ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καπρίτσια ή απαιτήσεις φίλων και έκτακτα οικονομικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

«Η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη»! Με την Σελήνη στην Παρθένο τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου μπορεί να αλλάζουν διαρκώς κι ίσως θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της αστάθειας. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο μέσα στις πολλές και «άσχετες» μεταξύ τους δουλειές που σε περιμένουν να «κλέψεις» χρόνο για να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου, όλα όμως θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν, αν μοιραστείς μαζί του τους προβληματισμούς σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

«Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη»! Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητα σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να αναζητήσεις λειτουργικές εφαρμογές μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Παράλληλα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου, εκπληρώνοντας τις πριν αρχίσουν οι... γκρίνιες!
Ερωτικά
Οι πειρασμοί ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως τα «παιχνίδια» σου με ένα τρίτο πρόσωπο δημιουργήσουν τελικά αχρείαστες εντάσεις και... ζήλειες!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»! Υποθέσεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένειά σου μπορεί να απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, γι’ αυτό μην παίρνεις «τοις μετρητοίς» κάποια πράγματα. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, είτε για να υποδεχθείς κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε να «μετακομίσεις» προσωρινά σε άλλο πόστο.
Ερωτικά
Καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο περνάς καλά χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και σε ένα άλλο που σου βάζει δύσκολα, προσδοκώντας να σε «υποτάξει» και βέβαια δεν θέλει ιδιαίτερη... φιλοσοφία για να αποφασίσεις το σωστό για σένα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

«Πρόβατο που βελάζει χάνει την χαψιά του»! Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά αν απλά «αφεθείς» στις εξελίξεις κινδυνεύεις να «ξοδευτείς» από εδώ κι από κει, χωρίς να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι απειλείται η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να «πέσεις στα βαθιά», ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.


ΛΕΩΝ
Γενικά

«Πενία τέχνας κατεργάζεται». Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος μπορεί να πάρει προς στιγμήν ανησυχητικές διαστάσεις κι ίσως προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που αντί να λύσουν, θα επιδεινώσουν το πρόβλημα. Σύντομα οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού θα βρεις λύσεις ή θα λάβεις σημαντικές βοήθειες, που τελικά θα σε φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που βρισκόσουν. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει κι ένα έξτρα δώρο.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων σου δείχνει πρόθυμος να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου τελικά θα «φορτωθείς» τα προβλήματα της άλλης πλευράς η οποία πιθανόν να «ποντάρει» στις όποιες ενοχές σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως προσφέρεις πολλά και στο τέλος απογοητευτείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

«Ο καλός καραβοκύρης στην φουρτούνα φαίνεται»! Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων γι’ αυτό οφείλεις να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ξεκινώντας από την λογική σου, την μόνη ικανή να υψώσει ασπίδα προστασίας απέναντι στην συναισθηματική «λαίλαπα» που απειλεί να σε κυριεύσει και να τα κάνεις... μαντάρα! Κι αν τελικά τα καταφέρεις, τότε η καθημερινότητα σου δεν θα εξελιχθεί σε «φάρσα» αλλά σε μια πετυχημένη «άσκηση ετοιμότητας»
Ερωτικά
Από την στιγμή που όλα «παίζονται» δεν θα πρέπει κι εσύ να «δένεις» υποσχέσεις ή εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που «σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι» Αν όμως έχεις συνείδηση των πραγμάτων, τότε δεν θα σε... χαλάσει μια «έκτακτη» ερωτική περιπέτεια


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά την εσωτερική σου εναρμόνιση. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντεπεξέλθεις σε ότι έκτακτο προκύψει. Επιπλέον ίσως μάθεις ένα ενδιαφέρον μυστικό σχετικά με την δουλειά σου.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα και μια χρήσιμη ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, ώστε να «μαζέψεις τα κομμάτια σου». Αυτό μάλιστα δεν θα σε απομακρύνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αντίθετα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

«Αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του». Νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέροντα σε κρατούν σε εγρήγορση, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καπρίτσια ή απαιτήσεις φίλων, που δεν θα έχουν απαραίτητα κάποια σοβαρότητα ώστε να αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου και τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν» την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να «άγεσαι και να φέρεσαι» συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να αναλωθείς και σε υποθέσεις φίλων ή γνωστών.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

«Η ιεραρχία είναι όπως ένα ράφι: όσο πιο ψηλό, τόσο πιο άχρηστο». Οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου ενδέχεται να «σκοντάψουν» επάνω σε ισχυρά πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να αναπροσαρμόσεις την στρατηγική σου. Σε διαφορετική περίπτωση, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε «εξαντλήσει» με διαφωνίες πάνω σε επουσιώδη θέματα, που ίσως τελικά ίσως και να μην υφίσταται μετά από λίγες ώρες.
Ερωτικά
Μέσα στις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της ημέρας μπορεί να προκύψει και μια «μυστική» συνεύρεση με ένα πρόσωπο που προτιμά να μην αποκαλυφθεί η σχέση σας. Ίσως όμως να δυσκολευτείς να κατανείμεις σωστά τον χρόνο σου, με συνέπεια να γίνουν «μισές δουλειές» και στα δύο «μέτωπα»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

«Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα»! Τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα είναι πάρα πολλά κι αν δεν φροντίσεις να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητες σου, ίσως τελικά φανείς ανακόλουθος/η σε κάποια πράγματα, αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις. Ακόμη, στο πεδίο των πνευματικών αναζητήσεων η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αποδειχθεί πολύ παραγωγική και ουσιώδης, επ’ ωφελεία όλων.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου συμβάλλει σε εναλλαγές «κρύου» και «ζεστού» κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από μια κρίση, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος σε οτιδήποτε, ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου ξεκινώντας αναπόφευκτα από την... πληρωμή κάποιων λογαριασμών! Ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχείς, αφού ακόμη κι αν προσωρινά μείνεις «στον άσσο», θα υπάρξουν έσοδα ή βοήθειες που θα σε αποζημιώσουν. Μπορείς ακόμη να διαχειριστείς την ενδεχόμενη έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.
Ερωτικά
Όσον αφορά στην ανταπόκριση που έχεις, όλα πάνε περίφημα. Επειδή όμως σε αυτήν την φάση οι ερωτικές σου επιδόσεις φαίνεται να εξαρτώνται άμεσα από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά. φρόντισε να μην «κουβαλήσεις» τα άγχη σου στο κρεβάτι σου!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

 «Στρίβειν διά του αρραβώνος»! Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης όμως είναι ότι οι διαθέσεις τους είναι μάλλον ασταθείς. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η Σελήνη στην Παρθένο θα σε φέρει ενώπιον ιδιοτροπιών που δύσκολα ικανοποιούνται κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ικανότητά σου να... ξεγλιστράς!
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, καθρεφτίζοντας ενδεχομένως και την γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σου. Αν λοιπόν βρεθείς ενώπιον ενός προσωρινού διλήμματος ανάμεσα σε μια «συμφέρουσα» και μια «ρομαντική» επιλογή, μην βιαστείς να αποφασίσεις.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!