εκδηλώνονται καβγάδες, οι οποίοι κυρίως ξεκινούν από εκνευρισμό των ανδρών, μετά από την πολύωρη περιπλάνηση στα μαγαζιά. Αντίθετα οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το shopping και είναι ακούραστες όταν ψωνίζουν.

Τώρα κάνει το γύρο του κόσμου η πρωτότυπη ιδέα που είχε ένα εμπορικό κέντρο στη Σαγκάη της Κίνας, η οποία φαίνεται να είναι η τέλεια λύση στα προβλήματα των ζευγαριών όταν ψωνίζουν. Το εν λόγω εμπορικό κέντρο δημιούργησε το Husband Nursery, έναν ειδικό χώρο, όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άνδρες, οι οποίοι μπορούν να πάνε εκεί και να περάσουν την ώρα τους όσο οι γυναίκες τους κάνουν τα ψώνια τους. Ο χώρος διαθέτει τηλεόραση και περιοδικά, καρέκλες μασάζ, ακόμα και αναπαυτικά καθίσματα αν θέλεις να πάρεις έναν υπνάκο! 

Εικόνες και βίντεο από αυτό το Husband Nursery, που λειτουργεί μέσα στο Vanke Mall, το εμπορικό κέντρο που τώρα άνοιξε τις πόρτες του στην Κίνα, δείχνουν πως ήδη πολλοί είναι αυτοί που το επιλέγουν και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τέτοιους χώρους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!