GOOD LIFE

H "Δυναστεία" επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Όσοι έζησαν στη δεκαετία του 80' θα θυμούνται τους δρόμους να ερημώνουν κάθε φορά που παίζονταν ένα επεισόδιο της σαπουνόπερας "Δυναστεία".

Είναι η τηλεοπτική σειρά που έκανε ακόμα πιο ζάμπλουτο τον παραγωγό Aaron Spelling, παίχτηκε για 9 σεζόν και καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο που παρακολουθούσαν φανατικά τις κόντρες των Carringtons και των Colbys, ενώ η Joan Collins στον ρόλο της Alexis Colby, κέρδισε μία θέση στην τηλεοπτική ιστορία ως μία από τις πιο μισητές και ραδιούργες γυναίκες της τηλεόρασης. Μάλιστα κάποιοι χαρακτηρίζουν τη Δυναστεία ως την Rolls Royce της σαπουνόπερας.
Τώρα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Hollywood Reporter, το τηλεοπτικό δίκτυο CW, ετοιμάζει μία σύγχρονη εκδοχή της τηλεοτπικής σειράς, που θα φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου δίδυμου Josh Schwartz και Stephanie Savage (οι δημιουργοί του O.C.) και θα μας μεταφέρει ξανά την κόντρα, τα ερωτικά μπλεξίματα, τα παιχνίδια εξουσίας και τις ίντριγκες των Carringtons και των Colbys. Ακόμα δε έχει ανακοινωθεί αν θα δούμε να εμφανίζονται ξανά κάποιοι από τους παλιούς πρωταγωνιστές, αλλά το σίγουρο είναι πως η ιστορία θα έχει στο επίκεντρο την Fallon Carrington (η κόρη του Blake) και τη μητριά της Cristal, μία Λατίνα που προσπαθεί με το γάμο της να κατακτήσει μία θέση στην ελίτ. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν και το CBS είχε προσπαθήσει να αναβιώσει τη σειρά, αλλά το πρότζεκτ έμεινε στα χαρτιά, ενώ τα τελευταία χρόνια τα reboots παλιών σειρών και ταινιών έχουν τεράστια ζήτηση στο Χόλιγουντ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!