ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2016

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε παρασκηνιακές ή υπόγειες διεργασίες.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

«Δον Κιχώτης». Σε αυτήν την φάση, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου, αφού μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη ή να «κυνηγάς ανεμόμυλους». Καλό θα ήταν, επίσης, να μην πάρεις «αψήφιστα» κάποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών οικονομικού περιεχομένου, κάτι που θα σε οδηγήσει να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου ευνοεί την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς και να επιδράσει θετικά στη ζωή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να «κυκλοφορήσεις», δίνοντας στον εαυτό σου περισσότερες ευκαιρίες. 


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει»! Με τον Κρόνο στον Τοξότη, η διάθεσή σου να συνεργαστείς μπορεί να βρει ανταπόκριση και σε άτομα που διαρκώς σε κριτικάρουν ή βρίσκουν αφορμές για να σε καθυστερήσουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως απόφυγε να αναλάβεις οικονομικές δεσμεύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα εργασιακό θέμα κι ίσως χρειαστεί να ξαναπάρεις τα πράγματα από την αρχή.
Ερωτικά
Κάποιος/α σε πιέζει να πάρεις μια απόφαση, ποντάροντας στην δική σου «αίσθηση ευθύνης», αλλά την ίδια στιγμή για λογαριασμό του/της ισχύει το «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Έτσι κι αλλιώς όμως, η εποχή προσφέρεται περισσότερο για «παιχνίδια», χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

«Θέατρο σκιών»! Αν διαπιστώσεις ότι στη ζωή σου συμβαίνουν διάφορα «κουφά», να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση τίποτα δεν είναι τυχαίο και πιθανότατα, πίσω από τις εξελίξεις, υπάρχει κάποιος/α που «κινεί τα νήματα» προς το συμφέρον του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να ελπίζεις σε μια λύση της τελευταίας στιγμής.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό διεγείρει τις ορμές και τις επιθυμίες σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως το «άγνωστο» κρύβει τελικά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις.


ΛΕΩΝ
Γενικά

«Όταν τα σκυλιά τρώγονται, ο λύκος τρώει τα πρόβατα»! Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια υπόθεση που έχει οικονομικές παραμέτρους και μπορεί να αφορά τόσο στο σπίτι σου, όσο και στα μέλη της οικογένειάς σου. Κι επειδή δεν αποκλείεται να ξεσπάσει μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, γιατί κάποιος «βάζει λόγια», φρόντισε να κινηθείς πιο «υποψιασμένα», διερευνώντας τα κίνητρα που μπορεί να βρίσκονται στο μυαλό του κάθε «καλοθελητή»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να συνδράμει στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σου αλλά επειδή σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα απωθημένα σου, πρόσεξε μήπως τελικά παρασυρθείς και σε κάποια «πονηρά» ή «κατηφορικά» μονοπάτια!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

«Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά»! Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού με την Σελήνη στο ζώδιό σου, αν θες κάτι πολύ, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να το αποκτήσεις. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να βιαστείς να «στήσεις» καταστάσεις, υιοθετώντας μεθόδους που ίσως είναι μεμπτές από ηθικής άποψης. Παράλληλα όμως, ίσως τεθεί θέμα εμπιστοσύνης με άτομο του στενού σου περιβάλλοντος, που διεκδικεί «πλαγίως» το υποτιθέμενο δίκιο του.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με πρόσωπα, αντιλήψεις και νοοτροπίες που αποδεδειγμένα σε έφεραν στο πουθενά!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε παρασκηνιακές ή υπόγειες διεργασίες, ίσως μάλιστα να πρωταγωνιστεί σε αυτές μια γυναίκα. Αν όμως «μυριστείς» έγκαιρα το τι «παίζεται», ίσως να βγεις κερδισμένος οικονομικά. Επιπλέον, ως προς τις κοινωνικές επαφές σου, ο Δίας στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο ανεκτικό/η, μπορεί όμως τελικά να σε «μπλέξει» με πρόσωπα ή καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από έλλειψη ποιότητας.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να μάθεις αρκετά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επειδή όμως πολλά γίνονται, πρόσεξε μήπως τελικά κάποιες από τις πληροφορίες που θα λάβεις εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την αλήθεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

«Οι γενναίοι του Μπρανκαλεόνε»! Σήμερα μπορεί να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια ομαδική προσπάθεια με «ιερό» σκοπό, πριν όμως εμπλακείς σε αυτήν, τσέκαρε μήπως τελικά εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως «άγεσαι και φέρεσαι» από πρόσωπα που σε «παίζουν», χωρίς να έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα στις φιλικές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ίσως συμβάλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε απογειώσει αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε λοιπόν μην εκτεθείς!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

«Το δέντρο που έχει τον καρπό, όλο πετροβολιέται»! Με την Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει επιβεβλημένο να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα επιβεβαιώσουν την ισχύ σου αλλά και τον αναντικατάστατο ρόλο σου σε μια σειρά από ζητήματα. Μην παραλείψεις, ωστόσο, να διερευνήσεις προσεκτικά το τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α πάει να σου «την σκάσει» οικονομικά ή να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου θα δώσεις πολλά και στο τέλος θα κατηγορηθείς κι από πάνω...
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την συναισθηματική σου αστάθεια κι ίσως κάποια στιγμή απορήσεις κι εσύ με τις αντιφατικές αναζητήσεις σου. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορεί να προκύψουν «θέματα» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

«Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με αγγελικές προθέσεις»! Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί στην διερεύνηση ποικίλων «μυστηρίων» κι ίσως συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που δεν θα σου αρέσουν καθόλου! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει στην αναθεώρηση των σχέσεών σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που δεν «σου τα λέει» καλά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται προκύψει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις φιλικές σου σχέσεις, με συνέπεια να «χωρίσεις τα τσανάκια σου».
Ερωτικά
Όνειρα και ελπίδες σε «κυριεύουν» αλλά ξέρεις κι εσύ ότι όλα αυτά απευθύνονται κυρίως στην ψυχολογία σου -που όντως μπορεί να «απογειωθεί- αλλά το πιθανότερο είναι να μην συνάδουν με την πραγματικότητα, που μάλιστα μπορεί να είναι όλως διόλου διαφορετική!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!