GOOD LIFE

Συνεργασία Gap και Disney για νέα παιδική και βρεφική συλλογή! [εικόνες]

Το Gap ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Disney – δύο διαχρονικά και εικονικά αμερικανικά brands- λανσάροντας προϊόντα για την παιδική και βρεφική συλλογή.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει αγαπημένους ήρωες της Disney και θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου στο κατάστημα GAP στο MyMall Λεμεσού. 

Σχετικά με το Gap

Το Gap είναι ένα από τα πιο εικονικά brands ρουχισμού και αξεσουάρ και η αυθεντία στο αμερικάνικο casual στυλ. Έχοντας ιδρυθεί στο Σαν Φρανσίσκο το 1969, οι συλλογές του Gap έχουν σχεδιαστεί για να κτίσουν τα θεμέλια της μοντέρνας γκαρνταρόμπας – denim, κλασικά λευκά πουκάμισα, χακί κομμάτια και must-have trends. Κάνοντας αρχή με το πρώτο διεθνές κατάστημα στο Λονδίνο το 1987, το Gap συνεχίζει μέχρι σήμερα να κτίζει τις σχέσεις του με τους πελάτες διαδικτυακά και μέσα από τα περισσότερα από 1,700 καταστήματα, που λειτουργούν είτε από την εταιρεία είτε από δικαιοδόχους, σε όλο τον κόσμο. Το Gap περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρική συλλογή με ρουχισμό και αξεσουάρ, και τις συλλογές GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody και GapFit.  Το brand επίσης προσφέρει επιλογές σε χαμηλότερες τιμές με συλλογές ειδικά σχεδιασμένες για το Gap Outlet και τα Gap Factory Stores.  Το Gap είναι συνώνυμο με την κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων Gap Inc. (NYSE: GPS) που περιλαμβάνει τα brands Gap, Banana Republic, Old Navy, Athleta και Intermix. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:  www.gapinc.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!