GOOD LIFE

H Adidas θα φτιάχνει custom παπούτσια μέσα σε ώρες και η αρχή έγινε [βίντεο]

Αυτό είναι το πρώτο αθλητικό παπούτσι Adidas που φτιάχτηκε από το Speedfactory, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει τα πάντα στο άμεσο μέλλον στην παραγωγή αθλητικών παπουτσιών.

Η Adidas με το Speedfactory, που στήθηκε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Γερμανία, θέλει να μειώσει το χρόνο παραγωγής ενός custom αθλητικού παπουτσιού από μερικούς μήνες σε διάστημα λίγων εβδομάδαωβ και μελλοντικά λίγων μόνο ωρών. Mε τη χρήση της ρομποτικής και της τρισδιάστατης εκτύπωσης, αλλά και ενός υπερσύγχρονου εργαλείου ανάλυσης εικόνων που λέγεται Aramis και μπορεί να καταγράψει κάθε λεπτομέρεια σε ένα ανθρώπινο σώμα, η Adidas ανοίγει νέους δρόμους στην κατασκευή αθλητικών παπουτσιών που θα ταιριάζουν γάντι στον καθένα και θα κατασκευάζονται σε απίστευτα σύντομο διάστημα. Το πρώτο μοντέλο αθλητικού παπουτσιού που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Speedfactory λέγεται Futurecraft M.F.G. 
Εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία σκοπεύει να ανοίξει και δεύτερο Speedfactory στην Ατλάντα των ΗΠΑ μέσα στο 2017, λέει πως στην Adidas οραματίζονται στο άμεσο μέλλον οι πελάτες να μπαίνουν σε ένα κατάστημα να ζητούν ένα αθλητικό παπούτσι και αυτό να φτιάχνεται στα μέτρα τους μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!